-
- Konu Sahibi aynoluyaya
Yok canim olmuyordur kasik batmalari oluyormus bu donemlerde bwn deki adet agrisi gibi ondan endiselendim su an agri olmasi nedeni bebek keseye mi yerlesiyor ondan mi acaba?Bende de sol kaşığım çok ağrıdı batıyor gibi bir ağrıydı kıvrandım durdum ama normal olarak düşünüp kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum çünkü muayene günüme daha çok var, inşallah ters giden birşey olmuyordur
Olabilir canım inşallah sıkıntı olmaz bakalım hayırlısı ile görelim de rahatlayalımYok canim olmuyordur kasik batmalari oluyormus bu donemlerde bwn deki adet agrisi gibi ondan endiselendim su an agri olmasi nedeni bebek keseye mi yerlesiyor ondan mi acaba?
Evet canim yaaa hayirlisiOlabilir canım inşallah sıkıntı olmaz bakalım hayırlısı ile görelim de rahatlayalım
Canim ben bugun gittim kese gorundu 6mm dedi 4+3 diye tahmin etti ama bende agri ve kahverengi akintilar gelio arada
Kaç gündür bu şekilde koyu çıkıyor testiniz?Eki Görüntüle 3452625 kızlar iki gündür ovulasyon testim bu şekilde akşam üzeri 5 5.30 gibi yaptım ikisinide ve regl günüme 4 gün var test yapsam da çıkar mı ki bu hamilelik olabilir mi
Bende De kaşık ağrısı devam ediyor ara ara giriyor bakalım sen nasılsınn
Adetten bir kaç gün sonra tekrar test dene bakalım birde belki olabilirEki Görüntüle 3452625 kızlar iki gündür ovulasyon testim bu şekilde akşam üzeri 5 5.30 gibi yaptım ikisinide ve regl günüme 4 gün var test yapsam da çıkar mı ki bu hamilelik olabilir mi
Bir gebelik yap bakalım varsa çıkar yoksa tekrar yumurtlama olabilirEki Görüntüle 3452625 kızlar iki gündür ovulasyon testim bu şekilde akşam üzeri 5 5.30 gibi yaptım ikisinide ve regl günüme 4 gün var test yapsam da çıkar mı ki bu hamilelik olabilir mi
İyiyim dün karın ağrım oldu alt karın geçti bakalimBende De kaşık ağrısı devam ediyor ara ara giriyor bakalım sen nasılsınn
Ayın 19’u renk günüm bu iki testi de birini ayın 14’ü birini de 15’inde yaptım bugünde daha yapmadımKaç gündür bu şekilde koyu çıkıyor testiniz?
Bende belki diyorum çokta ümitlenmek istemiyorum aslında ara ara sırtıma ağrılar giriyor özellikle gece yatağa girdiğimde kasıklarımda kramplar oluyor göğüs ucumda da biraz hassasiyetlik var ama regl belirtisi de olabilir umrarım gebeliktirAdetten bir kaç gün sonra tekrar test dene bakalım birde belki olabilir
İnşallah canım gönlümüzdekini hayırlı etsin RabbimBende belki diyorum çokta ümitlenmek istemiyorum aslında ara ara sırtıma ağrılar giriyor özellikle gece yatağa girdiğimde kasıklarımda kramplar oluyor göğüs ucumda da biraz hassasiyetlik var ama regl belirtisi de olabilir umrarım gebeliktir
Amin rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah canım gönlümüzdekini hayırlı etsin Rabbim
Bende hic gecmiyor ya dr normal diyor ama bilmiyorum sanki hep adet olcam gibi agriyorİyiyim dün karın ağrım oldu alt karın geçti bakalim
Cok yeni gibi bence bugun hemen kan testi ver canimBana yardım edebilir misiniz? Sabah ilk idrar olmadı tehlikede 7 gün var ama . Bugün 3. İdrarla test yaptım çok çok hafif 2. Bir çizgi çıktı. Bu hamilelik mi oluyor sizce
İlk öğrendiğim de benimde öyleydi sürekli sancı vardı sonra azaldı şuanBende hic gecmiyor ya dr normal diyor ama bilmiyorum sanki hep adet olcam gibi agriyor