Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 4+5 deyim ağrım oluyor ama şişlik yok bende4+5 günlük hamileyim sanki sağ kasık ta bir şişlik gibi bşrsey var bu durum yasayan var mi
Sanki böyle nefes aldıkça birsey var gibi hissediyorumBende 4+5 deyim ağrım oluyor ama şişlik yok bende
Ağrı varsa öyle hissediyor ola bilirsinSanki böyle nefes aldıkça birsey var gibi hissediyorum
Kasık ağrım var cnm ztn böyıe sanki bşrsey var gibi korkuyorum valla yoksa bebek orda mi gelişiyor diyeAğrı varsa öyle hissediyor ola bilirsin
Bebek yeni tutunuyor ola bilir canm kasık ta hissetmen normalKasık ağrım var cnm ztn böyıe sanki bşrsey var gibi korkuyorum valla yoksa bebek orda mi gelişiyor diye
Ben baya hissettim baş dönmesi çok oldu bende otururken kalkınca gözlerim kararıyor düşecek gibi oluyordumYa bişey soracaktım arkadaşlar size hamile olduğunuzu hissetmiş miydiniz
Yani demek istediğim belirtiler değil aslın da hamile hissi oldu muBen baya hissettim baş dönmesi çok oldu bende otururken kalkınca gözlerim kararıyor düşecek gibi oluyordum
Yok hiç hamilelik aklıma gelmedi öyle belirtiler içğn erken zatenYani demek istediğim belirtiler değil aslın da hamile hissi oldu mu
gaz olabilir endise etmeyin derim4+5 günlük hamileyim sanki sağ kasık ta bir şişlik gibi bşrsey var bu durum yasayan var mi
Anladım tekrardan hayırlı olsun darısı benim başıma inşallah hamilesin duan kabul olur bana da dua edebilir misinYok hiç hamilelik aklıma gelmedi öyle belirtiler içğn erken zaten
Tabiki en kısa zamanda darısı başına inşallahAnladım tekrardan hayırlı olsun darısı benim başıma inşallah hamilesin duan kabul olur bana da dua edebilir misin
İnşallahhhhhhTabiki en kısa zamanda darısı başına inşallah
Yok cnm ben hamile degilim dedim kesin ama tansiyon düşüklüğü yaşadim benYa bişey soracaktım arkadaşlar size hamile olduğunuzu hissetmiş miydiniz
Tm canım teşekkür ederimBebek yeni tutunuyor ola bilir canm kasık ta hissetmen normal
Olabikşr cnm dogrugaz olabilir endise etmeyin derim
Bende de sol kasıkta dolgunluk var yerleştiği yer olduğu için öyle orası endişe etme4+5 günlük hamileyim sanki sağ kasık ta bir şişlik gibi bşrsey var bu durum yasayan var mi
Ben hissettim elimi sürekli karnıma koyuyordum istemsizce tebessüm ediyordumYa bişey soracaktım arkadaşlar size hamile olduğunuzu hissetmiş miydiniz
Aman iyi öyle olsun cnm korktum biranBende de sol kasıkta dolgunluk var yerleştiği yer olduğu için öyle orası endişe etme