Kızlar acil yardım!

EbRuLi

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.416
25
39
Kızlar geçen hafta erkek arkadaşımın babası burdaydı. Adamcağız Kasmirden o kadar para vermiş bir ceket almış, yolda sigara içen biri çarpınca minicik bir yanık izi olmuş. Kızım sen bilirsin ütü ile yapışan minik desenli yamalar var bana alıp gönderir misin dedi. Her yere bakıyorum ama bulamadım. Bilen varsa bana bir yardımcı olsun lütfen.

Şimdiden çok teşekkürler,

canım İstanbulu pek bilmem ama büyük tuafiyelerden bulabilirsin, yada net üzerinden sipariş verip direk kargoyu ona yönlendirebilirsin.

canım İstanbulu pek bilmem ama büyük tuafiyelerden bulabilirsin, yada net üzerinden sipariş verip direk kargoyu ona yönlendirebilirsin.

biliyor musun istanbulumuzda neredeyse tuhafiye denen şey kalmadı. Netten nasıl aratabilirim, adı ne geçer acaba. Bir sürü şey yazdım ama bulamadım

canım bit telle sipariş verebileceğin İstanbulda bir yer buldum birde netten sipariş verebileceğin özleden yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…