Kızlar acill bakar mısınız lüften yorumlarınızı çok merak ediyorum🙏🏼

Benim de adetim 10 gün gecikmişti adet sancılarım vardı ama adet olamıyordum. İdrar testide kan testide negatif çıktı. Kendi kendime dedim bu kadar gecikme oldu eğer hamile olsaydım illaki çıkardı diye. Ama 1 hafta sonra kan testini tekrarladı ve hamile olduğumu öğrendim
Adetleri düzensizdir bu yüzden geç döllenme olmuş. Şuan minik kızımı bekliyorum bi kaç haftamız kaldı, ❣
Ayy Maşallah 🧿 Darısı bize inşallahhhhh🙏🏻🙏🏻🥰

Bende sadece 1 defa oldu hemen doktora gittim muayene etti her şekilde baktı iyice bişey yok dedi. Ondan önce de kontrole gittim bişey yok temiz diyorlar sürekli. Anlamadım ki bende

Benimde sık olmuyordu farklı doktorlarada gittim anne olabilmek için. Hiçbiri polip var demedi en son gittiğim hastanede gördüler. Meğer her doktor farkedemeyebiliyormuş polibi. Kullanılan makinaların kalitesinede bağlıymış

Benimde sık olmuyordu farklı doktorlarada gittim anne olabilmek için. Hiçbiri polip var demedi en son gittiğim hastanede gördüler. Meğer her doktor farkedemeyebiliyormuş polibi. Kullanılan makinaların kalitesinede bağlıymış
Haydaaa şimdi bi de sıkıntıma bu eklendi :) Biraz zaman geçsin başka doktorlara gideyim bende çok teşekkürler 🙏🏻

Haydaaa şimdi bi de sıkıntıma bu eklendi :) Biraz zaman geçsin başka doktorlara gideyim bende çok teşekkürler 🙏🏻

Rica ederim canım. Umarım yoktur öyle birsey de yinede tedbir almak lazım. Hsg çektirmişmiydiniz hiç. Yakın zamnda çektirdiyseniz orda da çıkıyor

Adet gecikmesinin 16.günündeyim gecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktı tekrar negatifi görcem korkusuyla test yapamıyorum
Ay aynısı bende de var.
Evet canım herkesin ki bir olmayabiliyor ama en garanti her zaman kan tahlili 😊
ben de sizinle aynı şeyleri yaşıyorum. Döngü uzunluğumuz bile aynı. Şu an ben de 53. Günü yaşıyorum. Gecikme içerisinde 45. Günde kan tahlili yaptırmıştım negatifti. Ara ara evde yaptığım her idrar testinde de negatif sonucunu alıyorum. Öyle bekliyorum açıkçası 😂 neyi beklediğimi ben de bilmiyorum ama doktora gitmeye de korkuyorum.

Ay aynısı bende de var.

ben de sizinle aynı şeyleri yaşıyorum. Döngü uzunluğumuz bile aynı. Şu an ben de 53. Günü yaşıyorum. Gecikme içerisinde 45. Günde kan tahlili yaptırmıştım negatifti. Ara ara evde yaptığım her idrar testinde de negatif sonucunu alıyorum. Öyle bekliyorum açıkçası 😂 neyi beklediğimi ben de bilmiyorum ama doktora gitmeye de korkuyorum.
Ben kimyasal geçirdim ama şunu anladım ki kan tahlili takibi yapmak çok iyi hem aklında soru işareti kalmıyor hemde bir problem varsa doktor gözteminde teşhis konuluyor ona göre ilerliyorsun 😊

Ben kimyasal geçirdim ama şunu anladım ki kan tahlili takibi yapmak çok iyi hem aklında soru işareti kalmıyor hemde bir problem varsa doktor gözteminde teşhis konuluyor ona göre ilerliyorsun 😊
Şu anki “var Veya olabilir” ihtimali hoşuma gidiyo açıkçası 😂 doktora gidip iyi veya kötü yönde bunu değiştirmeyi istemiyorum sanki yaa 😂 lütfen olsun çünki.

Adet gecikmesinin 16.günündeyim gecikmenin 3.günü kan testi negatif çıktı tekrar negatifi görcem korkusuyla test yapamıyorum
Mrb canım bndmde 6 günüm geçti 4 gün önce test yaptım negatif çikti bnde test yapmaktan korkuyirum ya çıkmaza diye bnde bel ağrım kasık ağrım var ama hafif inşallah hamilesin 😇

X