- 7 Haziran 2020
- 25
- 0
- 37
- Konu Sahibi guzelkralce
Ben yarın olacağım sadece levent şubesi ile ilgili şikayet var onları da tek tek soracağımHayır benim haziran sonu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yarın olacağım sadece levent şubesi ile ilgili şikayet var onları da tek tek soracağımHayır benim haziran sonu
Oldunuz mu memnun musunuzBen yarın olacağım sadece levent şubesi ile ilgili şikayet var onları da tek tek soracağım
Ben çok memnum kaldım. Bugün 3.günüm hem hastane çalışanları hemde dokturum mükemmel.Oldunuz mu memnun musunuz
Beni o kadar rahatlattınız ki, ameliyatım ibrahim beye 1 hafta sonra, her gece korku dolu rüyalar görüyorum, şu an içime su serpildi. Siz de meme protez yaptırdınız değil mi? Kaç cc takıldı? Ağrılarınız nasıl? Mümkünse eğer foto yüklemenizi rica edebilir miyim?Ben çok memnum kaldım. Bugün 3.günüm hem hastane çalışanları hemde dokturum mükemmel.
Beni o kadar rahatlattınız ki, ameliyatım ibrahim beye 1 hafta sonra, her gece korku dolu rüyalar görüyorum, şu an içime su serpildi. Siz de meme protez yaptırdınız değil mi? Kaç cc takıldı? Ağrılarınız nasıl? Mümkünse eğer foto yüklemenizi rica edebilir miyim?
Geçmiş olsun, umarım çabucak iyileşme sürecini atlatırsınızBen çok memnum kaldım. Bugün 3.günüm hem hastane çalışanları hemde dokturum mükemmel.
Foto yüklesem bile beğenmezsin şuançünkü gerçekten çok şiş oluyor. İbrahim sağlam diğer doktorlar gibi reklam derdinde değil bence insan. Benim protes oldu. Mentom marka. Bir gögsüm 300 cc diğeri 325 cc oldu. Solak olduğum için sol tarafım daha çabuk iyileşiyor öyle hissediyorum. Ben acıya dayanıklığım. Soyle diyeyim hastane de 2. Gün doktora kontrole geldiğinde ben aşağıda kahve içiyordum. Hemşireler oradan aldı beni... şimdi 4. Günüm yeni yeni inmeye başladı mememin içinde birşey hissediyorum sanki böyle küçülüyor. Doktora dün gece 11 de soru sordum cvp verdi. Hiç korkma ben korkmadım sadece sabırlı olman lazım.Beni o kadar rahatlattınız ki, ameliyatım ibrahim beye 1 hafta sonra, her gece korku dolu rüyalar görüyorum, şu an içime su serpildi. Siz de meme protez yaptırdınız değil mi? Kaç cc takıldı? Ağrılarınız nasıl? Mümkünse eğer foto yüklemenizi rica edebilir miyim?
Başka sorun varsa yanıtlayabilirim.Foto yüklesem bile beğenmezsin şuançünkü gerçekten çok şiş oluyor. İbrahim sağlam diğer doktorlar gibi reklam derdinde değil bence insan. Benim protes oldu. Mentom marka. Bir gögsüm 300 cc diğeri 325 cc oldu. Solak olduğum için sol tarafım daha çabuk iyileşiyor öyle hissediyorum. Ben acıya dayanıklığım. Soyle diyeyim hastane de 2. Gün doktora kontrole geldiğinde ben aşağıda kahve içiyordum. Hemşireler oradan aldı beni... şimdi 4. Günüm yeni yeni inmeye başladı mememin içinde birşey hissediyorum sanki böyle küçülüyor. Doktora dün gece 11 de soru sordum cvp verdi. Hiç korkma ben korkmadım sadece sabırlı olman lazım.
Ben de tam olarak bu nedenden dolayı ibrahim beye karar kıldım. Diğer doktorlar beni korkuturken( iyi yerde yaptırmazsanız şöyle kötü olur vs ve uçuk rakamlar isterken) ibrahim bey son derece gerçekçi yaklaştı. Ona güven duydum açıkçası. Bana dual plan(tüberöz meme oldugum için) ve yuvarlak önerdi. Sizin nasıl? Kaç bedene karşılık geliyor 325 cc? Kilo boyunuz kaç? Ameliyat günü cc ye beraber mi karar veriyorsunuz? :)) sizi bunaltmıyorum umarım. O kadar heyecanlı ve endişeliyim ki :) yıllardır bu ameliyatı istiyordum. Memnun olmanıza çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Rengarenk bikini zamanı :))))Foto yüklesem bile beğenmezsin şuançünkü gerçekten çok şiş oluyor. İbrahim sağlam diğer doktorlar gibi reklam derdinde değil bence insan. Benim protes oldu. Mentom marka. Bir gögsüm 300 cc diğeri 325 cc oldu. Solak olduğum için sol tarafım daha çabuk iyileşiyor öyle hissediyorum. Ben acıya dayanıklığım. Soyle diyeyim hastane de 2. Gün doktora kontrole geldiğinde ben aşağıda kahve içiyordum. Hemşireler oradan aldı beni... şimdi 4. Günüm yeni yeni inmeye başladı mememin içinde birşey hissediyorum sanki böyle küçülüyor. Doktora dün gece 11 de soru sordum cvp verdi. Hiç korkma ben korkmadım sadece sabırlı olman lazım.
Çok teşekkür ederim darısı bana heyecanlıyım inşallah güzel olur, ameliyattan sonra yazacağım fikirlerimi ben deBen öok büyük olmasını istemedim. O neden ile 275-325 arası olur dedi. En son karar ameliyetta kendi veriyor. 80 b küçük c olur dedi.yuvarlak en iyisi dedi. Benimde öyle.kilo 53 boy 1,60 inan ben çok soru bile sormamıştım. Dirwkt gittim oldum. Hiç te ğişmanda değilim. Rahat ol. Hasta havaaından hemen çıkman lazım. Unutma herşeyden önce keyif için yaptırıyoruz bunu.
OradamısınÇok teşekkür ederim darısı bana heyecanlıyım inşallah güzel olur, ameliyattan sonra yazacağım fikirlerimi ben de