Kızlar acill. Beta hcg 5.67

gulsumgk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
114
40
13
27
Kızlar beta hcg 5.67 çıktı 2 gün sonra tekrar diyo. Benim hiç 1.20 nin üstüne çıkmamıştı . Yükselir mi sizce. Böyle bi durum yaşayan varmı. İki gündür aşırı yorgunum

sınır bir değer bazı lablar 10 üstü gebeliktir diyor bazıları 5. beklemekten başka yapacak bir şey yok. inşallah bebeğiniz sizinledir. 2 gün sonra tekrar test yapın bence

Bence döllenme çok yeni olmuştur ondan düşük değer inşallah 2 günde 2 kat artış gösterir.
Adet gelmeden bu değer olması çok normal...
Hayırlı olur inşaallah

Kızlar beta hcg 5.67 çıktı 2 gün sonra tekrar diyo. Benim hiç 1.20 nin üstüne çıkmamıştı . Yükselir mi sizce. Böyle bi durum yaşayan varmı. İki gündür aşırı yorgunum
benim de 5.00 çıkmıştı bir seferinde..iki gün sonra 100 oldu derken arttı keseyi falan gördük

Şuan hamilesiniz ama kimyasal da olabilme ihtimali nedeniyle iki gündeki sağlıklı artışa bakilacak. Inşallah herşey yolundadir

Bana muhgemelem hamilesiniz gibi geldi bat ne zaman

Merhabalar ben sıze bişey sormak ıstıyorum adetıme bes altı gun var ve bende cok agrı vardı kan testı yaptırdım 15.87 cıktı sızce gebelık olabılır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…