- 18 Kasım 2019
- 227
- 98
-
- Konu Sahibi guzelkralce
Devleti tavsiye etmiyorum magdur olan cok tanidigim var ben este aura estetik e oldum whatsapptan ulasabilirsin sitelerinde yardimci olurlarMeme estetıgı olmak istıyorm. Ozellere sordum 15 bınden asagı yok hatta ıkı ay once fıyat sorduklarıma tekrar sordum 15,500 yapmıslar sureklı artıs halınde bende devlettr yaptırmak ıstıyorum istanbulda devlet hastanesınde silikon taktıran var mı. Varsa kaç yılında ne kadara yaptırdı. Ne kadar süre amelıyat sırası bekledı lütfen yardım edin.
Devleti bilmiyorum fakat gerçekten araştırın. Bir dönem bir doktora yaptırmak istiyordunuz, size 14.000 TL demişti, fikrinizi neden değiştirdiniz bilmiyorum ama çok doğru bir karar aldınız. Biraz daha biriktirin, üstüne 5000-10000 TL daha koyun da sonucunuz güzel olsun. Önceliğiniz ücret değil, kalite olsun.Meme estetıgı olmak istıyorm. Ozellere sordum 15 bınden asagı yok hatta ıkı ay once fıyat sorduklarıma tekrar sordum 15,500 yapmıslar sureklı artıs halınde bende devlettr yaptırmak ıstıyorum istanbulda devlet hastanesınde silikon taktıran var mı. Varsa kaç yılında ne kadara yaptırdı. Ne kadar süre amelıyat sırası bekledı lütfen yardım edin.
Malum korona yuzunden ısımızden olduk bırıkmısımede dokunmak zorunda kaldım bu sıtede devlette olup beyenenler olmus baska sehırlerde barmde daha uygununu bulmak ıstedim 14 bın denılen yere kısıtlamalar kalkınca mesaj attım 500 tl artmıs sınırlendım sureklı artmasınaDevleti bilmiyorum fakat gerçekten araştırın. Bir dönem bir doktora yaptırmak istiyordunuz, size 14.000 TL demişti, fikrinizi neden değiştirdiniz bilmiyorum ama çok doğru bir karar aldınız. Biraz daha biriktirin, üstüne 5000-10000 TL daha koyun da sonucunuz güzel olsun. Önceliğiniz ücret değil, kalite olsun.
Fiyat cok uygunmus hangı doktora oluyorsunuzMerhaba, estethica da bana 11.500 fiyat verdiler bu ay için. Gün aldım. Ameliyat olacağım. Aklınızda olsun.
İnanın cok arastırdım arastırdıkca beynım yandı özeller cok pahalı sureklı artıyor fıyatlar. Devlette yapıp memnun olanını okuyunca acaba devlettemı yapsam dedım tabıkı ucuz dıyr yapmam. Doktor hakkındada bılgı alırım. Siz ne kdara yaptırdınız hangı yılda. Ayrica dikiş izi cok belli oluyormuDevleti tavsiye etmiyorum magdur olan cok tanidigim var ben este aura estetik e oldum whatsapptan ulasabilirsin sitelerinde yardimci olurlar
Çok araştırdım diyorsunuz da bakın, bilgi almak istediğiniz kişi sahte hesap açıp sahte yorumlar koyup sahte reklam yapıyor. Profilinde de yazıyor zaten. Devlette uygun bir fiyata olup memnun kalan çok, sadece randevu alabilmek için biraz beklemeniz gerekecek. Fiyat olarak Özelden daha uygun olması gayet normal. Fakat altını çizerek söylüyorum iyice araştırın. Size özelden 14.000 TL fiyat veren ve 5oo TL zam yaptığı için kızdığınız doktorun bu forumda mağduru çok. Özelde düşük rakamların sizi kandırmasına izin vermeyin.İnanın cok arastırdım arastırdıkca beynım yandı özeller cok pahalı sureklı artıyor fıyatlar. Devlette yapıp memnun olanını okuyunca acaba devlettemı yapsam dedım tabıkı ucuz dıyr yapmam. Doktor hakkındada bılgı alırım. Siz ne kdara yaptırdınız hangı yılda. Ayrica dikiş izi cok belli oluyormu
Çok araştırdım diyorsunuz da bakın, bilgi almak istediğiniz kişi sahte hesap açıp sahte yorumlar koyup sahte reklam yapıyor. Profilinde de yazıyor zaten. Devlette uygun bir fiyata olup memnun kalan çok, sadece randevu alabilmek için biraz beklemeniz gerekecek. Fiyat olarak Özelden daha uygun olması gayet normal. Fakat altını çizerek söylüyorum iyice araştırın. Size özelden 14.000 TL fiyat veren ve 5oo TL zam yaptığı için kızdığınız doktorun bu forumda mağduru çok. Özelde düşük rakamların sizi kandırmasına izin vermeyin.
Ondan bahsetmiyordum ama haksız da değilsinizDefre erkaradan mı bahsediyorsunuz
Kimden bahseditorsunuz. Sizin önerebılecegınız biri var mı sizde bu konuda arastırma yapıyorsunuz sanırımOndan bahsetmiyordum ama haksız da değilsiniz
Ben 1.5 yıl önce ameliyat oldumKimden bahseditorsunuz. Sizin önerebılecegınız biri var mı sizde bu konuda arastırma yapıyorsunuz sanırım
Kime oldunuz fıyatı ne kdrardı. Dikiş izinden rahatsız mısınız cok göze batıyor muBen 1.5 yıl önce ameliyat oldum
İnstagram sayfası varmı ben bulamadım 11 bin cok uygun bence ınsallah amelıyattan sonra cok beyenirsiniz keske bende amelıyat gunu alıp heyecanla beklesemBen henüz ameliyat olmadım gün aldım. İbrahim sağlam 'a. Ameliyat olduktan sonra fikirlerimi belirtirim. Bana güven verdi.
Merhaba bende gün aşdım. Sizin ameliyatınız yapıldı mıBen henüz ameliyat olmadım gün aldım. İbrahim sağlam 'a. Ameliyat olduktan sonra fikirlerimi belirtirim. Bana güven verdi.