• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil yardıma ihtiyacım var.....

pinkgirl8888

30.06.2012
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
520
1
46
İstanbul
kızlar nişanlım düğün mekanı baktı iki mekan arasında karar veremiyoruz sizde düğün salonunun güzel olması mı önemli yoksa servisinin daha iyi olması mı? lütfen cevap yazın cevaplarınızı bekliyorum....

kızlar nişanlım düğün mekanı baktı iki mekan arasında karar veremiyoruz sizde düğün salonunun güzel olması mı önemli yoksa servisinin daha iyi olması mı? lütfen cevap yazın cevaplarınızı bekliyorum....

mekan benim için önemli ama serviste misafirler için önemli canım

mekanda önemli serviste yani her ikiside önemli eksiksz olablcğine inanabildiğinz mekan olmalı yani..ben önce mekana baakrım snra servise dermişim ama ilk etapta öle oluyo :)

kızlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim bütçemiz fazla olmadığı için ikisi bir arada olmuyor o yüzden birine karar vermem lazım 19 mayıs düğün salonunu düşünüyoruz salon güzel ama serviste bardak kullanmıyorlarmış kutuda veriyorlarmış tabaklar plastikmiş diğerinde bardak kullanılıyor hemde tabaklar plastik değilmiş ama oranında mekanı 19 mayısa göre daha kötüymüş nişanlım istanbulda ben trabzon dayım o yüzden nişanlım karar verecek bana dedi ki sen karar ver hangisi olsun lütfennn yardım edin.........

kızlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim bütçemiz fazla olmadığı için ikisi bir arada olmuyor o yüzden birine karar vermem lazım 19 mayıs düğün salonunu düşünüyoruz salon güzel ama serviste bardak kullanmıyorlarmış kutuda veriyorlarmış tabaklar plastikmiş diğerinde bardak kullanılıyor hemde tabaklar plastik değilmiş ama oranında mekanı 19 mayısa göre daha kötüymüş nişanlım istanbulda ben trabzon dayım o yüzden nişanlım karar verecek bana dedi ki sen karar ver hangisi olsun lütfennn yardım edin.........

tabaklar plastikse çok saçma canım diğer salonun netten fotoğraflarına bak belkide kötü değildir

olsun cnm ya önemli olan mekanı yani servisi de önemli tabide plastkmiş cammış bunlara takılma yani..orkestra ve ışıklandırma iyiyse porblem etme bence..konuşursnz salon sahibi ile..of çok zorr durum iyi bilirim tatllım bende şimdiden sıkıntı yapıyorum eylülde düğün oluck fakat daha ne mobilya ne bişy off..durum olmaynca..allah yardımıcımz olsunn..takma kafana..

evet çok zor işler Allah hepimizin yardımcısı olsun bizde salonu tuttuk o iki salondan farklı bir yer tuttuk mekanda güzelmiş serviste :) Allah hepimize kolaylıklar versin umarım her şey gönlümüzce olur hepinize mutluluklar dilerim...

Back