kızlar adetim 4 gün gecikti...

Arkadaşlar hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum.Aranıza yeni katıldım..1 yıllık evliyim,korunmayı geçen ay bıraktık,ilk denememizdi.Adetim 4 gün gecikince umutlandım çok mutlu oldum çünkü hep 25 günde bir olurdum,hayatım boyunca hiç gecikmemişti çünkü...Bir an umutlandım ama malesef dün regl oldum MORALİM BOZULDU...GERÇİ DAHA ÇOK YENİ DENEMELERİM AMÖA İNSAN YİNE DE UMUTLANIYOR.BİR KAÇ AY ÖNCE HORMON TESTLERİ YAPTIRDIM HERŞEY NORMAL GÖRÜNÜYOR AMA HAYIRLISI RABBIMDAN...Allah hepimize yavrularımızı hayırlısı ile nasib etsin...Bu ay adetimin gecikmesi psikolojik mi? yoksa üzerine mi görüyorum hala kuşkuluyum...mide bulantısı hariç tüm hamilelik belirtileri vardı çünkü...Bu şekilde yaşayan var mı aranızda?:1shok::1shok::1shok:

öncelikle aramıza hoşgeldin canım bilmezmiyim o hüsranlı dönemleri ama inan streste olmuştur çünkü benimde hiç sekmezdi adet günlerim ama ne zaman hamileliğe yoğunlaştım o zaman düzensizleşmişti..kendini dinleme sakın ben çok dinledim bütün belirtileri yaşadı hamilelikle ilgili fakat hamile kaldığım ay çok rahattım o zaman hiç bir belirtim olmadı ve kesinlikle aklımdan geçmedi hamile kalabileceğim ama o ay hamileymişim meğer..inşallah tez zamnada hayırlı haberi alıp bizlere müjdeyi verirsin canım..sevgiler..

kızlar bugün aşılamamın 21. günü beta hcg değerim 621 çıktı 4 gün önce 138di inşallah kucağıma almayı nasip eder allahım.darısı sizlere

Arkadaşlar az önce bir yerde okudum,hamile kalmadan önce rahim kendini hamileliğe hazırlar ve adet gecikebilirmiş.sizce böyle bir durum olabilir mi?sizlerin aranızda olmaktan çok mutluyum hepiniz çok iyisiniz.inanın herkesle paylaşamadığım bir çok şeyi sizle paylaşıp rahatlıyorum inanın...

yok canım benimde arifeden önceki güne geliyor hemen hemen aynı günlerde gideceğiz..ben muayneye müberra namlının odasında girdim ordada sadece eşim görebildi yani bende gördüm ama çok net göremedim ultroson cihazı biraz arkamda kalıyordu kalp atışını dinledim hatta telefona kayıt ettik şimd arada yine dinliyorum..doktor bana hareketleriyle ilgili bişey söylemedi bende pek göremedim zaten eşimde sanırım uyuyordu dedi:D doktor stres yapmamamı söyledi progestana devam dedi..şu 3 ayı atlatsaydık canım o rüyaları takma kafana piskolojik olarak etkileniyoruzda ondan böyle rüyalar görüyoruz..dün çok kalabalıktı inşallah şu 2 li test sonuçlarımızda iyi çıkar..Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın amin...

çok sevindim bebişine bişey olmamasına.inşallah ikimizde 6-7nisanda kucaklarımıza alırız.neden müberranın odasına gittin yoksa dr yi mi değiştirdin ?birde canım bazı sorularıma yanıt vermiyorsun cinsiyet konusunu bir okursan sevinirim...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

bebeğinizin kesesi ultrasonda ne zaman göründü dk ayın 19unda çağırdı ultrasonda görürmüyüm o zaman

adet gününden itibarenmi hesaplıyosunuz haftayı yoksa aşılama günündenmi aşılamaya göre yarın 3 hafta bitecek benim

ben ikinci aşılamamda hamile olduğumu öğrendiğim gün kanamam başladı dr kimyasal gebelik dedi o zaman beta hcg 143 çıktı sonra değerler düşmeye başladı şimdi korkuyorum ama allaha şükür şimdilik bi sıkıntı yok

merhaba meral sanırım cenazeden dolayı şu ara pek bakamıyorsun.hamilelik nasıl gidiyor?kaydirigubbakcemilebenimki çok şükür iyi.ya bişey sorcam sana.ikili test için doktorla konuştun mu? kanı sabah aç karnınamı veriyoruz özel hastanede yapılıyor mu?ekstra bir ücret alınıyor mu?eğer ziya beye sorduysan devlette de yaptırmak mümkün mü ? illa aynı günmü kan ve ultrasyonda ölçümler yapılıyor?önce doktoramı gitmek gerekiyor?:uhm:valla bu soruların cevaplamanı bekliyorum arada atlama cevaplarıa.sşaka şaka...:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

merhaba betül malum cenazeden dolayı pek giremiyorum nete..valla bende senin gibi ikili test hakkında bişey bilmiyorum sadece doktor 15 gün sonra gel 2 li testini yapalım dedi daha doğrusu eşime demiş ben bişey sormadım ama araştırdığım kadarıyla devlet hastanesindede yapılıyormuş ücretler de kadınlar kulübünde öğrenebildiğim kadarıyla 30-80 milyon arasıymış ama burda nasıl bilmiyorum canım..sanırım önce doktora gideceğiz sonra doktorda bizi yönlendirecek..aç karnı değildir herhalde bilmiyorum inan zaten ben senden 1 gün önce gideceğim doktora o zaman ben sana söylerim canım..haa bu arada doktor şakayla karışık erkek dedi haaa ya bence gördüde hani çok erken diye yanılma payı olabilir diye şaka dedi ay inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda canım..inşalla görüşürüz yine iyi akşamlar..

merhaba betül malum cenazeden dolayı pek giremiyorum nete..valla bende senin gibi ikili test hakkında bişey bilmiyorum sadece doktor 15 gün sonra gel 2 li testini yapalım dedi daha doğrusu eşime demiş ben bişey sormadım ama araştırdığım kadarıyla devlet hastanesindede yapılıyormuş ücretler de kadınlar kulübünde öğrenebildiğim kadarıyla 30-80 milyon arasıymış ama burda nasıl bilmiyorum canım..sanırım önce doktora gideceğiz sonra doktorda bizi yönlendirecek..aç karnı değildir herhalde bilmiyorum inan zaten ben senden 1 gün önce gideceğim doktora o zaman ben sana söylerim canım..haa bu arada doktor şakayla karışık erkek dedi haaa ya bence gördüde hani çok erken diye yanılma payı olabilir diye şaka dedi ay inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda canım..inşalla görüşürüz yine iyi akşamlar..

selam eşinin morali nasıl bu arada.çok başınız sağolsun.Allah sabır versin.çok zor.ya ben de bilmiyorum nasıl yapıldığını ikili testin.yalnız eğer 15 gün sonra arife günü ya da hafta sonuna geliyorsa kan testi tehlikeye girebilir.devlet açık olmaz malum...bir de bayram dönüşüne kalırsak o zaman haftamız geçer hiç yaptıramayız.ondan telaş yapıyorum.bence devlette ücretsizdir.çünkü birine sordum.ama özeli bilemiyorum.yarın bir ara ararım sorarım olmazsa.ben haftaya çarşamba akşamı gidip dryye sorarım eğer yapılıyorsa ziyanın dediğine göre inşallah perşembe ya da cuma kantestimi yaptırırım.sonra muayeneye giderim.inşallah herşey temiz çıkar.ve şu 3 ayı atlatırız.çok korkuyorum.hertuvalete gidişimde iç çamaşırıma heyecanla bakıyorumç çok şükür.daha akrabalarıma söylemedim artık söylesem olur mu sence?kız erkek konusunda senin gibi düşünüyorum.sen kız mı istiyorsun fotodaki gibi.bu arada benim göbek çok belirginleşti.zor giyiyorum eski pantolonları.hatta biraz sıkınca bebeğe bişey oldu mu diyew korktum.ben yüz üstü yatıyorum sorun olur mu acaba.neyse kendine iyi bak bebişe :a015:de.

selam eşinin morali nasıl bu arada.çok başınız sağolsun.Allah sabır versin.çok zor.ya ben de bilmiyorum nasıl yapıldığını ikili testin.yalnız eğer 15 gün sonra arife günü ya da hafta sonuna geliyorsa kan testi tehlikeye girebilir.devlet açık olmaz malum...bir de bayram dönüşüne kalırsak o zaman haftamız geçer hiç yaptıramayız.ondan telaş yapıyorum.bence devlette ücretsizdir.çünkü birine sordum.ama özeli bilemiyorum.yarın bir ara ararım sorarım olmazsa.ben haftaya çarşamba akşamı gidip dryye sorarım eğer yapılıyorsa ziyanın dediğine göre inşallah perşembe ya da cuma kantestimi yaptırırım.sonra muayeneye giderim.inşallah herşey temiz çıkar.ve şu 3 ayı atlatırız.çok korkuyorum.hertuvalete gidişimde iç çamaşırıma heyecanla bakıyorumç çok şükür.daha akrabalarıma söylemedim artık söylesem olur mu sence?kız erkek konusunda senin gibi düşünüyorum.sen kız mı istiyorsun fotodaki gibi.bu arada benim göbek çok belirginleşti.zor giyiyorum eski pantolonları.hatta biraz sıkınca bebeğe bişey oldu mu diyew korktum.ben yüz üstü yatıyorum sorun olur mu acaba.neyse kendine iyi bak bebişe :a015:de.

iyi akamlar betül çok sağol canım eşimde toparlanmaya çalışıyor işte..evet arife ve bayrama gelirse sonuçlar biraz karışıklık olabilir.devlette para alacaklarını sanmıyorum inşallah hiç bir sorun olmadan atlatırız testimizide maşallah ikimizde çok iyi gidiyoruz ben de senin gibi bir sorun olacak diye çok korkuyorum Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıcakla inşallah.sen arayıp öğrenirsen veya gidip sorarsan benide bilgilendir..bence artık söyle herkese bebeğinin olacağını çünkü baya oldu yani benim duymayan kalmadı:)yok benim için cinsiyet farketmez sonuçta ikisindende yok ama kız çocuklarını süslemek daha güzel aman Rabbim sağlıkla versinde inana önemi yok değilmi..bende çok kilo aldım esmen belirginleşti göbeğim hamile kıyafeti aldım bir kaç tane çünkü kıyafetlerim hiç olmuyor olsa bile çok sıkıyor onun için bir kaç parça bişey aldım..sen yinede yüzüstü yatmamaya dikkat et ben sırt üstü yatmanın daha sağlıklı olduğunu okumuştum..inşallah sorunsuz sağlıklı bebeklere kavuşuruz Rabbimin izni ile..sağlıcakla kal bebeğede iyi bak öptüm by..

iyi akamlar betül çok sağol canım eşimde toparlanmaya çalışıyor işte..evet arife ve bayrama gelirse sonuçlar biraz karışıklık olabilir.devlette para alacaklarını sanmıyorum inşallah hiç bir sorun olmadan atlatırız testimizide maşallah ikimizde çok iyi gidiyoruz ben de senin gibi bir sorun olacak diye çok korkuyorum Rabbim bebeklerimizi bize bağışlasın sağlıcakla inşallah.sen arayıp öğrenirsen veya gidip sorarsan benide bilgilendir..bence artık söyle herkese bebeğinin olacağını çünkü baya oldu yani benim duymayan kalmadı:)yok benim için cinsiyet farketmez sonuçta ikisindende yok ama kız çocuklarını süslemek daha güzel aman Rabbim sağlıkla versinde inana önemi yok değilmi..bende çok kilo aldım esmen belirginleşti göbeğim hamile kıyafeti aldım bir kaç tane çünkü kıyafetlerim hiç olmuyor olsa bile çok sıkıyor onun için bir kaç parça bişey aldım..sen yinede yüzüstü yatmamaya dikkat et ben sırt üstü yatmanın daha sağlıklı olduğunu okumuştum..inşallah sorunsuz sağlıklı bebeklere kavuşuruz Rabbimin izni ile..sağlıcakla kal bebeğede iyi bak öptüm by..

tama haber veririm edindiğim bilgileri.sen de bildir
bir gün senle buluşalım.bu arada oruç tutuyormusun ben hiçtutmadım
ders anlatamam o zaman
birde çok fene oluyorum acıkınca.ne zaman aldın gebe kıyafetleri.nerden aldın?enasıl bişeyler?kaçıncı aaya kadar giyilecekbende artık geniş bir pantolonum var onu giycem kendine iyi bak
:1hug:

benim dün gece lekem geldi.ağla ağla gecenin bir yarısı.çok üzüldüm.acile gittik.hiç devlet acilinde ilgilenmediler.kadın doğumcuyuda çağırmadılar.neyse bir serum verdiler o da boş.doktorun teli yoktu.sen de var mı aldın mıydı? özel hastanede 8:30da gelir dediler.acilden oraya gittik.tabi ben herşey bitti diye düşüddüm.sabaha doğru biraz midem bulanınca sevindim.ve nihayet doktorumuz geldi.olabilir.öğleden sonra muayeneme gel dedi.ben de şurada iki dakika ultrasyona bakabilirmiyiz dedim.tamam dedi.ve çok şükür bebek ve kese iyi.çok sevindim çıkışta ağladım.rengim daha yok.dua edin.ikili test için bayramdan önceki cumartesi gidecez özelde kan veriliyor.aynı gün oluyormuş.yalnız cumartesi ilk muayene saatlerine alacağım.bilmiyorum aynı gün kan sonucu çıkar mı?inşallah çıkar.senin bir bilgin var mı?neyse sen nasılsın kenidine iyi bak öptüm...

geçmiş olsun betül bu arada hamiş olmak isteyen arkadaşlar prof.dr. ibrahim saraçoğlunun sitesini bi ziyaret etsin derim bugün tv.de denk geldim ve hemen yazim dedim sperm sayısı arttırmak için keçi boynuzu kaynatıp eşinize içiriyosunuz bayanlarda yumurta çatlatmak için kuru incir kaynatıp suyunu sanırım sabah içecek siz yinede detaylı bakın arkadaşlar sonuçta prof.söylüyo hepiniz hamiş kalın inşallah benim bu durumla pek ilgim yok ama kist için girmiştim bu siteye zaman zaman yazılarınızı takip ediyorum süpersiniz hepiniz birbirinizi motive ediyosunuz herşeyin başı sabır ve umutt hayırlı cumalar herkese

betülcüm çok üzüldüm ama inan çoğu gebelikte oluyor benimde olmuştu biliyorsun korkma sakın bebeğide üzme şimdi nasılsın geçtimi benim 1,5 gün sürmüştü sonra geçmişti..bende aynı gün gideceğim doktora bakarsın karşılaşırız biz perşembe gideriz diye düşünüyordum fakat cumartesi gideceğiz..bende nete giremiyorum kayınpederimin yanına gidiyoruz devamlı..aynı gün vereceklerini sanmıyorum sonucu 10 gün sonra falan veriyorlarmış ama iyi düşün iyi olsun canım korkma sakın birde bayram giriyor bence 10 günü bulur sonucu vermeleri..kendine ve bebişe iyi bak öptüm canım sağlıklı günler diliyorum görüşürüz..

betülcüm çok üzüldüm ama inan çoğu gebelikte oluyor benimde olmuştu biliyorsun korkma sakın bebeğide üzme şimdi nasılsın geçtimi benim 1,5 gün sürmüştü sonra geçmişti..bende aynı gün gideceğim doktora bakarsın karşılaşırız biz perşembe gideriz diye düşünüyordum fakat cumartesi gideceğiz..bende nete giremiyorum kayınpederimin yanına gidiyoruz devamlı..aynı gün vereceklerini sanmıyorum sonucu 10 gün sonra falan veriyorlarmış ama iyi düşün iyi olsun canım korkma sakın birde bayram giriyor bence 10 günü bulur sonucu vermeleri..kendine ve bebişe iyi bak öptüm canım sağlıklı günler diliyorum görüşürüz..

teşekkürler.geçti leke.stresten olmuş olabilir.çünkü benim diger gebeliğim 11+3 ken bitmişti.o gün geldi diye akşamdan stres oldum.aynı gün benzer leke geldiğinde de kafayı yedim.gerçi önceki leke biraz kırmızı kanlıydı.çok şükür.ben de cumartesi gidiyorum ben erken saate alacam sen de öyle yap çünkü özel hastanede de kan vercez belki o gün çıkar.ve sonucu da doktora gösteririz.ya bu ultrasyonda ense ölçümü ile kan ölçümü aynı gün olmalıymış.sabah özele gidip kanımızı versek sonucu alıp ziyaya gitsek sevkle özelde kabul ederler mi?yani doktordan önce kan vermeyi.sen bir doktora sorsanve bana da haber versen. gerçi ne kanı verecez hangi değerlere bekacak onuda bilmiyoruz.evet özelde ikili test diyince onu yaparlar.valla sorarsan haber yaz.ozaman sonucu alırız.çünkü öğleden sonra verilen kanlaron sonucu bir gün sonra belli oluyormuş.araya bayramda girince 10gün uzar.bir soraRSAN SEVİNİRİM.BEN ZATEN RAHATSIZ ETTİMYA O YÜZDEN SORAMIYORUM.BİR DE DOKTOR BENİ ZATEN PİMPİRİKLİ BULUYOR.büyük harfler için özür.
bu arada ben karnımda hafif bir ağrı gibi kımıldanma hissdiyorum bazen .o bebek mi acaba.sen de bişeyler hissediyormusun.
bir de çok belim ağrıyo.seninde ağrıyor mu?bu arada kaç kilo aldın?sen de kendine ve bebişee iyi bak...:1hug:

Back
X