• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama KIZLAR acilll lutfen,bana sari sac yakisirmi yaa? ReSIMLII

Mihriban_nl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
1.028
0
116
41
Diğer
kafamçokkarıştı KIZLARR resmimi koyucam lutfen bi bakarmisiniz,bu saci sariya acabilirlermi.. Burda daha koyu simdi daha acildi sacim..

SIKILDIM isyahtan 3 senedir siyahim,lkendi sac rengim siyaha yakin...

Bana onerebileceginiz bi kuafor varmi. tesettur bolumu olan..?? kapaliyim normalde lutfen yardimmm... kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
çok esmersin canım ya esmer güzeliiii:D bence siyah çook yakışıyor sana sarı ne biliyim çok zıt durur sende

Yok bakma orda esmer durduguma antalyadsa yanmistim ozaman,cok beyaz tenliyim normalde... bildigin beyaz yani.. ..

Ama degisiklik istiyorum yardimci olun lutfeeeen... iyi kuafor biliyormusun sen istanbulda??

cok güzel bir hatunsun vesselam:nazar:gelelim sac rengine sade sari degilde cikolata kahve arasina gölge süper gider tatlim.sari olunca dipler geldimi acaip kötü duruyor be güzelim.ben aralarina sari attir derim,yani cikolata kahvenin arasina.

canım bu resimden sonra tesettür bölümü falan aramana gerek kalmadı zaten :) düzgün bir kuaföre gidersen sana gidecek rengi önerecektir

cnm bnce sakın sarı yapma
saçların bayağı siyah
çok yıpranır
boyaydı röfleydi derken

dk başı dibi gelicek boya isticek çünkü

masallah ne güzellik varmis kiz sende :)))

bence sacini komple hafif actir kumral ol :) baska bisey de yaptirma derim üesinden tek dip boyan gelir baska derdin olmaz pek de belli olmaz biraz geciktirsen boyayi bile....opuyorumnanaktan

bence sarı olur çünkü ben sarıyı açık tenlilere değil esmerlere çok daha yakıştırıyorum beyazlarda sarı hasta gibi olabiliyor çok yakışanı da var hepsi için konuşmuyorum tabi sarının tonu önemli ama siyahtan bi anda sarıya dönünce kendine yakıştıramayabilirsin büyük değişim çünkü bence kumral felan yap gerekirse tepelerin kumral uçlara doğru saç rengini açık yaptır sarı olabilir oralar o zaman daha kolay alışırsın sarıya umarım yardımcı olmuşumdur

sarı size gitmez.kumral tonlarını ,kahveleri deneyin...
ve de o kadar koyu saçı sakın sarıya birden döndürmeyin. saçınız elinizde kalır yoksa...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bencede çok yıpranır saçına yazık. ama açık renk dene yani kahve tonlarında fln güzel gider

KIZLAR cevaplar icin tsk ederim.... Sagolun..

Ozaman galiba,kizil rofle yada balyaj attiracagim... Aslinda tam bi degisim olsun diye dusunmustum,ama dediginz gibi saclardan olmaktan korkuyorum...

Bu arada arzuko ... Burdakilerin bayan oldugunu bildigm icin bu resmi koydum.. Sacimin rengi daha cok belli diye..

bu arada arkadaşım. kapalısın ama bu resmi burada hala neden tutuyorsun. bak herkes görüyor. burası üyelere açık bir bölüm değil.

bencede sacını bırden sarıya dondurursen sac dıplerın yanar vede zamanla dokulmeler baslar bencede kumrl tonları sana cok yakısacaktır emınım canım allah nazarlardan saklasın senı cok guzelsın

bu arada arkadaşım. kapalısın ama bu resmi burada hala neden tutuyorsun. bak herkes görüyor. burası üyelere açık bir bölüm değil.

Kaldirsamiyorum ya sabahtan beri ugrasiyorum.. simdi diger arkadasta oyle deyince,panikledim.. Nebiliyim sadece bayanlar oluyordu birde herkes resmini koyuyo diye guvenilir herhalde yoksa kimse koymaz resim dedim..

Kaldirsamiyorum ya sabahtan beri ugrasiyorum.. simdi diger arkadasta oyle deyince,panikledim.. Nebiliyim sadece bayanlar oluyordu birde herkes resmini koyuyo diye guvenilir herhalde yoksa kimse koymaz resim dedim..
canım. burayı misafirlerde görüyor. üyelerin eşleride kardeşleri falanda görebilir. biraz dekolte var resminde. bak. editle. editi tıkla. oradan resmin adresini sil...

mesajın sağ alt tarafında edit var ona tıkla ve resmin adresini sil canım
bu arada kavacığa yakınmısın bilmiyoırum nuss güzellik merkezi var ben sürekli oraya gidiyorum bayanlara özelbiyer

Back