Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karbonatlı su iğle agzını temzlemem söylendisuyu vermedim dilini sildim46 günlük bebeğe karbonatlı su mu verdiniz?
Karbonatlı su pamuklu bir bez ile temizlemeye devam et. Geçer pamukçuk olur her bebekte zaten bende karbonatlı su ile temizlerdim ağzını içini silerdim.Slm kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz bebeğim 46 günlük agzında pamukcuk cıkti iki üç hafta oldu gecmedi krem gibi bi ilaç verdi doktor ama gecmiyo karbonatlı suda fayda etmiyo ne yapmalıyım cok ememiyor bu yüzden
Günde kaç defa yapardınız bizim 3 hafta oldu gecmedi ilaçlada gecmediKarbonatlı suya devam serce parmagina gazli bezi dolayip agiz icini sil iç yanaklar dil uzeri dahil. 2-3 hafta uzun bir sure bence doktora goturun belki farkli bir ilac yazar mantar ilaci gibi. 1 haftada gecmisti bizimkisi tabi farkli olabilir boyutu.
Gunde 3 kere yanlis hatirlamiyorsam canim bence doktora gitmelisin tekrar 1 hafta 10 gunde gecer benim bildigim. Baska damla verir gogsune de surmen gerekir belki oyle gecer.Günde kaç defa yapardınız bizim 3 hafta oldu gecmedi ilaçlada gecmedi
Gittim krem verdiGunde 3 kere yanlis hatirlamiyorsam canim bence doktora gitmelisin tekrar 1 hafta 10 gunde gecer benim bildigim. Baska damla verir gogsune de surmen gerekir belki oyle gecer.
E tamam da 3 hafta oldu diyorsunuz simdiye coktan gecmesi gerekir onu demek istedim.Gittim krem verdi
Yurtdışnda yaşıyom burdaki doktorlar hep normal kremi kullanmaya devam et 3 ay sürer diyorlarE tamam da 3 hafta oldu diyorsunuz simdiye coktan gecmesi gerekir onu demek istedim.