Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şerbetçi otu iyi gelıomus Ama ostrojenı yukselttıgı ıcın kanser riski varmıs kremınden zarar gelmez dıe dusunuyorum kremını kullanıcamYorumlarda uzun süreli kullanım diyo bıraktın mı ben çok kararsız kaldım. Masaj dolgunlastiriyor evet
bir gelişme var mı acabasipariş verin denemiş olursunuz aklınızda kalmaz hiç değilse
Maydanoz büyütüyormuymus ?benim kadar yiyen yoktur herhalde. Ama hic bi etki yokBaşka bir siteye baktim yabancı orda da memnun olan yok resmi sayfaları bile yok. Maydanoza devam artık:)
4 günümdeyim demişssiniz sonra bunu yazmıssınız..en az 2 ay kullanım diyor..bende aldım 2.gunum ..bakalım..bir gelişme olursa yazıcam..olmadı estetik kok hucre yag transferi ya da los deline vb yontemleri arastırıyorum..ameliyatsız cozum yani kısaca.Merhaba ben aldım ama birsey farketmedi hiç boşa almayın bence.. hindistam cevizi yapı kullanıyorum 4 gun olmasına ragmen cok hafif daha doldu.
bunu diğer arkadas sormussunuz ama ben krem hap birlikte kullanıyorum.bir yan etkisi simdilik yok baktım içeriğine filan ..bi cesaret denemek istedim..cozum olmazsa estetik operasyonlara basvurcam ameliyatsız olan tabi..krem yalnız kotu kokuyor kesici bir koku .hani ağrı sızı için vucuda surulen kremler gibi koku..Aldigin setin içindeki kremi kullaniyo musun içerik olarak baya zengindi o da
benim 10 gunum goguslerimde hafif agrı ve bir toparlanma mevcut gibi..kollarımı kaldırırken filan bir agrı gibi bişi oluyor yani can acıtan bişi değil bunun dışında göğüslerimde kaşınma var umarım iyiye işarettir.belirtileri böyleymiş vs.gerçek kullanıcılarda var ama içlerinde buna kanaat getirdim hormon yapısı kişiden kişiye değişiyor kiminin 2 ayda kimin 3 ayda kiminin 1 ayda bir ve 2 beden büyüme olmuş..umarım doğrudur diyeyim yine..burdan yazarım arkadaslar..Bende aldım, sonuçları yazarım, inandığımdan değil ama içeriğine baktım sağlığa zararlı bişey yok. Baya bir abartmışlar 2 beden büyütüyor diye bakalım 3 ay kullanacağım, işe yaramazsa elimden çekecekleri var
siz ne kadar kullanıyorsunuz bende 2 aylık aldım duruma gore devamını getircem işe yarıyorsa bi 2 aylık daha alıcamBende aldım, sonuçları yazarım, inandığımdan değil ama içeriğine baktım sağlığa zararlı bişey yok. Baya bir abartmışlar 2 beden büyütüyor diye bakalım 3 ay kullanacağım, işe yaramazsa elimden çekecekleri var