Kızlar adete 9 gün kala hamile olduğunu öğrenen Var mı

Meraktan soruyorum vallahi öğrenen var mı
Çok zor, o kadar hassas idrar testi yoktur. Yumurtanın da henüz yerleşme yolunda olduğunu varsaysak kanda muhtemelen çıkmaz belki. Çıksa da aşırı düşük çıkar yükselme takip edilir.

8 gün kala hayali çizgi görmüştüm ama çook fazla silik olduğu için ciddiye almamıştım . regl gününden 2 gün geçince öğrendim . o arada başka test yapmamıştım

Çok zor, o kadar hassas idrar testi yoktur. Yumurtanın da henüz yerleşme yolunda olduğunu varsaysak kanda muhtemelen çıkmaz belki. Çıksa da aşırı düşük çıkar yükselme takip edilir.
Bende öyle düşündüm ne yalan söyleyim ama biraz belirtilerim var acaba mı dedim ev temizlerken falan koltuk kaldırıyorum falan. Ona göre dikkat ederim diye düşünmüştüm

Bende öyle düşündüm ne yalan söyleyim ama biraz belirtilerim var acaba mı dedim ev temizlerken falan koltuk kaldırıyorum falan. Ona göre dikkat ederim diye düşünmüştüm
Ben çok haşin bir temizlik sonrası öğrendim bir şey olmamıştı ama sen gene de dikkat et

Kızlar iyi akşamlar akşam 8de test yaptım ilk beş dakika içersinde sonuç böyle çıktı en köşede hayalet çizgi mi var yoksa ben görmek istediğim için mi görüyorum bakabilir misiniz lütfen

Eklentiler

• IMG_6879.jpeg
    37,3 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…