Nasil yani regl kenmi .. ama olmazki hem haram hem yani ozaman tutmaz
Benim iki kızım var ikisinede adetimden hemen sonra kaldım.
Size tavsiyem adet bitmeden ilişki yaşamayın çocuk için. Allah bilir ama çocukta özürlü olma riski artıyormuş zaten haram Allah'ın izin vermediği bişeyin illaki bir sebebi vardır sağlık açısından da.
Allah hayırlısını versin inş
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
Vallah canim adetliyken yapamam midem kabul etmez en basta ama kayinvalideme dedim bnmki hemen kesilmio arada hafif kahverengi peceteysr sildikce gelio dedim 1 gun suruyo bisi olmaz dedi lekede olsa girin allah affetsin ama girdik insallah tatlim hepimiz hamis oluruz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bnde tavsiye etmem regliyken girmeyi bitince girmeyi denedim normal 4 gun suruyo bn 2 gun ekstradan bekliordum ama bu ay beklemedm
Vallah canim adetliyken yapamam midem kabul etmez en basta ama kayinvalideme dedim bnmki hemen kesilmio arada hafif kahverengi peceteysr sildikce gelio dedim 1 gun suruyo bisi olmaz dedi lekede olsa girin allah affetsin ama girdik insallah tatlim hepimiz hamis oluruz
bu ay bende denedim o tarihlerde kizlar.sanirim erken yumurtlayanlarda denk geliyo bu durum.cunku ovulasyon testi almistim adetimin basladigi 9.gun koyu cizgi cikti yani yumurtlamisim.bu durumda adetim 5 gun surdugune gore biter bitmez girilen iliski yumurtaya denk geliyodur.baska aciklamasi olamaz cunku.bakalim insallah olur bu ay benimde :)
Ben hamisim canim:) ben simdi kucagima almayi bekliyom.. Haberdar et beni bu arada Maiden alsin almasin yap gitsin be bisey olmaz :)))
Aynen canim benimde 4gun suruyor 2gunde leke gibi akinti gelir ama bende beklemedim hayirliai ya allahim hepimize nasip etsin ben cok.istiyorun artikkkkkkkkk 😞
Adetliyken cinselik yapılmaz leke bile varsa olmaz saglik açısından iyi degil yumutlama zamani kullanin ya günaha girmeyin ya ilmihal okuyon
Oo masallah tatlim rabbim ikinize saglik versin.. sag salim kucagina almayi nasip etsin
Amin canim aminnnn:)) sende bol bol dua et kendine.. Bide esinle gorusmenizden sonra bacaklarini yatagin basina koy öyle 40 dakika dur olduğun yerin sicak olmasına özen göster.. Banyonun yaparken de çocuğa niyet et gorusmenizdede besmele çek çocuğa niyet et
Hic üzülme takmada:)) eminimki en Lisa zamanda bebeğini vericek Rabbim bende çok dua edicem Rabbim en kisa zamanda evlat versinAynilarini yapiyorum tatlim hatta esim bile diyor rabbim artik nasip et diyegorusmeden yaklasik 1.30 saat sonra dus aliyorum o zamana kadarda tv karsinda yatiyorum bacaklar havada belimde yastikk
Hic üzülme takmada:)) eminimki en Lisa zamanda bebeğini vericek Rabbim bende çok dua edicem Rabbim en kisa zamanda evlat versin
Aynilarini yapiyorum tatlim hatta esim bile diyor rabbim artik nasip et diyegorusmeden yaklasik 1.30 saat sonra dus aliyorum o zamana kadarda tv karsinda yatiyorum bacaklar havada belimde yastikk
Amin Sekerim benim hamislerin duasu tutarmis.. allah razi olsun senden..
Evet Sekerimm insallah hamileyim diye bagiririz bu y
Biz seninle ayni yontemi yapmisiz bebegimm ins. Bizledir bebislerimizz
Hep aynı pozisyonu deneme canım çok affedersin biraz açık olucak ama erkeğin arkadan yaklaşarak girilen ilişkide spermler daha derine ulaşıyormuş. Daha sonrasında gene yat hemen bitince
Tevekkül eden insan huzurlu insandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?