Kızlar acill bakarmısınız ?

Ohhhhh cok sevindim ultrasona mi girdin ay az anlatsana adetlerin niye oyle olmusss:)
nıye oldugunu soylemedı cunku normal dedi. gecikme olsa sokturucu verırım ama senınkı erken gelıyor bır problem yok dedi. ultrasonla baktı canım hıc sorun yok. hatta cocuk meselesını de soykledım bos gebelık bır kere olan bısey 2.cisi ıstısna korkulczk bısey yok bian once maddi manevi hazrsan yapabılırsın , 28 gunde bır oluyosun dedı hesapladı. bazne 29 .. yanı anormal bı durum yokmus :)

nıye oldugunu soylemedı cunku normal dedi. gecikme olsa sokturucu verırım ama senınkı erken gelıyor bır problem yok dedi. ultrasonla baktı canım hıc sorun yok. hatta cocuk meselesını de soykledım bos gebelık bır kere olan bısey 2.cisi ıstısna korkulczk bısey yok bian once maddi manevi hazrsan yapabılırsın , 28 gunde bır oluyosun dedı hesapladı. bazne 29 .. yanı anormal bı durum yokmus :)
Ohhhh cok sevindim eminimki benimkide oyledir:))takıntı yaptigimzdan hep surekli aklimizda oldugu icin böyle dusunuyoruz galiba ben 16 si gibi gidicem adetimin 3.gunune denk geliyo

öyle yap canımm. aynen kuruntulu bı ınsan oldum ckıktım ben :)) bekarken gayet takıntısız bı hayatım vardı :) kadın olmak cıdden cok zor ya :(

öyle yap canımm. aynen kuruntulu bı ınsan oldum ckıktım ben :)) bekarken gayet takıntısız bı hayatım vardı :) kadın olmak cıdden cok zor ya :KK43:
Ya insallah bende guzel haber veririm sana ben bide 3 4 cocuk istiyorum ondan kara kara dusunuyorim:D

Ay ınsallah allah gonlune gore versınn canımm :)) haberleselım her daım .
Tamam canım adet zamani gidicem sonuclarimi bildiririm ben sana bide 2 yada 3.gunu folikul sayimi yaptiricam oda onemliymis bakaalim 4-7arasi cikmasi gerekiyormus

Back