• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama KIZLAR acilll lutfen,bana sari sac yakisirmi yaa? ReSIMLII

Tatlim korkmana gerek yok, bu bolume erkekler girmez zaten, pek ilgi alanlarina girdigini sanmiyorum. Ayrica cok guzel bi guzelligin var bunu neden sakliyosunki.

Trouwens waar kom je vandaan?

Son düzenleme:
Değil sarı ya boyamak aklından bile geçirme hadi saçları oryalle açtırdın diyelim habire boyaman gerekecek bu bi yan birde üstüne kaşlarıda boyaman gerekecek sarı saçın altına kapkara kaşta olmaz yani.

Kalsın kalsın hayırlı bir kısmet çıkar yakında :jeyyar:
Çıkmazsa şaşarım,valla hayran kaldım cesaretine,açığım ama kadınlar arasında bile olsa bu kadar dekolte fotomu koyamam,ama koyana da maşallah derim,maaaaaşallah maaaaaşallah o ne öyle be :jeyyar:
Sarı yaparsan saçlarını basit görünürsün canım,ne de olsa esmer bombasın di mi ama mirmirmirmir

Kismete ihtiyacim yok cunki zaten evliyim ben...

tama moderator arkdasa sorayim bi
Ne bilim anam yaşadığın yer de Hollanda ona bakarsan,biz Hollandada mı oturuyoruz ki sana kuaför önerelim di mi ama,o yüzden evli bilgini de kaale almadım :umursamaz:
Hadi sana hayırlı sararmalar :içelim:

Ne bilim anam yaşadığın yer de Hollanda ona bakarsan,biz Hollandada mı oturuyoruz ki sana kuaför önerelim di mi ama,o yüzden evli bilgini de kaale almadım :umursamaz:

delikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Ben zaten hollandada bildiginiz bi kuafor varmi diye sormadim!!! Istanbulda bildginiz iyi bi kuafor varmi diye sordum. Malum yaz geldi tatile gidecegimde,istanbulda yaptirmayi dusunuyordum onun icin bi arkadasa sormustum istanbulda bildigin iyi bir kuafor varmi diyee.. dikkatini cekerim . Demekki sen kismet aramaya giriyorsunki,baskalarinida oyle saniyorsun...

Ne gerek varsa boyle kIrICi yorumlara,insanlari kirmayi cok seviyorsun galiba... a.s

mesajın sağ alt tarafında edit var ona tıkla ve resmin adresini sil canım
bu arada kavacığa yakınmısın bilmiyoırum nuss güzellik merkezi var ben sürekli oraya gidiyorum bayanlara özelbiyer

Canim baksana orasi kadikoye yakinmi,ben kadikoy acibadem hastanesine gidecegim tedaviden dolayi.. Eger oraya yakin dusuyorsa,dedigin yere giderim canim :uhm:

kaldırmadan önce ben de rsmi görmüştüm ona göre yorum yapıyorum arkadaşım sana belki karamel falan yakışır ama bence sarı olmaz oldukça esmersin ve siyah yakışmış zaten

kaldırmadan önce ben de rsmi görmüştüm ona göre yorum yapıyorum arkadaşım sana belki karamel falan yakışır ama bence sarı olmaz oldukça esmersin ve siyah yakışmış zaten

Aslinda esmer degilim,canim solaryuma girdigim icin okadar esmerim.. Simdi tenim baya bi beyazladi ,biliyorum en cok yakisan renk siyah bana,ama insan degisiklik istiyor inan 3 yildir ayni sactan benim herif bile SIKILDI. :)) Oda diyor bi deigisiklik yap sari filan yap diye onun icin gaza geldim bende....

Aslinda esmer degilim,canim solaryuma girdigim icin okadar esmerim.. Simdi tenim baya bi beyazladi ,biliyorum en cok yakisan renk siyah bana,ama insan degisiklik istiyor inan 3 yildir ayni sactan benim herif bile SIKILDI. :)) Oda diyor bi deigisiklik yap sari filan yap diye onun icin gaza geldim bende....

resmini gördüm canım. sana sarı olmaz... beyazda olsan gitmez. yüzüne,kaşına gözüne bakarak diyorum .gitmez.. kumral kahve yada ardayasbunun dediği gibi karamel olabilir......

Son düzenleyen: Moderatör:
resmini gördüm canım. sana sarı olmaz... beyazda olsan gitmez. yüzüne,kaşına gözüne bakarak diyorum .gitmez.. kumral kahve yada ardayasbunun dediği gibi karamel olabilir......

Hmm,anladim,peki sence hangi tonlar yakisir bana ?? bi ara kizil balyaj attirmistim cok yakistirdilar ama cabuk akti.. bende geri siyah yapmistim.. Bana fikir ver ne olur... kendimden SIKILDIM ..

Hmm,anladim,peki sence hangi tonlar yakisir bana ?? bi ara kizil balyaj attirmistim cok yakistirdilar ama cabuk akti.. bende geri siyah yapmistim.. Bana fikir ver ne olur... kendimden SIKILDIM ..

bak kızıl ,gider sana. kızılın tonlarını dene.ama turuncu bakırdan uzak dur. koyu kızıllar. kızıl kahveler... çikolata kahve dene. kumralları dene.koyu kumral,kestane rengi..
ama rengini karamelden daha,açığa sakın döndürme....

Tsk ederim kiiiizllaarrr zahmet edip yazdiniz sagolun...

Ben en iyisi gene siyah ustune kizilviyole yaptirayim... en iyi bu acildikcada kendim ustune kizil boyarim..

Ben zaten hollandada bildiginiz bi kuafor varmi diye sormadim!!! Istanbulda bildginiz iyi bi kuafor varmi diye sordum. Malum yaz geldi tatile gidecegimde,istanbulda yaptirmayi dusunuyordum onun icin bi arkadasa sormustum istanbulda bildigin iyi bir kuafor varmi diyee.. dikkatini cekerim . Demekki sen kismet aramaya giriyorsunki,baskalarinida oyle saniyorsun...

Ne gerek varsa boyle kIrICi yorumlara,insanlari kirmayi cok seviyorsun galiba... a.s
Yok canım,İstanbulda da iyi bir kuaför yok,gelme sen boşu boşuna yerimseniben
Benim kısmet arar bir halim olsaydı deriiiin dekoltemle fotomu koyar,saatlerce de çekemezdim bi becerip de :delphin:
Neyse iyi tatiller,kırdıysam da napiim,huyum kurusun sengözlerimebaksanab

kavacık kadıköyeyakın diil canım kadıköy boğaz köprüsünden ilerde kavacık fsm köprüsünmün ayağı belki arkadaşlar başka biyer önerir

Back