- 27 Haziran 2023
- 210
- 71
- 28
-
- Konu Sahibi Zeyzey272727272727
Bu ne ya durup dururken tam artık umursamıycam dedim kpss çalışmaya başladım ben unuttum derken böyle bişey oldu yine umuda kapılcam bazen vücudumun benle dalga geçtiğini düşünüyorum gerçekten vazgeçtim dediğim anda benle oyun oynuyor sankiMerhaba kızlar lütfen bakar mısınız dün gece kahverengi 1 2 damla kan geldi daha sonra bişey gelmedi biraz önce lavoboda pembe kılcal damar gibi akıntı geldi adete daha 15 gün var yumurtlama dönemindeyim regli 2 sine başladı 5 ne bitti yoğunda değildi yumurta çatlama kanaması böyle mi olur yoksa hamile miyim yerleşme kanaması mi gerçi imkansız adetin biteline 6 gün oldu daha kasığımda eğilince ağrı olıyor birde başına böyle bişey gelen oldı mu
Yarın ilk işim gitmek hastaneyeYumurtlama döneminde yerleşme kanaması olması pek mümkün değil ama Allah muhafaza kist vs için bir kontrole gidin bence
Umarım o yüzdendirYumurtlama döneminde de bazen öyle lekelenmeler olabiliyor
Yumurtlama belirtisidir büyük ihtimalUmarım o yüzdendir
Doktorumda öyle dedi yarın bi de muayene edecek tam emin olmak için kist enfeksiyon felan da olabilme ihtimali varmış çünkiYumurtlama belirtisidir büyük ihtimal
Yumurtlama kanaması hiç duydunuz mu ? Araştırmanızı öneririm bence siz yumurtlama kanaması geçirdiniz çok nadir görülen birşey her kadın yaşamıyor bende hiç yaşamadım herhangi bir yaşta birden görülebilir bu yumurtlama olurken oluşan bir şey kötü birşey değilMerhaba kızlar lütfen bakar mısınız dün gece kahverengi 1 2 damla kan geldi daha sonra bişey gelmedi biraz önce lavoboda pembe kılcal damar gibi akıntı geldi adete daha 15 gün var yumurtlama dönemindeyim regli 2 sine başladı 5 ne bitti yoğunda değildi yumurta çatlama kanaması böyle mi olur yoksa hamile miyim yerleşme kanaması mi gerçi imkansız adetin biteline 6 gün oldu daha kasığımda eğilince ağrı olıyor birde başına böyle bişey gelen oldı mu
Evet öyle bişey varmış doktorum söyledi sabah yinede gidip bi muayene olucam inşallah çatlamıştır bu ay hamile kalırım çok istiyorumYumurtlama kanaması hiç duydunuz mu ? Araştırmanızı öneririm bence siz yumurtlama kanaması geçirdiniz çok nadir görülen birşey her kadın yaşamıyor bende hiç yaşamadım herhangi bir yaşta birden görülebilir bu yumurtlama olurken oluşan bir şey kötü birşey değil
İnşallah olur canım Allah gönlündekini nasip eylesinEvet öyle bişey varmış doktorum söyledi sabah yinede gidip bi muayene olucam inşallah çatlamıştır bu ay hamile kalırım çok istiyorum
Çok teşekkür ederim canım benim inan hayalim buraya hamile kalırsam bir buçuk yıldır yaşadıklarımı anlatıcamİnşallah olur canım Allah gönlündekini nasip eylesin. bende hiç olmadı merak etmişimdir hep nasıl bir kanama diye . ama akıntıyla da anlıyorum yumurtlamayı ,havuç felan ye çatlamaya iyi gelir ,avakado da Rahim için çok faydalı birgün boş birgün dolu olarak da ilişki olursa gerisi nasip artık güzel gelişmeler olursa hatırlat bari birimizin güzel haberi gelsin bence çok uzun zamandır istiyorum
Canım ben hiç gebelik geçirmedim hiç bilmiyorum yerleşme kanamasını inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik seni bekliyordur hamilesindirAy selamlar bende de böyle bir durum var Arkadaşlar merhabalar regl günleri mi atıyorum 26. Gün bugün bende pembe bir kanama geldi peçeteye sildikçe regl ağrısı oldu ama saat 5 gibi geldi … suan saat gece 12 27. Güne giriş yapmış oluyorum ama regl ağrılarım bitti genelde regl öncesi kahve kan gelir ve aşırı bir ağrıyla regl olurum 2 saat içinde ama 6 saattir ağrım yok baş dönmem var hatta o damla kan gelmeden aşırı bir baş dönmesiyle düşüyordum gebelik testim yok 1.5 senedir uğraşıyorum artık ağlıyorum olmayacak sanırım bir problemmimde yok kimyasal geçirdim birde ağustosta düşüğüm oldu bu yerleşme kanaması olabilir mi ? Böyle bir şey yaşayan var mı reglime 4 5 gün var ?
İnşallah Amin canımÇok teşekkür ederim canım benim inan hayalim buraya hamile kalırsam bir buçuk yıldır yaşadıklarımı anlatıcamRabbim bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine isteyen tüm kız kardeşlerime nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Kizlar hamilemiyim acil baka bilirmiainizYumurtlama döneminde de bazen öyle lekelenmeler olabiliyor
Pozitif görünüyor evetKizlar hamilemiyim acil baka bilirmiainiz
Canim normalde olmasa cikmazdi deyilmi bu cubukta kolay kolay cizgi cikmaz deyilmiPozitif görünüyor evet
Adet günün ne zaman. Bariz çizgi varCanim normalde olmasa cikmazdi deyilmi bu cubukta kolay kolay cizgi cikmaz deyilmi