Kızlar acil yardım

haziran22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
2.985
104
163
İstanbul
5+2 haftalik hamileligim pazartesi keseyi gorrcez ins sorum su normalde sancilarim cok olurdu bebegin yerlesme buyume sancilari yalniz iki gundur hic sanci ve sislik yok hamile oldugumu unutuyorum resmen
Bu durum normal mi yani sanci olmayinca sanki yok gibi geliyor doha dogrusu buyumuyo gelismjyor mu acaba diyorum

Canım ben doğurana kadar hiç hamile değil gibiydim.ne ağrı oldu ne sancı ne bulantı ne başdönmesi ne hassasiyet.yani regl olmadıģım için anladım hamile olduğumu.

Canım ben doğurana kadar hiç hamile değil gibiydim.ne ağrı oldu ne sancı ne bulantı ne başdönmesi ne hassasiyet.yani regl olmadıģım için anladım hamile olduğumu.
Gercekten hic belirti yasamayan hamileler de varmis bu icimi biraz rahatlatiyor ama agri olup da kesilince huzursuz oldum bu kadar cok yasiyotken durmasi ne bilim kafalar karisik

Belki hic agrim olmamis olsa bunu takmaztim
Bi yandan da diyorum ki belki onlar yerlesme sancilariydi ve artik yerlestigi icin sanci yasamiyorum
Ne zormus hamilelik bi de ilk hamileligim tecrubesizlik

Bi yandan da diyorum ki belki onlar yerlesme sancilariydi ve artik yerlestigi icin sanci yasamiyorum
Evet canım yerleşme sancılarıdır onlar.doktora ne zaman gideceksin içini rahatlat bir an evvel.

kan değerin artısı normalse korkulacak bişey yoktur kanamanın olmaması önemli herkeste farklı seyrediyor hamilelik içini rahatlat

Bunlar anne olmanin verdigi korkular. Artik kendini degil bebegini dinliyor olmandan kaynakli seyler. Ne kadar tecrubesiz olsan da annelik üstüne oturmuş oluyor. Korkma bunlar normal seyler. Daha cok agrilarin kramplarin olacak bulantilarin basdonmelerin olacak. Ve bazen birdenbire kesilecek. Bunlar korkacagin durumlar degil. Kanaman ve lekelenmen olmadikca diger hersey normal. Kendini strese verme simdiden bebegini hissedemezsin ama 3 ay sonrasinda karnina dokunuslarini dahi hissedeceksin adeta ben burdayim diyecek her dakika. Simdiden hamile oldugunu hissetmemen normal. Sen agir bir is yapma saglikli beslen yeter canim. Allah saglikli gebelikler nasip etsin isteyen herkese...

Back
X