Yok tatlım korkma annem bana soruyor hatta dolgunluk ne tarafta diye sonuçta kese oluyoşuyorya ilk haftalar dokununca bi taraf daha dolgun olabiliyormuşAman iyi öyle olsun cnm korktum biran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok tatlım korkma annem bana soruyor hatta dolgunluk ne tarafta diye sonuçta kese oluyoşuyorya ilk haftalar dokununca bi taraf daha dolgun olabiliyormuşAman iyi öyle olsun cnm korktum biran
Aynne valla öylr sag tarafımda var özellikle uzandığı zaman böyle sis gibi birseyYok tatlım korkma annem bana soruyor hatta dolgunluk ne tarafta diye sonuçta kese oluyoşuyorya ilk haftalar dokununca bi taraf daha dolgun olabiliyormuş
Evet evet dolgunluk hassasiyet var bende deAynne valla öylr sag tarafımda var özellikle uzandığı zaman böyle sis gibi birsey
Anladım canım tekrardan hayırlı olsun bana da dua et olur muYok cnm ben hamile degilim dedim kesin ama tansiyon düşüklüğü yaşadim ben
Yaaa çok güzel tekrardan hayırlı olsun darısı bana olsun inşallahhhhh ben de 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım ama daha olmadı Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim hiç korunmadim halen bekliyorum bebeğimiBen hissettim elimi sürekli karnıma koyuyordum istemsizce tebessüm ediyordum
Aynrn bendede bazen bşr ağrı saplanıyor cok korkuyorumEvet evet dolgunluk hassasiyet var bende de
Ederim cnm ederim rabbim inşallah guzel haber almanı nasip eder doktora gittin mi cnm hiçAnladım canım tekrardan hayırlı olsun bana da dua et olur mu
Gittim ya tedavi gördüm aşılama yaptım olmadı çatlatma iğnesi yaptım olmadı klomen kullandım letu kullandım hiç bir şey olmadı sonra tedaviye ara verdim 5 ay kadar önce kendiliğinden hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı ama nasıl üzüldüm anlatamamEderim cnm ederim rabbim inşallah guzel haber almanı nasip eder doktora gittin mi cnm hiç
Bende bir düşük ve bir de kimyasal gebelik geçirdim pıhtılaşma problemim çıktı coraspirin başlandı şimdiki hamilelik inşallah sağlıklıdır güzel düşünelim güzel olsun herşeyİnşallah Allah kısa zamanda sana da sağlıklı gebelik nasip etsinYaaa çok güzel tekrardan hayırlı olsun darısı bana olsun inşallahhhhh ben de 2 yıllık evliyim 23 yaşındayım ama daha olmadı Aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim hiç korunmadim halen bekliyorum bebeğimi
Seni okadar iyi anlıyorum ki kalp sesini duymadan ikimizede rahat uyku yok Dua edelimAynrn bendede bazen bşr ağrı saplanıyor cok korkuyorum
Aminnn aminnnn İnşallahhhhhhBende bir düşük ve bir de kimyasal gebelik geçirdim pıhtılaşma problemim çıktı coraspirin başlandı şimdiki hamilelik inşallah sağlıklıdır güzel düşünelim güzel olsun herşeyİnşallah Allah kısa zamanda sana da sağlıklı gebelik nasip etsin
Bende yasadım cnm o kimyasal cok kötü durum ve hep içimede bir korku var acaba birsey olacak diye cok zor anlıyorum seni rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasıp ederGittim ya tedavi gördüm aşılama yaptım olmadı çatlatma iğnesi yaptım olmadı klomen kullandım letu kullandım hiç bir şey olmadı sonra tedaviye ara verdim 5 ay kadar önce kendiliğinden hamile kaldım oda kimyasal ile sonuçlandı ama nasıl üzüldüm anlatamam
Aynrn valla öyle inşallah hayırlısı ile duyarız da rahat ederiz ediyorum cnm 6 haftalık duyulur mu acaba tamSeni okadar iyi anlıyorum ki kalp sesini duymadan ikimizede rahat uyku yok Dua edelim
Peki kaç ay sonra hamile kaldınız acaba aminnnn İnşallahhhhhh aminBende yasadım cnm o kimyasal cok kötü durum ve hep içimede bir korku var acaba birsey olacak diye cok zor anlıyorum seni rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasıp eder
Beta hcg kaçtı en son baktığında ? Ona göre belli oluyor sanırım 6 haftada duyanlar vardı evetAynrn valla öyle inşallah hayırlısı ile duyarız da rahat ederiz ediyorum cnm 6 haftalık duyulur mu acaba tam
Bat 1 gün gecti 524.94 cıktı bırdaga vermedim kan doktor 1 hafta sonra gel dedi keseyi görelim dediBeta hcg kaçtı en son baktığında ? Ona göre belli oluyor sanırım 6 haftada duyanlar vardı evet
1 ay sonra cnm klomen verdi sogan kürü de kullandım cnm sogan kuru klomen ikisi kullandım cok yumurta gelişmiş doktor kesin kalırsın dedi cok yumurtan var sayamıyorum dedi ben hatta yoktur kesin dedim bat 3 gün kala karnım agrı girdi acaba adet mi olucam dedim test yapım bir dedim yaptım öyle cıktı hamdolsun rabbimePeki kaç ay sonra hamile kaldınız acaba aminnnn İnşallahhhhhh amin
Senin kaç cnmBeta hcg kaçtı en son baktığında ? Ona göre belli oluyor sanırım 6 haftada duyanlar vardı evet
Anladım maşallah daha da yükselir zaten 1 haftaya daha çokBat 1 gün gecti 524.94 cıktı bırdaga vermedim kan doktor 1 hafta sonra gel dedi keseyi görelim dedi
Ben adete bir gün kala verdim en son kanı o da 237 çıktı çarşamba günü tekrar vericem kanSenin kaç cnm