kızlar adetim 4 gün gecikti...

teşekkürler.geçti leke.stresten olmuş olabilir.çünkü benim diger gebeliğim 11+3 ken bitmişti.o gün geldi diye akşamdan stres oldum.aynı gün benzer leke geldiğinde de kafayı yedim.gerçi önceki leke biraz kırmızı kanlıydı.çok şükür.ben de cumartesi gidiyorum ben erken saate alacam sen de öyle yap çünkü özel hastanede de kan vercez belki o gün çıkar.ve sonucu da doktora gösteririz.ya bu ultrasyonda ense ölçümü ile kan ölçümü aynı gün olmalıymış.sabah özele gidip kanımızı versek sonucu alıp ziyaya gitsek sevkle özelde kabul ederler mi?yani doktordan önce kan vermeyi.sen bir doktora sorsanve bana da haber versen. gerçi ne kanı verecez hangi değerlere bekacak onuda bilmiyoruz.evet özelde ikili test diyince onu yaparlar.valla sorarsan haber yaz.ozaman sonucu alırız.çünkü öğleden sonra verilen kanlaron sonucu bir gün sonra belli oluyormuş.araya bayramda girince 10gün uzar.bir soraRSAN SEVİNİRİM.BEN ZATEN RAHATSIZ ETTİMYA O YÜZDEN SORAMIYORUM.BİR DE DOKTOR BENİ ZATEN PİMPİRİKLİ BULUYOR.büyük harfler için özür.
bu arada ben karnımda hafif bir ağrı gibi kımıldanma hissdiyorum bazen .o bebek mi acaba.sen de bişeyler hissediyormusun.
bir de çok belim ağrıyo.seninde ağrıyor mu?bu arada kaç kilo aldın?sen de kendine ve bebişee iyi bak...:1hug:

slm betülcüm nete pek giremiyorum çok yoğunum malesef..bende erken saate almayı düşünüyorum randevuyu evet ense ölçümüile kan testi aynı gün oluyor doktor ikisinden çıkan sonucu hesaplayıp bize bildiriyor inşallah hayırlı sonuçlar alırız.ben bu aralar doktorla falan görüşemem..hiç ama hiç zannetmiyorum biz yine sonucu 10 gün sonra alırız ya bence bu kadar bu testin üstünde durup stres yapma iyi çıkacak de iyi çıksın canım.bende dün karnımda bir seğirme hissettim ama anlık bişeydi acaba daha erkenmi diye düşünüyorum.benimde belim ok ağrıyor gece uyuyamadım ağrısından.ben 5 kilo aldım çok hızlı kilo alıyorum aslında kendimi biraz tutma lazım çok kilo iyi değil göbeğim iyice belirginleşti..peki sen kaç kilo aldın..belli oluyormu artık göbeğin..dediğim gibi bu ikili testi kafana takma o kadar canım herşey olacağına varır.kendine ve bebeşe iyi bak görüşürüz..

slm betülcüm nete pek giremiyorum çok yoğunum malesef..bende erken saate almayı düşünüyorum randevuyu evet ense ölçümüile kan testi aynı gün oluyor doktor ikisinden çıkan sonucu hesaplayıp bize bildiriyor inşallah hayırlı sonuçlar alırız.ben bu aralar doktorla falan görüşemem..hiç ama hiç zannetmiyorum biz yine sonucu 10 gün sonra alırız ya bence bu kadar bu testin üstünde durup stres yapma iyi çıkacak de iyi çıksın canım.bende dün karnımda bir seğirme hissettim ama anlık bişeydi acaba daha erkenmi diye düşünüyorum.benimde belim ok ağrıyor gece uyuyamadım ağrısından.ben 5 kilo aldım çok hızlı kilo alıyorum aslında kendimi biraz tutma lazım çok kilo iyi değil göbeğim iyice belirginleşti..peki sen kaç kilo aldın..belli oluyormu artık göbeğin..dediğim gibi bu ikili testi kafana takma o kadar canım herşey olacağına varır.kendine ve bebeşe iyi bak görüşürüz..

slm ya ben yarına drye gitcem saat 1 de.böylece sonucu bayramdan önce öğrenirim.laelaelaelaelae bence sen de git.inşallah hayırlı sonuçlar alırız.ben iki kilo aldım.şuan 58im.cokacimcoook sen kaçsın?bence sen başlangıçta zayıftın stres yapma.benim de göbeğim iyice belirginleşti.herkese açıkladım hamileliğimi.sırnaşık şey top yutmuş gibiyim.hamilelik kıyafeti giyiyordun değil mi sen?nerden aldın?takım mı elbise mi?ben de alayım artık diyorum şu ana kadar ablamın iki pantolonuyla idare ettim..şimdiden göbeğimizin iyice belirginleşmesi normal mi?:dance::dance:rabbim yüzümüzü güldürsün...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

slm ya ben yarına drye gitcem saat 1 de.böylece sonucu bayramdan önce öğrenirim.laelaelaelaelae bence sen de git.inşallah hayırlı sonuçlar alırız.ben iki kilo aldım.şuan 58im.cokacimcoook sen kaçsın?bence sen başlangıçta zayıftın stres yapma.benim de göbeğim iyice belirginleşti.herkese açıkladım hamileliğimi.sırnaşık şey top yutmuş gibiyim.hamilelik kıyafeti giyiyordun değil mi sen?nerden aldın?takım mı elbise mi?ben de alayım artık diyorum şu ana kadar ablamın iki pantolonuyla idare ettim..şimdiden göbeğimizin iyice belirginleşmesi normal mi?:dance::dance:rabbim yüzümüzü güldürsün...:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

bilmiyorum ben gidemem herhalde şimdi cumartesi gidebilirim inşallah güzel sonuçlar alırsın..ben şimdi 56 kiloyum aslında biraz hoşumada gidiyor göbeğimin oluşu bebeğim büyüyor diyorum..hamile kıyafeti olarak sadece tulum aldım..diğerlerini bol aldım 40 beden aldım 36 bedendim şimdi 40 giyiyorum..sen bana haber ver doktora gidince tamam mı haber bekliyorum senden görüşmek dileğiyle..

tamam haber veririm inşallah bak ben seni geçmişim 58 im.kimisinin hiç karnı çıkmıyo.hayret.ama benim boyum kısa bir de ne yesem göbeğimden belli olurdu.bebekte belli oldu işte.aman tatlı olsunlarda...bu artada ben hiç oruç tutmadım.sen? birde benden su gibi sıvı gelir oldu.belimin ağrısı azaldı .midem de öyle bulanmıyor.yalnız bazen çok kısa sürüyor karnımda ya da kasığımda bir acı oluyor.sen de de oluyor mu?genelde de hiç ağrımıyo. inşallah hayırlı sonuçlarla görüşürüz.

bilmiyorum ben gidemem herhalde şimdi cumartesi gidebilirim inşallah güzel sonuçlar alırsın..ben şimdi 56 kiloyum aslında biraz hoşumada gidiyor göbeğimin oluşu bebeğim büyüyor diyorum..hamile kıyafeti olarak sadece tulum aldım..diğerlerini bol aldım 40 beden aldım 36 bedendim şimdi 40 giyiyorum..sen bana haber ver doktora gidince tamam mı haber bekliyorum senden görüşmek dileğiyle..

slm kandilin mübarek olsun.sonuçlar iyi çok şükür normal çıktı herşey.Allaha şükür.Allah sana da nasip etsin inşallah.saen de sonucunu hemen yaz.hayırlısıyla.doktor cinsiyetini söylemedibana.ama normalde bu haftamızda söylüyormuş.sen sor bakalım...ben doktordan memnun kalmadım bir daha ona gitmeyeceğim.tabi ona söylemedim ama b.harzadanlı ya gideceğim.kendine iyi bak:1hug:

selam betül bende senden günlerdir haber bekliyordum nerelerdesin..sonucunun iyi çıktığına çok sevindim ne olur dua ette benimde iyi çıksın bugün şükür oldum 2 li testimi..ense kalınlığı çok iyi dedi doktor kan testimide verdim ikisini karşılaştırıpp öyle söyleyecek bana doktor sonucumu malesef haftaya cuma alacağım bayram giriyor ya araya hayırlısı olsun inşallah..bebeğimin gayet iyi olduğunu henüz cinsiyetinin belli olmadığını söyledi Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..her gittiğimde bebeğimi dahada büyümüş olarak görüyorum herşeyin çok iyi olduğunu söyledi doktor..sen doktordan neden memnun kalmadın hoş sormayınca bişey söylemiyor ama ne yapalım artık..dua et emi bebeğime görüşürüz..

selam betül bende senden günlerdir haber bekliyordum nerelerdesin..sonucunun iyi çıktığına çok sevindim ne olur dua ette benimde iyi çıksın bugün şükür oldum 2 li testimi..ense kalınlığı çok iyi dedi doktor kan testimide verdim ikisini karşılaştırıpp öyle söyleyecek bana doktor sonucumu malesef haftaya cuma alacağım bayram giriyor ya araya hayırlısı olsun inşallah..bebeğimin gayet iyi olduğunu henüz cinsiyetinin belli olmadığını söyledi Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..her gittiğimde bebeğimi dahada büyümüş olarak görüyorum herşeyin çok iyi olduğunu söyledi doktor..sen doktordan neden memnun kalmadın hoş sormayınca bişey söylemiyor ama ne yapalım artık..dua et emi bebeğime görüşürüz..

slm dualarım seninle.benim bebeğin ense kalınlığı 1.2mm idi.seninki kaçmış?inşallah iyi sonuçları mübarek cuma günü alırsın.seninki hareket ediyor muydu?
ya bu doktora ilk gittiğimde kafamda tilkiler kol geziyordu.o zaman çok stresliydim.12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim.o zaman beni çok kötü tanıdı.:enbuyukkk:sonra ne yaptıysamda düşüncesini değiştirmedi.bu sefer söylediklerine kırıldım.ona gitmeye gerek duymuyorum.seninle istersen bayramdan sonra bir yerde buluşalım.:içelim:kib inşallah bebeğin iyidir.zaten ense kalınlığı iyi olunca sanırım iyi olur.inşallah görüşürüz:1hug:

slm dualarım seninle.benim bebeğin ense kalınlığı 1.2mm idi.seninki kaçmış?inşallah iyi sonuçları mübarek cuma günü alırsın.seninki hareket ediyor muydu?
Ya bu doktora ilk gittiğimde kafamda tilkiler kol geziyordu.o zaman çok stresliydim.12 haftalık bebeğimi kaybetmiştim.o zaman beni çok kötü tanıdı.:enbuyukkk:sonra ne yaptıysamda düşüncesini değiştirmedi.bu sefer söylediklerine kırıldım.ona gitmeye gerek duymuyorum.seninle istersen bayramdan sonra bir yerde buluşalım.:içelim:kib inşallah bebeğin iyidir.zaten ense kalınlığı iyi olunca sanırım iyi olur.inşallah görüşürüz:1hug:

slm betül teşekkürler sanada iyi bayramlar..benim bebeğimin ense kalinliği 1.5 doktor iyi bir sonuç olduğunu söyledi..yalniz bebeğim hareket etmiyordu aç gitmiştim doktor ondandir dedi kalp atişini dinledim tekrardan..sana doktor ne söylediki kirildin anlamadim..bence doktordan memnun değilsen değiştir çünkü doktor hasta ilişkisi çok önemli bence içinden geleni yap ümit görkemi de çok iyi diyorlar..bayramdan sonra bende seninle görüşmek isterim inşallah görüşürüz canim..inşallah bebeğimin sonucuda iyi çikar içim iyice rahatlar..cumayi sabirsizlikla bekliyorum bakalim ne olacak..hayirli bayramlar canim görüşürüz bebişe iyi bak..

slm betül teşekkürler sanada iyi bayramlar..benim bebeğimin ense kalinliği 1.5 doktor iyi bir sonuç olduğunu söyledi..yalniz bebeğim hareket etmiyordu aç gitmiştim doktor ondandir dedi kalp atişini dinledim tekrardan..sana doktor ne söylediki kirildin anlamadim..bence doktordan memnun değilsen değiştir çünkü doktor hasta ilişkisi çok önemli bence içinden geleni yap ümit görkemi de çok iyi diyorlar..bayramdan sonra bende seninle görüşmek isterim inşallah görüşürüz canim..inşallah bebeğimin sonucuda iyi çikar içim iyice rahatlar..cumayi sabirsizlikla bekliyorum bakalim ne olacak..hayirli bayramlar canim görüşürüz bebişe iyi bak..

slm benim bebek te hiç hareket etmedi 0 annemler annesi gibi tembel yorumunu yaptılar.ben de açtım biraz ondandır dedi.bir dsaha tok gidecem
seni bir daha ne zaman çağırdı? 3lü test hakkında bişey söyledi mi?
inşallah iyi çıkar canım merak etme sana sonrta anlatırım ümite asla gitmem artık yeni bir dr bakacağız...ben 59 çıktım sen kaç çıktın.başka bir yorumlar yaptı mı?hayirli bayramlar canim görüşürüz sen deŞenizbebişe iyi bak.a.s.

BANA 3 LÜ TEST HAKKINDA BİŞEY SÖYLEMEDİ SONUCU ALINCA GİDECEĞİZ AMA MUAYNE OLMAYACAĞIM SANIRIM 6 HAFTA SONRA GÖRÜŞÜRÜZ DEDİ YA BENDE CİNSİYETİNİ MERKA EDİYORUM 6 HAFTA DAHA MI BEKLEYECEĞİM ÇOK SABIRSIZLANDIM rABBİM SAĞLIKLI VERSİN DE NEYSE BEKLERZ ARTIK..BEN BU SEFER KİLO ALMAMIŞIM 57 ÇIKTIM YİNE..BAKALIM YİNE KONUŞURU CANIM..

BANA 3 LÜ TEST HAKKINDA BİŞEY SÖYLEMEDİ SONUCU ALINCA GİDECEĞİZ AMA MUAYNE OLMAYACAĞIM SANIRIM 6 HAFTA SONRA GÖRÜŞÜRÜZ DEDİ YA BENDE CİNSİYETİNİ MERKA EDİYORUM 6 HAFTA DAHA MI BEKLEYECEĞİM ÇOK SABIRSIZLANDIM rABBİM SAĞLIKLI VERSİN DE NEYSE BEKLERZ ARTIK..BEN BU SEFER KİLO ALMAMIŞIM 57 ÇIKTIM YİNE..BAKALIM YİNE KONUŞURU CANIM..

3lü testi gidince sor bakalım yapacak mıy mış...bana da 6 hafta dedi ama ben 4 hafta sonra inşallah özel hastaneye gideceğim cinsiyeti de öğrenirim inşkaydirigubbakcemile4 bence sen de git kilona bişey demedi mi?genelde karışırlar ya! içime benim erkekmiş gibi doğuyor senin ne doğuyor?görüşürüz...:1rolleyes:

meralcim bende adet düzensizliği var 3 haftadır hayıt suyu kullanıyoum faydası olu mu acaba cnm
sen neden kullandın hayıtı.
bebeğinde hayırlı olsun cnm.

merhaba bende 28 olacaktim olmadim iki sonra test yaptim hamileyim bence sende dene insallah hamilesindir once hayirlisini dile.

merhaba bende 28 olacaktim olmadim iki sonra test yaptim hamileyim bence sende dene insallah hamilesindir once hayirlisini dile.

cnm su anlamadım ne demek istediğini ayın 28 indemi adet olacaktın olmadın .
Anlamadım valla
sende mi hayıt kullandın cnm.
Senin sorunun neydi.Cevaplarsan sevinirim( insan bu yazılılanlardan umut ediyo ne olcak bu halimiz..............)a.sa.s

slm bende dün (cuma)gene leke oldu.dr iğne adı vermişti.beni ararsın onu vurunursun demişti.ben de önce b.harzadanlıya gittim.yoktu.sonra ziyaya gittim.o da yoktu.ben de semih temele gittim ultrasyona bakıldı.çok şükür iyi bebiş.kesede bir açıklık yok ama kesenin altında biraz kanama var.bebeğin eşiği de alttaymış.inşallah yukarı çekilir.doktor çok mükemmel.herşeyi ayrıntısıyla anlattı.kendimi biyoloji dersinde sandım.istediğini sorabiliyorsun istediğin zaman arayabiliyorsun.ve her muayeneden sonra bir kontrol yapıyor.yani arada için rahatlıyor.ancak ultrasyon aleti 2 boyutlu.ziyanınki kadar net değil.ama tabi doktor herşeyini anlıyor.bir de özel hastaneyle anlaşması yok yani devlette doğum yapacaksın.bir de normal doğuma gelemem sezeryanı yaparım diyor.sence buna gideyim mi?gerçi buna gitsem de arada özel hastanede bebeğime gider bakarım.kaydirigubbakcemile
evet.bebeğin cinsiyeti de belli oldu.KIZMIŞ.bu dr %99 kız dedi.bakalım hayırlısı.
senden de acil haberler bekliyorum.bebeğime dua et benden ayrılmasın.kendine iyi bak.:teytey:

slm bende dün (cuma)gene leke oldu.dr iğne adı vermişti.beni ararsın onu vurunursun demişti.ben de önce b.harzadanlıya gittim.yoktu.sonra ziyaya gittim.o da yoktu.ben de semih temele gittim ultrasyona bakıldı.çok şükür iyi bebiş.kesede bir açıklık yok ama kesenin altında biraz kanama var.bebeğin eşiği de alttaymış.inşallah yukarı çekilir.doktor çok mükemmel.herşeyi ayrıntısıyla anlattı.kendimi biyoloji dersinde sandım.istediğini sorabiliyorsun istediğin zaman arayabiliyorsun.ve her muayeneden sonra bir kontrol yapıyor.yani arada için rahatlıyor.ancak ultrasyon aleti 2 boyutlu.ziyanınki kadar net değil.ama tabi doktor herşeyini anlıyor.bir de özel hastaneyle anlaşması yok yani devlette doğum yapacaksın.bir de normal doğuma gelemem sezeryanı yaparım diyor.sence buna gideyim mi?gerçi buna gitsem de arada özel hastanede bebeğime gider bakarım.kaydirigubbakcemile
evet.bebeğin cinsiyeti de belli oldu.KIZMIŞ.bu dr %99 kız dedi.bakalım hayırlısı.
senden de acil haberler bekliyorum.bebeğime dua et benden ayrılmasın.kendine iyi bak.:teytey:
selam canım sonunda demek öğrendin bebeğinin cinsiyetini çok sevindim kızın oluyor demek çok güzel yaaaaa darısı başıma inşallah...doktordan memnun kaldığına sevindim peki bu doktorun muayne ücreti ne kadar...ama sezeryan yaparım demesi için daha çok erken değilmi..lekelenmen olmasına üzüldüm ama ara ara oluyor genelinde böyle lekelenmeler üzülme sakın ama kendine dikkat et bende test sonuçlarımı aldım oktora gitiik cuma günü yokmuş cumartesi gelin dediler misafirim geldi gidemedim..pek bişey anlamadım ama sanırım iyi gibi geldi test sonucu inşalah iyide çıkar..kendine ve kızına iyi bak:) öptüm canım..

betül iyi akşamlar ben bişey sorcam sana 2 li test sonucundaki hcg oranın kaç yazıyor kağıt hala elindemi birde 2 li test oranın kaç çıktı senin merak ettim cevaplarsan sevinirim iyi akşamlar

Back
X