• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kizlar acil yardim boyle durumda olanlar anne b rh- baba 0rh+ se

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kucukbeyinannesii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
264
126
18
Arkadaşlar sorun şöyle
anne B Rh - (negatif)
Baba 0 Rh + (pozitif)
Kan uyuşmazlığı olurmu
Bir bilgisi veya böyle bir olayla karşılaşanlar bilgi verirmi

Beki bu durumda ne yapılmalı bebeğe olumsuz etkisi varmi

Eksi ve artı kan uyuşmazlığıdır. Ama bebek annenin gurubunda ise sorun olmuyor. Kan uyuşmazlığı varsa iğne yapılıyor korkmayın birşey olmuyor.. Benim kayınpederim ve kayınvalidem de ve eltim ile kaynımda kan uyuşmazlığı var.çok şükür bir sıkıntı yok kimsede (iğneler yapıldı) .. Eşimin falan kan grubunu anneden aldıgı icin de onlarda bir sıkıntı çıkmadı

Eksi ve artı kan uyuşmazlığıdır. Ama bebek annenin gurubunda ise sorun olmuyor. Kan uyuşmazlığı varsa iğne yapılıyor korkmayın birşey olmuyor.. Benim kayınpederim ve kayınvalidem de ve eltim ile kaynımda kan uyuşmazlığı var.çok şükür bir sıkıntı yok kimsede (iğneler yapıldı) .. Eşimin falan kan grubunu anneden aldıgı icin de onlarda bir sıkıntı çıkmadı
Bu durumla iligli ne gibi bir sıkıntı olabilir canım bilgin varmi

NNe gibi sıkıntılar çıkabiliyor canım bilgin varmi
Canım sadece çevremden duyduğum kadarı ile söylüyorum yanlışsam kusura bakma lütfen. Bi tanıdığımız iğne vurulmayı unutmuştu kızı zihinsel engelli. Ondan dolayı olduğunu söylemişlerdi. Ne kadar doğru bilmiyorum.

Back