Kızlar acilll ( Yerleşme kanaması )

ssymkrcy

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
57
63
( KIZLAR TEST SONUCUNA BAKINNN FOTOĞRAFI YÜKLEDİMMM 🙈 ) Kızlar geçen ayın 16’da adetime 8 gün kala erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı burdan fikirleştik ve çok erken test yaptığımı ilerliyen günler de yapmamı tavsiye ettiniz bende beklemeye başladım ta ki bugün akşam üzeri saat 8 suların da lavobaya gittim ve kanamam vardı hafif pembemsi bir renkte ve adetme 3 gün kaldı sizce bu yerleşme kanaması mı? Biraz ağrım var regli gibi aynı kasıklarım da ve evde yedekte gebelik testim yok yarın eczaneden test alıp yapmalımıyım? Sonuç sizce düzgün çıkar mı test yapsam?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 762
Son düzenleme:
Benimde 5 6 damla idrardan sonra peceteye gelmisti toz pembe renginde regle 5 gun kala normal kaset test yaptim 2. Cizgi belirgindi.
Sabah ilk idrarinla test yap ins bebistir :)

Yarın sabah gidip alıcam eczaneden fakat umarım tuvaletim gelmez hemen çünkü her sabah uyandığım da ilk işim tuvaletimi yapmaktır yüzümü yıkayıp eczaneye koşmam lazım sanırım dimi
İlk idrarinla yapamazsan eger 4 5 saatlik idrarinla yap gun icinde

Benimde 5 6 damla idrardan sonra peceteye gelmisti toz pembe renginde regle 5 gun kala normal kaset test yaptim 2. Cizgi belirgindi.
Sabah ilk idrarinla test yap ins bebistir :)
Benim 5,6 damla değil yanlız düşük gibi olabilirmi korktum açıkcası içimde sancım var hafif ellerim üşüyor ve her zaman regli döneminde yaşarım bu ağrıyıda ama düşük muhabbetini de bilemedim korktum sizce nedir? Hafif pembemsi kırmızımsı hafif hafif geliyor bazen iki üç kere sildiğimde bi kan gelmiyor ara ara geliyor

Yarın sabah gidip alıcam eczaneden fakat umarım tuvaletim gelmez hemen çünkü her sabah uyandığım da ilk işim tuvaletimi yapmaktır yüzümü yıkayıp eczaneye koşmam lazım sanırım dimi
Yok canım uyanır uyanmaz temiz bir plastık kaba idrarını yap. O idrar ile 24 saat test yapabilirsin. yarım saat 1 saatten birşey olmaz. yeterki ilk idrar kapta olsun eczaneye gider alır gelir o idrarla yaparsın

İlk idrarinla yapamazsan eger 4 5 saatlik idrarinla yap gun icinde
Tamamdır eğer tutamazsam çünkü bazen patlıcak gibi hissediyorum uyandığımda inşallah yapıcam ama korktum da düşük şle ilgili bilginiz varmı bu kanamaya dair

Yok canım uyanır uyanmaz temiz bir plastık kaba idrarını yap. O idrar ile 24 saat test yapabilirsin. yarım saat 1 saatten birşey olmaz. yeterki ilk idrar kapta olsun eczaneye gider alır gelir o idrarla yaparsın
Ayy çok teşekkür ederim bunu şuan telaşla akıl edemedim değişik duygulardayı açıkcası 🙈

ehehe aynı yollardan bende geçtiğim için anlıyorum seni İnşallah gebelik çıkar:anneadayı:
İnşallah öyledir birde yeni evliyim 1 senelik pek bilgim yok açıkcası bu kanamanın düşükle bağlantısı da olabiliyormuş bunu nasıl anlıcam? Bilgin varmı bu konuda

Benim 5,6 damla değil yanlız düşük gibi olabilirmi korktum açıkcası içimde sancım var hafif ellerim üşüyor ve her zaman regli döneminde yaşarım bu ağrıyıda ama düşük muhabbetini de bilemedim korktum sizce nedir? Hafif pembemsi kırmızımsı hafif hafif geliyor bazen iki üç kere sildiğimde bi kan gelmiyor ara ara geliyor
Miktari regl gibi yogun degilse ve kirmizi kan degilse korkmana gerek yok sanirim ara ara geliyo sildigimde diyosun cunku

İnşallah öyledir birde yeni evliyim 1 senelik pek bilgim yok açıkcası bu kanamanın düşükle bağlantısı da olabiliyormuş bunu nasıl anlıcam? Bilgin varmı bu konuda
Yarın ki testte çizgi çıkarsa direk kan vereceksin hastanede. o kan testinin sonucu ile bağlantı kurulacak canım. şuan düşükmü kimyasalmı anlayamazsın kan tahlilinde de gebelık çıkarsa 2 günde bir tekrarlayacaksın onun sonucuna göre anlasılacak değer artıyormu yoksa düşüyormu diye

Tamamdır eğer tutamazsam çünkü bazen patlıcak gibi hissediyorum uyandığımda inşallah yapıcam ama korktum da düşük şle ilgili bilginiz varmı bu kanamaya dair
Yok canim yanlis yonlendirmek istemem ama dusukte adet gibi kanama oluyo diye biliyorum

Yarın ki testte çizgi çıkarsa direk kan vereceksin hastanede. o kan testinin sonucu ile bağlantı kurulacak canım. şuan düşükmü kimyasalmı anlayamazsın kan tahlilinde de gebelık çıkarsa 2 günde bir tekrarlayacaksın onun sonucuna göre anlasılacak değer artıyormu yoksa düşüyormu diye
Tamamdır bilgiler harika çünkü ne yapmalıyım bilmiyorum araştırma yapmak yerine direk buraya yazdım ve güncel bilgi almak daha sıcakk sıcakk olur diye peki direk sağlık ocağına gitsem olurmu? Ne dicem gebelik düşüncesi için kan vermek istiyorum mu?

Miktari regl gibi yogun degilse ve kirmizi kan degilse korkmana gerek yok sanirim ara ara geliyo sildigimde diyosun cunku
Evet mesela geldi şuan diyelim sildim ardından bi kaç kez daha silince hiç gelmiyor yada hafif leke gibi pembe su gibi böyle azıcık geliyor

X