- 6 Şubat 2020
- 43
- 19
- 3
- 28
- Konu Sahibi Humeyrammm
-
Gerek yok ertesi günü de değerlendirinKızlar merhaba bugün benm yumurtlama günum ovu testi yaptım ilk ilişki sonrası bidaha birliktelik olur mu sizde nasil oldu tecrübelerinizi bekliyorum
bugünle beraber 4 gün üst üste ilişki yaşa canım. ben kasım ayında 4 gün ilişki yaşadım hamile kaldım ama kürtaj oldumKızlar merhaba bugün benm yumurtlama günum ovu testi yaptım ilk ilişki sonrası bidaha birliktelik olur mu sizde nasil oldu tecrübelerinizi bekliyorum
Ama ust uste olunca sperm kalitesi bozuluyor diyorlarbugünle beraber 4 gün üst üste ilişki yaşa canım. ben kasım ayında 4 gün ilişki yaşadım hamile kaldım ama kürtaj oldum
benim eşimde sıkıntı olduğu halde ben 4 gün üst üste ilişki yaşadım ve o ay hamile kaldım. instagramda birgebeningünlüğü diye biyer var oraya göz atın. kadın çok yardımcı oluyor. testin pik günlerinde 4 gün 5 gün ilişki öneriyorAma ust uste olunca sperm kalitesi bozuluyor diyorlar
Geçmiş olsun canım teşekkürlerbugünle beraber 4 gün üst üste ilişki yaşa canım. ben kasım ayında 4 gün ilişki yaşadım hamile kaldım ama kürtaj oldum
Gerçekten mi eşim 3 saat geçtikten sonra hamile kalma sansi artar diyerekAma ust uste olunca sperm kalitesi bozuluyor diyorlar
Ebru abladan bahsediyorsun ben ondan test aldım takibiri kendisi yapıyordu. Başka ovulasyon testlerinin takibini yapmıyor obenim eşimde sıkıntı olduğu halde ben 4 gün üst üste ilişki yaşadım ve o ay hamile kaldım. instagramda birgebeningünlüğü diye biyer var oraya göz atın. kadın çok yardımcı oluyor. testin pik günlerinde 4 gün 5 gün ilişki öneriyor
Ayyy ciddimisin çok üzüldüm şimdi benimde gebeliklerim hep sorun hep düşükErkeklerin vücut yapısına göre değişir bu sürekli ilişki olmaz gün aşırı derler ki Dr bile bu şekilde öneriyor zaten sperm hücresi içeride 72 saat yaşayabiliyor hergün ilişki gerektirmez. Kalitesi düşer sağlıklı bi gebelki de olmaz. Dediğim Gibi Kaliteli sperm rahme tutunabilir Aksi Halde Düşük olur
ben ondan hiç test almadım canım ve her zaman yardımcı oldu banaEbru abladan bahsediyorsun ben ondan test aldım takibiri kendisi yapıyordu. Başka ovulasyon testlerinin takibini yapmıyor o
Yapiyo canım benim testim farklı ama yardımcı oluyo sayfasında bile paylaştı ben sadece kendi markalarimi takip etmiyorum diğer marka kullananlarda yardımcı oluyorum dedi mesela benEbru abladan bahsediyorsun ben ondan test aldım takibiri kendisi yapıyordu. Başka ovulasyon testlerinin takibini yapmıyor o
Eczaneden aldiysan evet sürekli paylaşıyor farklı sayfalarin takibini yapmıyorum diye o yüzden söyledim. Bende 6 aydır ondan alıyorum takibindeyimben ondan hiç test almadım canım ve her zaman yardımcı oldu bana
internetten aldım hep sağolsun takibi yaptı. eşinle beraber incir kürüde yap eşine keçi boynuzu kaynat içir sıkıntı yoksa bile çok fayda sağlarEczaneden aldiysan evet sürekli paylaşıyor farklı sayfalarin takibini yapmıyorum diye o yüzden söyledim. Bende 6 aydır ondan alıyorum takibindeyim
Klomen + ovitrelle tedavisi oluyorum bekliyorum gebeliğin oluşmasını Dr um yumurtalama günü dahil 10 gün boyunca gün asırı ilişki dedi.Ayyy ciddimisin çok üzüldüm şimdi benimde gebeliklerim hep sorun hep düşük
Çok iyi o zamaninternetten aldım hep sağolsun takibi yaptı. eşinle beraber incir kürüde yap eşine keçi boynuzu kaynat içir sıkıntı yoksa bile çok fayda sağlar
Canım cinsiyeti nedir bide benim 1 günde 2 birliktelikCanım ben pik öncesi gün ile birlikte sonraki 4 günü değerlendirdim..1 gün hariç diğer günler ilişki oldu şimdi hamileyimbence ne kadar çok ilişki o kadar şans..birde yastık koyup yarım saat ayak duvarda bekledim
İnşallah canım yakın zamanda güzel haberler alırızOh
Klomen + ovitrelle tedavisi oluyorum bekliyorum gebeliğin oluşmasını Dr um yumurtalama günü dahil 10 gün boyunca gün asırı ilişki dedi.inşallah hepimi bebeğinizi sağlıkla kucagimiza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?