Sen ne yaptın canım, test falan yaptın mı ? Güzel haber ver inşallah banaBiraz daha bekle bence canım geciktiginde bir daha yaptir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne yaptın canım, test falan yaptın mı ? Güzel haber ver inşallah banaBiraz daha bekle bence canım geciktiginde bir daha yaptir
Bence hemen kan verin gebelik varsa çıkar zatenKızlar dün sabah bir erken gebelik birde normal kaset test yaptım erken gebelik testinde çizgi çıkmadı kaset testte hayalet çizgi çıktı bir önceki gün yine yaptım ondaki erken gebelik testinde de kaset testte de silik 2.ci cizgi çıktı kafam karıştı sizce hamilelik varmidir şuan adetime 3 4 gün var şüpheli ilişkimin üzerinden 11 gün geçti ara ara mide bulantim var sıcak basmasi var kasigimin sol tarafında sanki birsey varmış gibi bir his var hafifte agri var gibi sizce hamilelik varmidir lütfen yardımcı olurmusunuz
Canım sen ne yaptın test falan yaptın mı ?Biraz daha bekle bence canım geciktiginde bir daha yaptir
Sonucunuz nedir oldunuz mu adetDeğerim 0,25 çıktı sanırım yok doktoruma attım ama daha görmedi
Benimde ilk gün daha koyu çıkıp ertesi gğn çok daha silik cıkmıstıİlk 10 dakikada çıktı ama ertesi gün yaptığım erken gebelik testinde çıkmayınca şüphede kaldım
Evet canım kan verdim çok şükür hamileyim geçen haftada keseyi gördük ama küçükmüş dahaSen ne yaptın canım, test falan yaptın mı ? Güzel haber ver inşallah bana
Evet benimde öyle olmuştuBenimde ilk gün daha koyu çıkıp ertesi gğn çok daha silik cıkmıstı
Bir de erken gebelikte net çıkmayıp kasette net çıkmıştı
Bazı kaset testler daha hassas algılıyor sanırım , sonuç olarak hamileyim
Canım adete kaç gün kala.kan verdin kandan sonra kaç gün bekledinEvet canım kan verdim çok şükür hamileyim geçen haftada keseyi gördük ama küçükmüş daha
Canim Adetimden 1 gün sonra kan verdim son verdiğim kandan 2 gün sonra doktora gittimCanım adete kaç gün kala.kan verdin kandan sonra kaç gün bekledin
Kaç çıktı canım betan ben çok.rahatsizim ya çok yorgun halsizim.gucum yok midem bulanıyor yaCanim Adetimden 1 gün sonra kan verdim son verdiğim kandan 2 gün sonra doktora gittim
Evet canım kan verdim çok şükür hamileyim geçen haftada keseyi gördük ama küçükmüş daha
Canim ilk 269 çıktı ikinci tahlilim 576 cikti aynısı bende de vardı hala da var canım çok normalmiş böyle olmamızKaç çıktı canım betan ben çok.rahatsizim ya çok yorgun halsizim.gucum yok midem bulanıyor ya
4 haftalikken öğrendim bir önceki ay adetim aynıydı bir değişiklik yoktuKaç haftalıkken öğrendiniz ve bi önceki ay adetiniz nasıldı