Kızlar açtığım konunun kadın hastalığı ile alakası yok ama çok kötü birşey lütfen bilen yardımcı olabilirmi randevu bekliyoruz.

Cevabınız için çok teşekkür ederim ama aile öyküsü olduğu için korktum ben 5 amcasıda kanserden ölmüş genetik yatkınlık olabilir mi diye düşünüyorum kendine böyle birşey söylemedim tabi daha çok stres yapmasın diye ama 🥺
Korkutmak istemiyorum ama bazı kanser türlerinde bacak morarması belirti oluyor arkadasımın kardeşi böyle son evrede olduğu anlasılmıstı Allâh korusun bence bekletmeyin

Hayır maşallah kullandığı hiç bir ilaç yok aslında belki kullanması gereken çok ilaç varda kayınvalidem hastaneyi hiç sevmeyip gitmeyen biri
Önce dahiliye sonra da kardiyolojiye görünmesi gerekiyor. Onlar kalp damar bölümüne yönlendirecektir. Zaman kaybetmeyin ama

Sağlık ocağında bi kan tahlili yaptırın randevu gününe kadar.

Regli döneminde benim de vücudumda bu şekilde morluklar çıkıyordu, kanser taramasina da girmistim cok şükür temiz çıkmıştı, sonrasında annem söyledi o zaman bekardim , regli donemine yakin çıkıyor gibi bir takip et demisti gercekten de oyleydi
Hala daha ara ara çıkar.
Şimdiden geçmiş olsun
İnşallah öyle basit birşeydir genetik yatkınlık olduğu için insan korkuyo ister istemez

Korkutmak istemiyorum ama bazı kanser türlerinde bacak morarması belirti oluyor arkadasımın kardeşi böyle son evrede olduğu anlasılmıstı Allâh korusun bence bekletmeyin
Ay allah korusun bende şüpheleniyorum ama anneme belli etmek istemiyorum 🤦🏻‍♀️ çünkü 5 amcası kanserden ölmüş

Back