- 25 Nisan 2021
- 307
- 88
- 18
- Konu Sahibi Marryvsmarry
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama daha regl olmama 14 gün var tam ortasındayim yaniBenim regl olmama bir gün kala da böyle koyu çıkmıştı sanırım regl döneminden kaynaklı hormonlardan oluyor yapmaya devam edin ve değerlendirin bence erken yumurt. Da olabilir
O zaman yumurtlama dönemindesin kesinlikle değerlendirAma daha regl olmama 14 gün var tam ortasındayim yani
Peki kaç gün degenlerdirmem.lazim bugün 1 arka arkaya 2 daha falan mı nasıl olması lazimO zaman yumurtlama dönemindesin kesinlikle değerlendir
O zaman her gün aynı saatte testi yapmaya devam edeyim dimiYumurtlamaya az kalmış en az ilk çizgi kadar koyulastigi zaman yumurtlama diyebiliriz
Akşam yap tekrarO zaman her gün aynı saatte testi yapmaya devam edeyim dimi
"Testi her gün aynı saatlerde uyguladığınız sürece günün herhangi bir zamanında uygulayabilirsiniz. Testi sabahki ilk idrarınızla yapmak yerine sabah 10 ile akşam 8 arasında uygulamak en iyisidir." bunu bir firmanın sıtesınde gordum. bence dogru zaman gunde 1 kez yaptım ben gıttıkce sılıklesıyor atmayın yaptıklarınızı yanyana gorunce daha ıyı anlasılıyorr gün aynı saatte testi yapmaya devam edeyim dimi
Silikleşene kadar testi yapmaya devam edin bence günlük birliktelik olsunPeki kaç gün degenlerdirmem.lazim bugün 1 arka arkaya 2 daha falan mı nasıl olması lazim
Ovulasyon takvimide bu günlerin yumurtlama zamanı olduğunu gösteriyor ayın 16 sinda tam yumurtlama zamanı diyor o halde 20 sine kadar devam edeyim kesin olsunSilikleşene kadar testi yapmaya devam edin bence günlük birliktelik olsun
Evet atmiyorum hatta foto da cekiyorum ki kaybedersem elimde olsun diye"Testi her gün aynı saatlerde uyguladığınız sürece günün herhangi bir zamanında uygulayabilirsiniz. Testi sabahki ilk idrarınızla yapmak yerine sabah 10 ile akşam 8 arasında uygulamak en iyisidir." bunu bir firmanın sıtesınde gordum. bence dogru zaman gunde 1 kez yaptım ben gıttıkce sılıklesıyor atmayın yaptıklarınızı yanyana gorunce daha ıyı anlasılıyor
Günde 1 kez birlikte olmak yeterli gelirmi ki çünkü yumurta 72 saat canlı kalır diyorAkşam yap tekrar
11. Test te yumurtalama olmuş görünüyorKızlar ben yeni yapmaya başladım testleri , ama direk yapar yapmaz köyü çıkmıyor bir turlu. Fotoğrafıda atıyorum sizce yumurtlama olmuş mu
Bence daha olmamış yumurtlama 11. Gün biraz koyu gibi ama bence yumurtlama değil o devam et yapmaya. Geçen ay benimde aynı sekilde oldu bir gün koyulaştı sonra hep açık gitti. Dedim galiba yumurtlama o günmüş falan. Sonra aniden pik yaptıKızlar ben yeni yapmaya başladım testleri , ama direk yapar yapmaz köyü çıkmıyor bir turlu. Fotoğrafıda atıyorum sizce yumurtlama olmuş mu
Biraz once yaptım böyle çıktı düne göre daha silik di mi sankiDaha olmamış yumurtlama bir iki güne iyice koyulaşıyor canım devam et yapmaya
Bugünde bu şekilde çıktıBence daha olmamış yumurtlama 11. Gün biraz koyu gibi ama bence yumurtlama değil o devam et yapmaya. Geçen ay benimde aynı sekilde oldu bir gün koyulaştı sonra hep açık gitti. Dedim galiba yumurtlama o günmüş falan. Sonra aniden pik yaptı
Evet düne göre daha silik ama pik olmadıysa hiç devam et artma azalma oluyor çünkü çizgilerdeBugünde bu şekilde çıktı