- 22 Şubat 2023
- 65
- 5
- 33
-
- Konu Sahibi papatya500
Cıkar ve kasık agrısı heran adet olacakmıs hisside gebelik belirtisidirBir de ilişki sadece bir kere oldu o da 29 Ekim de 15 günde çıkar mı
Sonucunu paylas bizimleYarın gidip kan vereyim
Geçen gün bende test yaptım aynı silik şekilde çıktı çok umutlandim bir gün sonra yeniden iki test yaptım ikiside negatif o yüzden çok umutlanmayin sabredin geçince kan verinNeymiş artı med pişmanlıkmış
Markası nedir? Ben erken gebelik testlerine hiç güvenmiyorum kaset test candır ya kaset yapsaydınız keşke.Bilmiyorum görüyor musunuz ve bu test çok güvenilir miş öyle dedi eczane geç döllenme mi var ne var anlamıyorum iki gün geçti ben düşük yapmıştım ve o da geç döllenmişti ne demek geç döllenme bilmiyorum.
Ben silik bir çizgi görüyorum. Regliniz geciktiyse bence bir kan testi verinBilmiyorum görüyor musunuz ve bu test çok güvenilir miş öyle dedi eczane geç döllenme mi var ne var anlamıyorum iki gün geçti ben düşük yapmıştım ve o da geç döllenmişti ne demek geç döllenme bilmiyorum.
Eki Görüntüle 3506829
Canım kaset yaptım yukardaMarkası nedir? Ben erken gebelik testlerine hiç güvenmiyorum kaset test candır ya kaset yapsaydınız keşke.
Beynim yandı vermeliyim artık pcosum canımBen silik bir çizgi görüyorum. Regliniz geciktiyse bence bir kan testi verin