• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar afedersiniz ama yumurtlama günü birlikteli kaç defa olmali

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erkeklerin vücut yapısına göre değişir bu sürekli ilişki olmaz gün aşırı derler ki Dr bile bu şekilde öneriyor zaten sperm hücresi içeride 72 saat yaşayabiliyor hergün ilişki gerektirmez. Kalitesi düşer sağlıklı bi gebelki de olmaz. Dediğim Gibi Kaliteli sperm rahme tutunabilir Aksi Halde Düşük olur
Kontrole gittigimde soracağım, ben de gunasiri oneriyorlar diye biliyorum kalite açısından, sperm zaten 48-72 saat yaşıyor, neden günlük ilişki deniyorlar anlamadim hala mantığını

Valla canım üst üste ilişki doğru değilmiş, biz de üst üste değerlendirdik 1 günde 2 kez Dr um 2 güne 1 kere ilişki olsun dedi bu ay öyle yapıcaz yum. takibini ultrasonla yapıyoruz ama biz.

Canım daha 2 gün önce öğrendim ben gebeliğimi 22 ocakta yumurtlama gördüm..inşallah sağlıklı bir gebelik olur..inşallah rabbim en yakın zamanda sana da ve isteyen herkese nasip eder🙇
Benimde yumurtlama 26 ocak test yapmaya korkuyorum hiç belirtim de yok. Siz de belirti var mıydı? İdrar testinde mı öğrendiniz ?
Hayırlı olsun bu arada allah sağlıkla kucağınıza almauı nasip etsin 🙏

Amiiin canım inşallah seninde bebişin vardır..24 ocak çatlama oldu 11 12 gün sonra idrarda çok minik silik çizgi gördüm o günde 2 damla leke geldi canım..hafif bulantım vardı adet belirtilerinden ayrı lekeydi canım..dün kan verdim 2 3 gün önce döllenme olmuş dedi doktor

Back