teşekkürler.geçti leke.stresten olmuş olabilir.çünkü benim diger gebeliğim 11+3 ken bitmişti.o gün geldi diye akşamdan stres oldum.aynı gün benzer leke geldiğinde de kafayı yedim.gerçi önceki leke biraz kırmızı kanlıydı.çok şükür.ben de cumartesi gidiyorum ben erken saate alacam sen de öyle yap çünkü özel hastanede de kan vercez belki o gün çıkar.ve sonucu da doktora gösteririz.ya bu ultrasyonda ense ölçümü ile kan ölçümü aynı gün olmalıymış.sabah özele gidip kanımızı versek sonucu alıp ziyaya gitsek sevkle özelde kabul ederler mi?yani doktordan önce kan vermeyi.sen bir doktora sorsanve bana da haber versen. gerçi ne kanı verecez hangi değerlere bekacak onuda bilmiyoruz.evet özelde ikili test diyince onu yaparlar.valla sorarsan haber yaz.ozaman sonucu alırız.çünkü öğleden sonra verilen kanlaron sonucu bir gün sonra belli oluyormuş.araya bayramda girince 10gün uzar.bir soraRSAN SEVİNİRİM.BEN ZATEN RAHATSIZ ETTİMYA O YÜZDEN SORAMIYORUM.BİR DE DOKTOR BENİ ZATEN PİMPİRİKLİ BULUYOR.büyük harfler için özür.
bu arada ben karnımda hafif bir ağrı gibi kımıldanma hissdiyorum bazen .o bebek mi acaba.sen de bişeyler hissediyormusun.
bir de çok belim ağrıyo.seninde ağrıyor mu?bu arada kaç kilo aldın?sen de kendine ve bebişee iyi bak...:1hug:
slm betülcüm nete pek giremiyorum çok yoğunum malesef..bende erken saate almayı düşünüyorum randevuyu evet ense ölçümüile kan testi aynı gün oluyor doktor ikisinden çıkan sonucu hesaplayıp bize bildiriyor inşallah hayırlı sonuçlar alırız.ben bu aralar doktorla falan görüşemem..hiç ama hiç zannetmiyorum biz yine sonucu 10 gün sonra alırız ya bence bu kadar bu testin üstünde durup stres yapma iyi çıkacak de iyi çıksın canım.bende dün karnımda bir seğirme hissettim ama anlık bişeydi acaba daha erkenmi diye düşünüyorum.benimde belim ok ağrıyor gece uyuyamadım ağrısından.ben 5 kilo aldım çok hızlı kilo alıyorum aslında kendimi biraz tutma lazım çok kilo iyi değil göbeğim iyice belirginleşti..peki sen kaç kilo aldın..belli oluyormu artık göbeğin..dediğim gibi bu ikili testi kafana takma o kadar canım herşey olacağına varır.kendine ve bebeşe iyi bak görüşürüz..