Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetime 10 gün var erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıkti sizce ne yapmalıyim
- Konu Sahibi Aysemm1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe hamile
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.862
- 73
ne yapmalıyım derkenKızlar adetime on gün var bir arkadasim paylastigim fotografa cvp olarak sende hamilelik güzelligi var test yaptir demesi üzerine test yaptim silik çizgi cikti sizce ne yapmaliyim
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
adete 10 gün kala nasıl belli olabilir ki. üstüne görme deseniz kıpkırmızı çıkardı.Kızlar adetime on gün var bir arkadasim paylastigim fotografa cvp olarak sende hamilelik güzelligi var test yaptir demesi üzerine test yaptim silik çizgi cikti sizce ne yapmaliyim
adet ve yumurtlama ortası 14-16 gün arası var. adetinize 10 gün varsa ortalama yumurtlamanızdan daha birkaç gün geçti. Bebek ne ara döllendi de sizin idrar testiniz bunu görebildi acaba
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
Kızlar adetime on gün var bir arkadasim paylastigim fotografa cvp olarak sende hamilelik güzelligi var test yaptir demesi üzerine test yaptim silik çizgi cikti sizce ne yapmaliyim
Herkeste yumurtlama aynı zamanda olmuyor ki. Ben reglimin bittiği gün hamile kaldım meselaadete 10 gün kala nasıl belli olabilir ki. üstüne görme deseniz kıpkırmızı çıkardı.
adet ve yumurtlama ortası 14-16 gün arası var. adetinize 10 gün varsa ortalama yumurtlamanızdan daha birkaç gün geçti. Bebek ne ara döllendi de sizin idrar testiniz bunu görebildi acaba
Merhaba, bana göre beklenen regl tarihinizi geçirdikten sonra bir daha test yapmanız. Bazı durumlarda kimyasal gebelik olabiliyor. Regl tarihinizden 1 hafta geçtikten sonra gidip kan verin.Kızlar adetime on gün var bir arkadasim paylastigim fotografa cvp olarak sende hamilelik güzelligi var test yaptir demesi üzerine test yaptim silik çizgi cikti sizce ne yapmaliyim
adete 10 gün kala nasıl belli olabilir ki. üstüne görme deseniz kıpkırmızı çıkardı.
Yani tekrardan test yapmalimiyim diyorumne yapmalıyım derken
Pazartesiye randevu aldim hastahane icinMerhaba, bana göre beklenen regl tarihinizi geçirdikten sonra bir daha test yapmanız. Bazı durumlarda kimyasal gebelik olabiliyor. Regl tarihinizden 1 hafta geçtikten sonra gidip kan verin.
Çok erken. Bu durumda doktor ciddiye bile almayabiliyor bazen. Gecikme olmadığı için. Kimyasal olma ihtimali de var. Bu yüzden bekleyin demiştim. Hayırlısı olsun, hayırlı haberlerinizi alalım umarım♥Pazartesiye randevu aldim hastahane icin
Çok erken. Bu durumda doktor ciddiye bile almayabiliyor bazen. Gecikme olmadığı için. Kimyasal olma ihtimali de var. Bu yüzden bekleyin demiştim. Hayırlısı olsun, hayırlı haberlerinizi alalım umarım♥
- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.862
- 73
benimki de adete 1 hafta kala çıkmıştıadete 10 gün kala nasıl belli olabilir ki. üstüne görme deseniz kıpkırmızı çıkardı.
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
nadir durumlar dediğimiz şey size denk gelen, bu herkese denk gelecek diye birşey de yok ki. Zaten reglden çok önce öğrenilen hamilelik sıkıntı yaratabilir. Kimyasala dönebilirHerkeste yumurtlama aynı zamanda olmuyor ki. Ben reglimin bittiği gün hamile kaldım mesela
Ben de kimyalasa dönebileceğini söyledim zaten. Çok erken çünkünadir durumlar dediğimiz şey size denk gelen, bu herkese denk gelecek diye birşey de yok ki. Zaten reglden çok önce öğrenilen hamilelik sıkıntı yaratabilir. Kimyasala dönebilir
Bence kaset testlerle evde bir sure takibinizi yapsaniz daha saglikli olur hepsi silik bile olsa cizgi cikiyorsa hamilesinizdir zaten ama gercekten erken ogrenmek cok yipratici olabiliyor kese gormek kalp atisini duymak bos gebelik mi dis gebelik mi derken oyle stres oluyorki insan ven adetiminden yedi gun sonra ogrenmeme ragmen yasadim malesef bu stresleri tabi cok heyecanli bir surec sizi de anliyorum ama.bence biraz sabretmelisiniz
Çok erken. Bu durumda doktor ciddiye bile almayabiliyor bazen. Gecikme olmadığı için. Kimyasal olma ihtimali de var. Bu yüzden bekleyin demiştim. Hayırlısı olsun, hayırlı haberlerinizi alalım umarım
Emin olmak icin doktora gideyim.diyorumBence kaset testlerle evde bir sure takibinizi yapsaniz daha saglikli olur hepsi silik bile olsa cizgi cikiyorsa hamilesinizdir zaten ama gercekten erken ogrenmek cok yipratici olabiliyor kese gormek kalp atisini duymak bos gebelik mi dis gebelik mi derken oyle stres oluyorki insan ven adetiminden yedi gun sonra ogrenmeme ragmen yasadim malesef bu stresleri tabi cok heyecanli bir surec sizi de anliyorum ama.bence biraz sabretmelisiniz
Beta degerinizi ne kadar buyuk ogrenirseniz o kadar iyi oluyor valla suan gitseniz 20-30 la belki baslicak bir hafta bekleseniz 500-600 lerle baslar bi kac gun sonra kesenizi gorursunuz ama siz bilirsiniz tabiki birde adet oncesi gidildiginde doktorlar olumsuz oluyorlar moraliniz bozulabilir kimyasal olma ihtimalinden oturu
Bu durumda sonradan üzülebilirsiniz de, regliniz geciktikten sonra 1 kere kan verip kesinleştirin sonra 2. kan değeri normal artış göstermişse 1-2 hafta sonra keseyi görmeye gidersiniz. Boşuna kendinizi üzer, strese sokarsınız yoksa.Emin olmak icin doktora gideyim.diyorum
Hayirlisi olsun yaBu durumda sonradan üzülebilirsiniz de, regliniz geciktikten sonra 1 kere kan verip kesinleştirin sonra 2. kan değeri normal artış göstermişse 1-2 hafta sonra keseyi görmeye gidersiniz. Boşuna kendinizi üzer, strese sokarsınız yoksa.