- 13 Mart 2021
- 45
- 24
- 3
- 26
- Konu Sahibi Hayalperest_05
-
Yumurtlama gününü biliyor musun canımKızlar bugün adet günüm ama normalde olan adet belirtilerim yok sadece ara ara kadık ağrısı ve arada mide bulantısı ne yapsam bilemiyorum size ihtiyacım var
Bende sizin gibiyim hiçbir belirti yok dün gece kasık ağrım oldu şişlik oluştu o da geçti bugün test yaptım negatif inşallah sizde bi Ümit vardırKızlar bugün adet günüm ama normalde olan adet belirtilerim yok sadece ara ara kadık ağrısı ve arada mide bulantısı ne yapsam bilemiyorum size ihtiyacım var
Gerçektem cesaret edemiyorumTest yapın umutlu olup öyle beklemekte insanı yoruyor.İnşallah gebesinizdir
Canım bende aynı şekilde hic adet belirim yoktu cok garip bi şekilde. Sonra gebe olduğumu öğrenmiştim. Ayni dediğin gibi sadece ara ara kasık ağrım vardıKızlar bugün adet günüm ama normalde olan adet belirtilerim yok sadece ara ara kadık ağrısı ve arada mide bulantısı ne yapsam bilemiyorum size ihtiyacım var
Sen bat geçince mi yaptın test canımmCanım bende aynı şekilde hic adet belirim yoktu cok garip bi şekilde. Sonra gebe olduğumu öğrenmiştim. Ayni dediğin gibi sadece ara ara kasık ağrım vardı
Aynen leke tarzi ben yasadim hale duruyor nasil bisey oldugu yikamistim camasirimi cikmamis bende ugrasmadim atacaktim o camasirimi ordan biliyom yerlesme akintisiniYerleşme kanamasında çok kanama olmaz diye biliyorum lekelenme tarzında olurmuş daha çok.
Evet 6 gün gece yapmıştım negatifti. 10. Gün yaptım cok silik pozitifti. 11. Gün kan testinde öğrendimSen bat geçince mi yaptın test canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?