Çocuk Hastalıkları Kızlar acilll yardım!!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Elomir

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2021
15
0
1
İsviçre
Slm kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz bebeğim 46 günlük agzında pamukcuk cıkti iki üç hafta oldu gecmedi krem gibi bi ilaç verdi doktor ama gecmiyo karbonatlı suda fayda etmiyo ne yapmalıyım cok ememiyor bu yüzden

46 günlük bebeğe karbonatlı su mu verdiniz?

Yiğenime dut reçeli sürmüştük ne kadar doğru sağlıklı mı bilmem ama

Slm kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz bebeğim 46 günlük agzında pamukcuk cıkti iki üç hafta oldu gecmedi krem gibi bi ilaç verdi doktor ama gecmiyo karbonatlı suda fayda etmiyo ne yapmalıyım cok ememiyor bu yüzden
Karbonatlı su pamuklu bir bez ile temizlemeye devam et. Geçer pamukçuk olur her bebekte zaten bende karbonatlı su ile temizlerdim ağzını içini silerdim.

Karbonatlı suya devam serce parmagina gazli bezi dolayip agiz icini sil iç yanaklar dil uzeri dahil. 2-3 hafta uzun bir sure bence doktora goturun belki farkli bir ilac yazar mantar ilaci gibi. 1 haftada gecmisti bizimkisi tabi farkli olabilir boyutu.

Karbonatlı suya devam serce parmagina gazli bezi dolayip agiz icini sil iç yanaklar dil uzeri dahil. 2-3 hafta uzun bir sure bence doktora goturun belki farkli bir ilac yazar mantar ilaci gibi. 1 haftada gecmisti bizimkisi tabi farkli olabilir boyutu.
Günde kaç defa yapardınız bizim 3 hafta oldu gecmedi ilaçlada gecmedi

Günde kaç defa yapardınız bizim 3 hafta oldu gecmedi ilaçlada gecmedi
Gunde 3 kere yanlis hatirlamiyorsam canim bence doktora gitmelisin tekrar 1 hafta 10 gunde gecer benim bildigim. Baska damla verir gogsune de surmen gerekir belki oyle gecer.

Bende pamukçuk için çok şey yaptım geçmedi. Ek gıdaya başlayınca kendiliğinden geçti.

Yeğenimde de oldu ,ablam her emzirmede kendi göğsünü de karbonatlı su ile temizledi ,1 haftaya düzeldi .Geçmiş olsun .

geçmiş olsun, benim bebeğimde de olmuştu. mantar ilacı çok fayda etmedi bize. karbonatlı suya muslin bez batirarak dilini temizledim gün içinde aklıma geldikçe, ama memeyi de silmek gerekiyor yoksa yeniden bulaşıyor. bir hafta içinde geçmişti. inşaallah size de şifa olur. karadutun çok iyi geldiğini yabancı kaynaklarda da okudum ama mevsimi değildi

Back