Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk önce bir gün açık pembe sadece sildikçe gelen bir lekelenmem oldu geçen ay sonra kesildi bu Lekelenme den 2 gün önce de test yapmıştım hayalet çizgi görmüştüm iki gün sonra da böyle Lekelenme olunca tamam dedim kesin hamileyim ertesi gün kan vermeye gittim daha sonucum çıkmadan adet oldum malesef inşallah sende öyle olmaz canım ve hamilesindir en iyisi yarın Bi kan ver benceTeşekkürler ederim canım rabbım kimsenin kucagını boş bırakmasın peki sende benım gibi lekelenme yaşamışmıydın sadece bir gün sürdü
Anladım canım benım direk kahverengi geldi hatta adet oluyorum sandım ped taktım ama devamı hiç gelmedi suanda şeffaf akıntı var valla bende anlam veremedimBenim ilk önce bir gün açık pembe sadece sildikçe gelen bir lekelenmem oldu geçen ay sonra kesildi bu Lekelenme den 2 gün önce de test yapmıştım hayalet çizgi görmüştüm iki gün sonra da böyle Lekelenme olunca tamam dedim kesin hamileyim ertesi gün kan vermeye gittim daha sonucum çıkmadan adet oldum malesef inşallah sende öyle olmaz canım ve hamilesindir en iyisi yarın Bi kan ver bence
Benimde bat günüm 13 hazırlandı canım ben adetten 6 gün önce bı test yapmıştım bundan bile silikti o yüzden ciddiye almadım sabah ilk idrarla test yaptım saniyesinde ikinci çizgiyi gördüm bence yarın sabah testi tekrarla inşallah vardır bebisin :)Kızlar merhaba bat günüm 13 haziran ve 11 haziranda kahverengi lekelenme yaşadım birdaha kanamam gelmedi az önce bir test yaptım iki saat sonra bu şekılde çizgi cıktı gebe olabilirmiyim acaba
Anladım canım benım direk kahverengi geldi hatta adet oluyorum sandım ped taktım ama devamı hiç gelmedi suanda şeffaf akıntı var valla bende anlam veremedim![]()
Kan testi en iyisi ne zamandır düşünüyorsunuz bizde başladıkKızlar merhaba bat günüm 13 haziran ve 11 haziranda kahverengi lekelenme yaşadım birdaha kanamam gelmedi az önce bir test yaptım iki saat sonra bu şekılde çizgi cıktı gebe olabilirmiyim acaba
Canım sendede lekelenme tarzı birşey oldumu peki ama benimki iki saat sonra cıktı senınde mı oyle olmuştuBenimde bat günüm 13 hazırlandı canım ben adetten 6 gün önce bı test yapmıştım bundan bile silikti o yüzden ciddiye almadım sabah ilk idrarla test yaptım saniyesinde ikinci çizgiyi gördüm bence yarın sabah testi tekrarla inşallah vardır bebisin :)
Allah tez zamanda saglıklı evlat versın inşallah canım bir senedir düşünüyorumKan testi en iyisi ne zamandır düşünüyorsunuz bizde başladık![]()
Amin isteyen herkese inşallah beklemek çok zor ya sonra sonuca göre üzülmekAllah tez zamanda saglıklı evlat versın inşallah canım bir senedir düşünüyorum
Evet bende sabırla beklıyorum canım tettiklerimide yaptırdım hıcbır sorunum yok demekkı Allah bılıyor ne zaman gönderceğini hediyemiziAmin isteyen herkese inşallah beklemek çok zor ya sonra sonuca göre üzülmekbu zaman da da çocuk sahibi olmak zorlaştı eskiden hemen olurmuş çocuklar
İnan ki bende hiç bir belirti olmadı benim o adetten önce yaptığım testte 2 3 saat sonra bı hayalet çizgi çıkmıştı seninkinden çok daha silikti varla yok arasındaydıCanım sendede lekelenme tarzı birşey oldumu peki ama benimki iki saat sonra cıktı senınde mı oyle olmuştu
Aman sorun olmasın da teslimiyet bu dönem de çok önemli.. tez zaman da sağlıkla gebe olalım inşallahEvet bende sabırla beklıyorum canım tettiklerimide yaptırdım hıcbır sorunum yok demekkı Allah bılıyor ne zaman gönderceğini hediyemizi
O kadar güzel söyledinki kuzum inşallah hayırlı zamandaAman sorun olmasın da teslimiyet bu dönem de çok önemli.. tez zaman da sağlıkla gebe olalım inşallah
Görseli varsa zahmet vermezsem gonder me şansın varmı canımİnan ki bende hiç bir belirti olmadı benim o adetten önce yaptığım testte 2 3 saat sonra bı hayalet çizgi çıkmıştı seninkinden çok daha silikti varla yok arasındaydı
O kadar silikki fotoğraflarda bile çıkmıyor inan kurumu çizgisi olup olmadığını çizginin üstüne 1 damla su damlatarak anlayabilirsinGörseli varsa zahmet vermezsem gonder me şansın varmı canım
Kuruma çizgisi diyende var bilemedim
Şeffaf akıntın varmı peki canım şuan kaç haftalık hamilesin senO kadar silikki fotoğraflarda bile çıkmıyor inan kurumu çizgisi olup olmadığını çizginin üstüne 1 damla su damlatarak anlayabilirsin
Valla bilmiyorumŞeffaf akıntın varmı peki canım şuan kaç haftalık hamilesin sen
Canım kabını acıp öylemi damlatçam suyuO kadar silikki fotoğraflarda bile çıkmıyor inan kurumu çizgisi olup olmadığını çizginin üstüne 1 damla su damlatarak anlayabilirsin