Kızlar adet günüm ama olmadım hala ümitlenmeli miyim

Hayalperest_05

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Mart 2021
45
24
3
26
Kızlar bugün adet günüm ama normalde olan adet belirtilerim yok sadece ara ara kadık ağrısı ve arada mide bulantısı ne yapsam bilemiyorum size ihtiyacım var

Hayır Akıntım ve kasık ağrım başayınca o günleri değerlendirdim sadece

Kızlar bugün adet günüm ama normalde olan adet belirtilerim yok sadece ara ara kadık ağrısı ve arada mide bulantısı ne yapsam bilemiyorum size ihtiyacım var
Bende sizin gibiyim hiçbir belirti yok dün gece kasık ağrım oldu şişlik oluştu o da geçti bugün test yaptım negatif inşallah sizde bi Ümit vardır

Test yapın umutlu olup öyle beklemekte insanı yoruyor.İnşallah gebesinizdir

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu ilk gün kahverengi iki gün kırmızı ve sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Yerleşme kanamasında çok kanama olmaz diye biliyorum lekelenme tarzında olurmuş daha çok.

Canım bende aynı şekilde hic adet belirim yoktu cok garip bi şekilde. Sonra gebe olduğumu öğrenmiştim. Ayni dediğin gibi sadece ara ara kasık ağrım vardı

Yaaa inşaAllah inşaAllah O kadar düşündüm ki sanırım rüyamda öyle Bal bir bebek gördüm ki rüyamda dokunmaya kıyamadım

Yerleşme kanamasında çok kanama olmaz diye biliyorum lekelenme tarzında olurmuş daha çok.
Aynen leke tarzi ben yasadim hale duruyor nasil bisey oldugu yikamistim camasirimi cikmamis bende ugrasmadim atacaktim o camasirimi ordan biliyom yerlesme akintisini

Bende biraz geçsin de istiyorum ama düşüğüm de var bitane korkuyorum da. Test evde yok. pazartesi ye kadar beklememe vesile olsun istiyorum testin evde olmaması. ama sabretmek zor.

Karnım adet olcak mışım gibi ağrıyor ve ağrım oldukça gerçekten sanki içimden bir parça kopuyor beklemek ümit etmek çok yordu beni

Stresle bu kadar beklemektense, test yapip negatifi gormeyi tercih ederim sanirim yani belirsizlik beni her zaman daha cok gerer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…