Siz ondan mı kullandınız :)O kesin sonuç veriyor bence sorun
Çok teşekkür ederim ayrıca sevindim düzelmiş olduğunuzaAyy canım geçmiş olsun zor valla benim adetim düzensizdi ams çok akıntım oluyordu doktor fitil verdii 1 hafta kullandım sonrasında resmen söküldüm ve 3 aydır düzenli oluyorum çok şükür
Oyleyse enduse etmeyin.ilac tedavinizi aksatmayin.iyi beslenin stres olmayin ve ek olarak hem suyunuza sirkeli su koyup icebilirsiniz.ilac alinca bilemedim simdi onla yikanabilirmisiniz .Tedavi görüyorum şuan fitil kullanıyorum tedaviye yardımcı olması açısından sormuştum soğan suyunu
Sabahları 1 bardak sirkeli su içiyorum aç karnına ama maalesef stres olmamak elde değilOyleyse enduse etmeyin.ilac tedavinizi aksatmayin.iyi beslenin stres olmayin ve ek olarak hem suyunuza sirkeli su koyup icebilirsiniz.ilac alinca bilemedim simdi onla yikanabilirmisiniz .
Bence sabredin fitil yeterli olur inşallahÇok teşekkür ederim ayrıca sevindim düzelmiş olduğunuzabenim adetim düzenli çok şükür sadece mantarim var
11 ay tedavi gördüm 11 ay fitil kullandım bana misin demedi siz düşünün kimisinde geç geçiyorUmarım ama 6 aydır var bende bu sefer tam 4 farklı fitil verdi doktor 30 günden fazla bir fitil tedavisi verdi.
Aynen öğle bide benim bağışıklık sistemi düşük sürekli kırmızı et vs yiyemiyorum11 ay tedavi gördüm 11 ay fitil kullandım bana misin demedi siz düşünün kimisinde geç geçiyor
Sürekli kefir ic canım yoğurt mayala ic probiyotik haplar kullanAynen öğle bide benim bağışıklık sistemi düşük sürekli kırmızı et vs yiyemiyorum
Kefir hergün içiyorum doğal yoğurt yiyorum.Sürekli kefir ic canım yoğurt mayala ic probiyotik haplar kullan
Canım sen borik asite başla doktorunla konuş ise yarayacaktırKefir hergün içiyorum doğal yoğurt yiyorum.
Fitil mi oCanım sen borik asite başla doktorunla konuş ise yarayacaktır
Evet eczaneler hazırlıyor doktor reçete ediyorFitil mi o
HmmmEvet eczaneler hazırlıyor doktor reçete ediyor