Merhaba, hayalet çizgi kaçıncı dakika çıktı, birde şüphede kalmamak için kan vermek için en doğrusu olacaktır diye düşünüyorumKızlar dün sabah bir erken gebelik birde normal kaset test yaptım erken gebelik testinde çizgi çıkmadı kaset testte hayalet çizgi çıktı bir önceki gün yine yaptım ondaki erken gebelik testinde de kaset testte de silik 2.ci cizgi çıktı kafam karıştı sizce hamilelik varmidir şuan adetime 3 4 gün var şüpheli ilişkimin üzerinden 11 gün geçti ara ara mide bulantim var sıcak basmasi var kasigimin sol tarafında sanki birsey varmış gibi bir his var hafifte agri var gibi sizce hamilelik varmidir lütfen yardımcı olurmusunuz
İlk 10 dakikada çıktı ama ertesi gün yaptığım erken gebelik testinde çıkmayınca şüphede kaldımMerhaba, hayalet çizgi kaçıncı dakika çıktı, birde şüphede kalmamak için kan vermek için en doğrusu olacaktır diye düşünüyorum
Aynen bende gecikmesini bekleyeceğim mecbur inşallah doğrudur çok istiyorum doğru olmasınıOlabilir de olmayabilir de. 2 gün sonra tekrar test yapın koyulaşma var mı diye. Ya da direkt kan verin kesin sonuç için. Sabredip regl gecikmesini beklemenizi öneririm öyle test verin.
Bir kaç gün daha bekleyip yenileyin isterseniz, 11 gün daha gebeliğin idare geçmesi için Erken bir süre olabilir. Yazılanlara falan bakıyorum genelde 14 gün sonra diyorlar ama, gönlünüzden ne geçiyorsa inşallah o olurİlk 10 dakikada çıktı ama ertesi gün yaptığım erken gebelik testinde çıkmayınca şüphede kaldım
Olabilir de olmayabilir de. 2 gün sonra tekrar test yapın koyulaşma var mı diye. Ya da direkt kan verin kesin sonuç için. Sabredip regl gecikmesini beklemenizi öneririm öyle test verin.
Evet bende gördüm ondan emin olamadımBir kaç gün daha bekleyip yenileyin isterseniz, 11 gün daha gebeliğin idare geçmesi için Erken bir süre olabilir. Yazılanlara falan bakıyorum genelde 14 gün sonra diyorlar ama, gönlünüzden ne geçiyorsa inşallah o olur
Amin inşallah Rabbım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasınBir kaç gün daha bekleyip yenileyin isterseniz, 11 gün daha gebeliğin idare geçmesi için Erken bir süre olabilir. Yazılanlara falan bakıyorum genelde 14 gün sonra diyorlar ama, gönlünüzden ne geçiyorsa inşallah o olur
Amin amin, benimde 4 gün kaldı regle sizin ne kadar kaldıAmin inşallah Rabbım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benimde 4 günüm var aynen öyle çok istediğimiz için vücudumuz yoksa bile belirti veriyor ama bu süreç çok yorucu insan umutlaniyor olmayınca hayal kırıklığı yaşıyorAmin amin, benimde 4 gün kaldı regle sizin ne kadar kaldıbir çok belirtim var ama bilemiyorum tabi kendimiz çok şartlayınca galiba yoksa bile hamilelik varmış gibi vücut kendini ayarlıyor sanırım belirti yaşıyoruz ama beklemekkkkk çok zor çok
Gerçekten çok zor beklemek Rabbım hayırlısıyla bizlerede nasip etsin inşallahAmin amin, benimde 4 gün kaldı regle sizin ne kadar kaldıbir çok belirtim var ama bilemiyorum tabi kendimiz çok şartlayınca galiba yoksa bile hamilelik varmış gibi vücut kendini ayarlıyor sanırım belirti yaşıyoruz ama beklemekkkkk çok zor çok
İnşallah inşallah ben dayanamadım kan testi verdim bakalımGerçekten çok zor beklemek Rabbım hayırlısıyla bizlerede nasip etsin inşallah
Hayırlı haberlerini bekliyorum canım hayırlısıyla olur inşallahİnşallah inşallah ben dayanamadım kan testi verdim bakalım
Ne zaman belli olur kiİnşallah inşallah ben dayanamadım kan testi verdim bakalım
Değerim 0,25 çıktı sanırım yokNe zaman belli olur ki
Hayırlısı buymuş demek ki moralini bozma belki daha yeni belki geç döllenme oldu yani bilemeyiz günün geçmesini bekle bence o zaman bir daha yaptır belki vardırDeğerim 0,25 çıktı sanırım yokdoktoruma attım ama daha görmedi
Sen evde gebelik testi falan yaptın mıDeğerim 0,25 çıktı sanırım yokdoktoruma attım ama daha görmedi
Yok kan baktırdım, reglime 4 gün var 0,25 çıktı sonucuSen evde gebelik testi falan yaptın mı
Biraz daha bekle bence canım geciktiginde bir daha yaptirYok kan baktırdım, reglime 4 gün var 0,25 çıktı sonucu
Evet 1 gün kaldı reglime kaşık ağrım azaldı, sürekli kendimi dinler oldum bakalım perşembe regli olacak mıyımBiraz daha bekle bence canım geciktiginde bir daha yaptir