Arkadaşlar hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum.Aranıza yeni katıldım..1 yıllık evliyim,korunmayı geçen ay bıraktık,ilk denememizdi.Adetim 4 gün gecikince umutlandım çok mutlu oldum çünkü hep 25 günde bir olurdum,hayatım boyunca hiç gecikmemişti çünkü...Bir an umutlandım ama malesef dün regl oldum MORALİM BOZULDU...GERÇİ DAHA ÇOK YENİ DENEMELERİM AMÖA İNSAN YİNE DE UMUTLANIYOR.BİR KAÇ AY ÖNCE HORMON TESTLERİ YAPTIRDIM HERŞEY NORMAL GÖRÜNÜYOR AMA HAYIRLISI RABBIMDAN...Allah hepimize yavrularımızı hayırlısı ile nasib etsin...Bu ay adetimin gecikmesi psikolojik mi? yoksa üzerine mi görüyorum hala kuşkuluyum...mide bulantısı hariç tüm hamilelik belirtileri vardı çünkü...Bu şekilde yaşayan var mı aranızda?:1shok::1shok::1shok:
öncelikle aramıza hoşgeldin canım bilmezmiyim o hüsranlı dönemleri ama inan streste olmuştur çünkü benimde hiç sekmezdi adet günlerim ama ne zaman hamileliğe yoğunlaştım o zaman düzensizleşmişti..kendini dinleme sakın ben çok dinledim bütün belirtileri yaşadı hamilelikle ilgili fakat hamile kaldığım ay çok rahattım o zaman hiç bir belirtim olmadı ve kesinlikle aklımdan geçmedi hamile kalabileceğim ama o ay hamileymişim meğer..inşallah tez zamnada hayırlı haberi alıp bizlere müjdeyi verirsin canım..sevgiler..