Kızlar açtığım konunun kadın hastalığı ile alakası yok ama çok kötü birşey lütfen bilen yardımcı olabilirmi randevu bekliyoruz.

umutsuzkedii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2024
1.470
En iyi cevaplar
1
510
38
43 yaş kadın kayınvalidem üst iki bacağındada böyle morluklar çıkmış hep şok olduk görünce sivilce gibi ama değil bildiğiniz mor mor sizce ne olabilir?

Kayınvaliden hiç hissetmemis mi ? Ne kadar zamandır var ve kaç gün böyle mor kalıyor ?

Kayınvaliden hiç hissetmemis mi ? Ne kadar zamandır var ve kaç gün böyle mor kalıyor ?
Yani ağrımıyo diyo işten eve gelince afedersin üstünü değiştirirken görmüş 3 4 gündür hâlâ böyle bu sebeptenmidir bilmem aşırı halsiz hissediyorum diyo ağzımda sürekli demir tadı var diyo bilmyioruz randevu aldık ama bi 10 gün sonra felan o yüzden buraya bir sormak istedim

Eki Görüntüle 3551386 43 yaş kadın kayınvalidem üst iki bacağındada böyle morluklar çıkmış hep şok olduk görünce sivilce gibi ama değil bildiğiniz mor mor sizce ne olabilir?
Merhaba geçmiş olsun ilk defa gördüm böyle bişey biyeri ağrımıyosa başka bi belirti eşlik etmiyosa sakin kalın vitamin eksiliği de olabilir beden bu şekilde tepki vermiş olabilir

Ağzındaki demir tadı kansizliktan olabilir mi ? İmkanınız varsa devlet hastanesi değil de araştırma Hastanesi'nde prof. ,doç. olan bir doktora özel muayene olun ve on gün beklemeyin derim.

Merhaba geçmiş olsun ilk defa gördüm böyle bişey biyeri ağrımıyosa başka bi belirti eşlik etmiyosa sakin kalın vitamin eksiliği de olabilir beden bu şekilde tepki vermiş olabilir
Cevabınız için çok teşekkür ederim ama aile öyküsü olduğu için korktum ben 5 amcasıda kanserden ölmüş genetik yatkınlık olabilir mi diye düşünüyorum kendine böyle birşey söylemedim tabi daha çok stres yapmasın diye ama

Ağzındaki demir tadı kansizliktan olabilir mi ? İmkanınız varsa devlet hastanesi değil de araştırma Hastanesi'nde prof. ,doç. olan bir doktora özel muayene olun ve on gün beklemeyin derim.
İstanbul gibi bi yerde bilmeden iyi doktor bulmak çok zor iç hastalıkları olarak bildiğimiz sadece 1 tane çok iyi doktor var o yüzden ona randevu aldık onu bekliyoruz kuzum

M
ay çok çok geçmiş olsun başınız sağolsun böyle ailede yatkınlık varsa çok daha önceden hep kontroller yapılmalı ben internette bakınca allah korusu lösemi felan çıkıyor ama herşeye inanmamak lazım internet bu yazıp çıiziyolar mutlaka detaylı kontrol şart şuan yapabileceğiniz bişey yok ağrısı da olmadığı için muhtemelen acilde de bişey yapmazlar

İstanbul gibi bi yerde bilmeden iyi doktor bulmak çok zor iç hastalıkları olarak bildiğimiz sadece 1 tane çok iyi doktor var o yüzden ona randevu aldık onu bekliyoruz kuzum
Allah şifa versin. Bu on gün boyunca vücuduna odaklanmasin ama süreci takip etsin inşallah bir şey çıkmaz.

Sağol canım dostlar sağolsun o yüzden mecburen bekliyoruz randevuyu evet bende internette günlerdir araştırıyorum Allah muhafaza lösemi çok gördüm o yüzden çok korkuyorum annemi kontrol ediyorum teni sarı göz içlerine baktım sararmış gibi küçükkende ağır sarılık geçirmiş yani karma karışık oldu kafam

Amin canım sağol Allah razı olsun. İster istemez odaklanıyor ilk gördüğünde çok korkmuştu çünkü
Yani açıkçası vücudunun şekli normal yoksa lipodem derdim, mesela bende de iç varış var bütün bacaklarim morluk içinde kaliyordu. Bir gün bacağımı açtım sopalarla dayak yemişim gibi kapkara morluklar kalp damar cerrahisine gittim iç varis olduğunu öğrendim. Sizinki de çok nizami küçük morluklar. kayınvaliden iyice bir düşünsün iş yerinde ne yapıyor ? Oturduğu sandalye tabure delikli mi ? Bütün ihtimalleri düşünsün.

Sakin olun kendisine de yansıtmayın insan bedeni öyle bişey ki stressten de olabilir ben hiç unutmuyorum annem stressden kurdeşen dökmüştü vucudu acıyodu ama onunkisi bide kaşınıyordu o başka bişe tabi bide arada onunda morartıları oluyodu 2 kez oldu geçti kolunda bacağında seyrekti ama bitane iki tane çıkardı inşallah geçici bişeydir

Hayır değil birlikte çalışıyoruz kendi iş yerimiz bu şekilde kendine zarar verecek hiç birşey yok sandalyelerimiz deri sandalye yani zarar göreceği hiç birşey yok

Vakit kaybetmeden kayınvalideniz bir dahiliye bölümüne gitsin. Gerekli kan testleri yapılsın. Çok geçmiş olsun umarım basit bir vitamin eksikliğidir.

Hayır maşallah kullandığı hiç bir ilaç yok aslında belki kullanması gereken çok ilaç varda kayınvalidem hastaneyi hiç sevmeyip gitmeyen biri

Regli döneminde benim de vücudumda bu şekilde morluklar çıkıyordu, kanser taramasina da girmistim cok şükür temiz çıkmıştı, sonrasında annem söyledi o zaman bekardim , regli donemine yakin çıkıyor gibi bir takip et demisti gercekten de oyleydi
Hala daha ara ara çıkar.
Şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…