Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar acil yardıma ihtiyacım var çok kötüyüm
- Konu Sahibi mila2214
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- 5haftalık hamilelik hamilelikveantidepresan
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Aralık 2017
- 690
- 315
- 103
- 34
İlk haftalarda henüz hücre yığını içiniz rahat olsun genellikle zaten 6. Haftaya kadar gebelik anlaşılmıyor ve tomografi çekinen alkol ve ilaç kullanan çok oluyor. Bu aşamada bir şey olmamıştır zaten ilacı kesip önlem almışsınız ben de lustral kullanıyordum 6. haftada kestim şu an 13+1 iz maaşallah bir sorunumuz da yok5 haftalık gebe olduğumu öğrendim ve gün aşırı antidepresan (Citoles 5 mg)kullanıyordum şimdiye kadar. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez doktorumu aradım ve ilacı kesmemi söyledi. Kullandığım 5 hafta boyunca bebeğime zarar vermiş midir çok korkuyorum lütfen bilgisi olan yazsın
İlk haftalarda henüz hücre yığını içiniz rahat olsun genellikle zaten 6. Haftaya kadar gebelik anlaşılmıyor ve tomografi çekinen alkol ve ilaç kullanan çok oluyor. Bu aşamada bir şey olmamıştır zaten ilacı kesip önlem almışsınız ben de lustral kullanıyordum 6. haftada kestim şu an 13+1 iz maaşallah bir sorunumuz da yok
Sizin adınıza sevindim umarım bizde de bi sıkıntı yoktur. O korkuyla anksiyetem azdı iyice Allah yardımcımız olsun.İlk haftalarda henüz hücre yığını içiniz rahat olsun genellikle zaten 6. Haftaya kadar gebelik anlaşılmıyor ve tomografi çekinen alkol ve ilaç kullanan çok oluyor. Bu aşamada bir şey olmamıştır zaten ilacı kesip önlem almışsınız ben de lustral kullanıyordum 6. haftada kestim şu an 13+1 iz maaşallah bir sorunumuz da yok
İlk haftalarda henüz hücre yığını içiniz rahat olsun genellikle zaten 6. Haftaya kadar gebelik anlaşılmıyor ve tomografi çekinen alkol ve ilaç kullanan çok oluyor. Bu aşamada bir şey olmamıştır zaten ilacı kesip önlem almışsınız ben de lustral kullanıyordum 6. haftada kestim şu an 13+1 iz maaşallah bir sorunumuz da yok
Sizin adınıza sevindim umarım bizde de bi sıkıntı yoktur. O korkuyla anksiyetem azdı iyice Allah yardımcımız olsunİlk haftalarda henüz hücre yığını içiniz rahat olsun genellikle zaten 6. Haftaya kadar gebelik anlaşılmıyor ve tomografi çekinen alkol ve ilaç kullanan çok oluyor. Bu aşamada bir şey olmamıştır zaten ilacı kesip önlem almışsınız ben de lustral kullanıyordum 6. haftada kestim şu an 13+1 iz maaşallah bir sorunumuz da yok
- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Lustral kaç mg kullanıyodunuz? Bende tüp bebek transferı olucam bu sürec benı twtıklıyo poziif gorene kadar devam etmek istıyorum. Doktorum lustral en zararsız ilaç gebelik için dediİlk haftalarda henüz hücre yığını içiniz rahat olsun genellikle zaten 6. Haftaya kadar gebelik anlaşılmıyor ve tomografi çekinen alkol ve ilaç kullanan çok oluyor. Bu aşamada bir şey olmamıştır zaten ilacı kesip önlem almışsınız ben de lustral kullanıyordum 6. haftada kestim şu an 13+1 iz maaşallah bir sorunumuz da yok
- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Bebegınızde sorun oldu mu?5 haftalık gebe olduğumu öğrendim ve gün aşırı antidepresan (Citoles 5 mg)kullanıyordum şimdiye kadar. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez doktorumu aradım ve ilacı kesmemi söyledi. Kullandığım 5 hafta boyunca bebeğime zarar vermiş midir çok korkuyorum lütfen bilgisi olan yazsın
- 9 Aralık 2017
- 690
- 315
- 103
- 34
50 mg kullanıyordum ama bıraktım 6. HaftadaLustral kaç mg kullanıyodunuz? Bende tüp bebek transferı olucam bu sürec benı twtıklıyo poziif gorene kadar devam etmek istıyorum. Doktorum lustral en zararsız ilaç gebelik için dedi
- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Bebekte zararı olmadı di mi kuzum50 mg kullanıyordum ama bıraktım 6. Haftada
- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Doktorum pozitifi gorene kadar anneden bebege kan akışı olmuyo cok rahat içebılırsın dedi ama korkuyorum50 mg kullanıyordum ama bıraktım 6. Haftada
- 11 Mayıs 2022
- 2.405
- 1
- 2.901
- 63
- 9 Aralık 2017
- 690
- 315
- 103
- 34
Yok canım hiç bir zararı olmadı çok şükür şu an 17 haftadayız her şey yolundaBebekte zararı olmadı di mi kuzum
- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Ayyyy cok şükür o zaman gönül rahatlıgıyla kullanabılırımYok canım hiç bir zararı olmadı çok şükür şu an 17 haftadayız her şey yolunda
- 9 Aralık 2017
- 690
- 315
- 103
- 34
İçiniz rahat olsun zaten kesmeniz gereken zamanda hekiminiz uyarır bazı gebeler gebeliği boyuca da kullanıyor hekim kontrolündeAyyyy cok şükür o zaman gönül rahatlıgıyla kullanabılırım
- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
İlaçı kesince semptomların arttı mı peki canım?İçiniz rahat olsun zaten kesmeniz gereken zamanda hekiminiz uyarır bazı gebeler gebeliği boyuca da kullanıyor hekim kontrolünde
- 9 Aralık 2017
- 690
- 315
- 103
- 34
Yoo, artık antidepresanım bebeğim çok fazla hormon etkisi olduğu için anksiyetem de duruldu sankiİlaçı kesince semptomların arttı mı peki canım?
- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Ayyy inşallah banada antidepresan gibi gelir hormon etkisiyle anksiyete artıyor diyorlar ama demekki olmayadabılıyorYoo, artık antidepresanım bebeğim çok fazla hormon etkisi olduğu için anksiyetem de duruldu sanki
- 9 Aralık 2017
- 690
- 315
- 103
- 34
İnşallah canım ben gergin hissedince hemen bebeğimle konuşuyorum onun için sakinleşiyorum bana iyi geldi diyebilirim çok endişeli bir anne değilim, ağrılara lekelenmelere fln çok takılmıyorum kadın doğum doktorum da rahat bir tip onun da etkisi varAyyy inşallah banada antidepresan gibi gelir hormon etkisiyle anksiyete artıyor diyorlar ama demekki olmayadabılıyor