Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çektirdim esimdede bende de sıkıntı yokHsg cektirdiniz mi acaba
Kızlar böyle çıktı.Testi degisim yapcam 2 adet fazladan almıştım c çizgimiz bile çok geç gösterdi.Haber et
Gebesin sen bence testle uğraşma kan verKızlar böyle çıktı.Testi degisim yapcam 2 adet fazladan almıştım c çizgimiz bile çok geç gösterdi.
Tesekkur ederim gecikmeyi bekleyecgim.Gebesin sen bence testle uğraşma kan ver
Testi değiştirdim dediğiniz gibi gebelik var sanki.Tesekkur ederim gecikmeyi bekleyecgim.
Hayırlı olsun canımTesti değiştirdim dediğiniz gibi gebelik var sanki.
Testi değiştirdim dediğiniz gibi gebelik var sanki.
Kan verebilirsin bence canımHayırlı olsun canım
Allah razı olsun sonra vericem kimyasalsa adet olurum diye düşünüyorum beklicemKan verebilirsin bence canım
Çıkan sonuçtan korkma kuzu. Koyulaşmayı takip et. Kimyasalda daha silik çıkardı.Allah razı olsun sonra vericem kimyasalsa adet olurum diye düşünüyorum beklicem
Tedekkur ederim biraz rahatladım.Çıkan sonuçtan korkma kuzu. Koyulaşmayı takip et. Kimyasalda daha silik çıkardı.
İçini ferah tut canım hayırlısı olsun inşallah aslında erken öğrenmekte çok stresli ben yaşadım o stresi insanın ömründen ömür gidiyor o sonuçlar çıkana kadarTedekkur ederim biraz rahatladım.
Aynen öyle şimdi bile stres yaşıyorum unutmaya çalışıyorumİçini ferah tut canım hayırlısı olsun inşallah aslında erken öğrenmekte çok stresli ben yaşadım o stresi insanın ömründen ömür gidiyor o sonuçlar çıkana kadar
Hakkında hayırlısı olsun canımAynen öyle şimdi bile stres yaşıyorum unutmaya çalışıyorum
Hayırlı olsun sitres zaarr verir kafanı başka şeylere verAynen öyle şimdi bile stres yaşıyorum unutmaya çalışıyorum
Kesinlikle öyleHayırlı olsun sitres zaarr verir kafanı başka şeylere ver
Kan verdiniz miKesinlikle öyle
Hayır canım ben beklemek istiyorum ilk gebeligimde 1.5 aylikken gittim kalp atışını felan duymuştum şimdi erken gidersem daha da sabırsızlanıyorum strese girerim.Bir kez gidicem 6.hafta olunca gibi tahminim eğer bebis varsa tabi gidince iyi kötü öğrenilemeyen ona göre tedavi ilerlerim ne verdiyse Allah bize.Kan verdiniz mi
Ben 4 aydır folik asit kullanıyorum bu ayda dahil.Insallah iyi gelir hep kullanın diyor doktorlar.Hayır canım ben beklemek istiyorum ilk gebeligimde 1.5 aylikken gittim kalp atışını felan duymuştum şimdi erken gidersem daha da sabırsızlanıyorum strese girerim.Bir kez gidicem 6.hafta olunca gibi tahminim eğer bebis varsa tabi gidince iyi kötü öğrenilemeyen ona göre tedavi ilerlerim ne verdiyse Allah bize.