- 7 Temmuz 2015
- 334
- 245
- 31
-
- Konu Sahibi avakado9341
Eger alerjim varsa bu zararı olur mu embriyoyamuhtemelen alerji oldun, bir seye karsi alerjin var, hemen doktorunla gorus.
Arıcam doktoru kötü şeyler duymaktan korkuyorumProtestan herkeste farklı yan etki yapıyor doktoruna mutlaka söyle
Of ya gerçekten çok korkuyorum neden hersey beni buluyorEmbriyodan önce kendini düşün, alerji ciddi birproblem olabiliyor. Doktoruna başvur.
Sersemliği uyku halini ağrısını da geçtim onlara da rağziyim ama bu olay beni korkuttuprogestan kullananlar çoğunlukta sıkıntı yaşayabiliyor ben de sersem gibiydim kullandığım süreçte..
Yooo genetik test ne oluyor ki yapılmadı yok yanlış anlattım sanırım telaştan iğneyi bırakmadım ki hem iğneyi hemde jeli kullanmaya devam ediyorum doktorum öyle söylemiştigenetık testler yapılmadımı?
ote yandan jel kullanma dırek ıgne kullan derım ote yandan neden progestanı bırakıp jele gectın? jellerın etkısının ıyı oldugunu dusunmuyorum
Canım doktoruna bilgi ver hemen allerji yapmış gibi görünüyor . Bende progestan kullanmıştım sersem gibi olmuştum hep kusmuştumArkadaslar ben tüp bebek tedavisi görüyorum haliyle bir sürü iğne ilaç falan kullanıyorum ama neyse progestan iğneyi kullanmaya başladığımdan beri nefes almaya zorlanıyordum sanki boğazımi bir yağ parçası kapatıyordu nefesim darlanıyordu sanki anestezi aldığın zaman boğazın yanıyor ya aynen öyle oluyordu o geçti neyse cumartesi de crino jel i kullanmaya başladım ama dün sabah uyandım vücudum da kırmızı kırmızı alerji gibi birşeyler vardı bugün daha da artmış sizce ilaçlar mi alerji yaptı acil cevap verin lütfen benim gibi olan var mı ?
Aradım canım ve crino jelle vitamin haplarını kestiCanım doktoruna bilgi ver hemen allerji yapmış gibi görünüyor . Bende progestan kullanmıştım sersem gibi olmuştum hep kusmuştum