Kızlar adet bıtımı hamıle kalan varmı ovulasyon pozıtıf??

Canım ben normalde iki adet arası yumurtlardim senin gibi ovulasyon testi kullandığım zamanlar. 6 ay denedik her olmayisinda üzülüyordum sonra sallamamaya başladım hamile kaldığım ay adetimin bittiği gün iliski oldu 1 hafta sonra yine oldu ama iliski sonrasinda aşırı bi gaz ağrısıyla doktora gittim test yaptı değerim 100 çıktı bu arada adetime daha 1buçuk hafta var düşün. Biz daha calismalara baslamamistik falan diyoruz Meğer erken yumurtlamisim inşallah seninde öyledir kafaya çok takmadan içine sıkıntı yapmadan bekle ben bosverdigim ay hamile kaldım Rabbim sana ve senin gibi bekleyen herkese nasip etsin :)
Bana umut oldun gercekten canm bu ay sıtresım hiç yok gecen ay bayagı yoruldm bu konularda fazlada zorlamann bana bı faydası olmadıgını anladım canm o yuzdn bn ustume duşeni yaptım..
Gerısı Alllah ın takdırı Allah yavrunu bagışlasın inşallah dua et olurmu..
Demekkı adet bıtımındede olabılıyrmuş
Cınsıyetınız ne

Bana umut oldun gercekten canm bu ay sıtresım hiç yok gecen ay bayagı yoruldm bu konularda fazlada zorlamann bana bı faydası olmadıgını anladım canm o yuzdn bn ustume duşeni yaptım..
Gerısı Alllah ın takdırı Allah yavrunu bagışlasın inşallah dua et olurmu..
Demekkı adet bıtımındede olabılıyrmuş
Cınsıyetınız ne

Erkek :) arkadaşın dediği gibi adet sonu hamile kalmakla ilgisi var mı bilmiyorum inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah güzel haberlerini alırız canım :dua:

Erkek :) arkadaşın dediği gibi adet sonu hamile kalmakla ilgisi var mı bilmiyorum inşallah Rabbim sana da nasip etsin inşallah güzel haberlerini alırız canım :dua:
Amiiinnn Aaaa cok sagol bıtanm bat 10 nisan o gun gelınce oğrenrz artık :)

X