- 9 Mayıs 2024
- 1.073
- 340
- 38
- Konu Sahibi Hayirligunler678
-
Çok zor, o kadar hassas idrar testi yoktur. Yumurtanın da henüz yerleşme yolunda olduğunu varsaysak kanda muhtemelen çıkmaz belki. Çıksa da aşırı düşük çıkar yükselme takip edilir.Meraktan soruyorum vallahi öğrenen var mı
Bende öyle düşündüm ne yalan söyleyim ama biraz belirtilerim var acaba mı dedim ev temizlerken falan koltuk kaldırıyorum falan. Ona göre dikkat ederim diye düşünmüştümÇok zor, o kadar hassas idrar testi yoktur. Yumurtanın da henüz yerleşme yolunda olduğunu varsaysak kanda muhtemelen çıkmaz belki. Çıksa da aşırı düşük çıkar yükselme takip edilir.
Hayali çizgi 5 dakika da mı belli oldu yoksa saatler geçince mi8 gün kala hayali çizgi görmüştüm ama çook fazla silik olduğu için ciddiye almamıştım . regl gününden 2 gün geçince öğrendim . o arada başka test yapmamıştım
Ben çok haşin bir temizlik sonrası öğrendimBende öyle düşündüm ne yalan söyleyim ama biraz belirtilerim var acaba mı dedim ev temizlerken falan koltuk kaldırıyorum falan. Ona göre dikkat ederim diye düşünmüştüm
İlk beş dakika, diğerleri kuruma çizgisi olurHayali çizgi 5 dakika da mı belli oldu yoksa saatler geçince mi
Teşekkür ederimBen çok haşin bir temizlik sonrası öğrendimbir şey olmamıştı ama sen gene de dikkat et
İlk 7 dakika da çok çok hayali bi çizgi ile karşılaştım ihtimal var mı bilmiyorumİlk beş dakika, diğerleri kuruma çizgisi olur
Hemen belli olmuştuHayali çizgi 5 dakika da mı belli oldu yoksa saatler geçince mi
Bende yaptım ve senin gibi oldu inşallah vardır8 gün kala hayali çizgi görmüştüm ama çook fazla silik olduğu için ciddiye almamıştım . regl gününden 2 gün geçince öğrendim . o arada başka test yapmamıştım
Kızlar iyi akşamlar akşam 8de test yaptım ilk beş dakika içersinde sonuç böyle çıktı en köşede hayalet çizgi mi var yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum bakabilir misiniz lütfen
Görünüyor değil mi ben istediğim gibi görmek istemiyorumHayalet cizgi var gibi
Testi tam üstten çek canım o zaman daha net olur adetine kaç gün varKızlar iyi akşamlar akşam 8de test yaptım ilk beş dakika içersinde sonuç böyle çıktı en köşede hayalet çizgi mi var yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum bakabilir misiniz lütfen
Beta kaç çıkmıştı acaba. Yani olabilir mi diyorsunBen adete 7 gün kala belirgin silik çizgi ile öğrenmiştim
Ben görüyorum yarın ve diğer günde yapın onlarda da bu şekilde çıkıyorsa kesin vardır umarım istediğiniz gibi olur hayırlı olsun şimdidenGörünüyor değil mi ben istediğim gibi görmek istemiyorum
adetim gecikti normalde 45-50günde bi adet oluyorum düzensiz yani ama son ilişki üzerinden 19gün geçti göğüslerimde şişkinlik mide yanması bide kasık ağrısı yaşayınca test yapayım dedim ilk 5-6dk içerisindeki sonuç buTesti tam üstten çek canım o zaman daha net olur adetine kaç gün var
Ayy inşAllah vardır Rabbim isteyen herkese versin inşAllahBen görüyorum yarın ve diğer günde yapın onlarda da bu şekilde çıkıyorsa kesin vardır umarım istediğiniz gibi olur hayırlı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?