Çocuk Hastalıkları kizlar acil yardim, arkadasimin bebegi 20 gunluk gobeginden yesil akinti geliyor.

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
43
116
43
Ankara
Kizlar biz ABD deyiz. Simdi arkadasimi aradim bebegi 20 gunluk ama buradaki doktorlardan cektigimizi kimse cekmemistir heralde. Bir an once hayirlisi ile ulkemize donseydik.

Yarim istedigim konu su. arkadasim yeni dogum yapti, bebegin gobegi 1 haftalikken dustu. biraz erken dusmus ve o gunden sonra akinti gelmeye basladi gobekte, doktor normal normal dedi. yesile donerse tehlikeli dedi. bugun yesile donmus. Simdi acildeler, 2 ssattir sira gelmesini bekliyorlar ama isin kotusu bebek doktoru yok hastanede.

Ozel doktor falan demeyin, burada oyle bir kavram yok. hastane doktorunuz var, ona da ceptan vs ulasamiyorsunuz. simdi pratisyen bakacak bebege.

bildiginiz bir sey var mi bu yesil akinti icin? karsilasan var mi? bildiginiz koca kari ilaclari var mi?

canım hiç başıma gelmedi sanırım ciddi bi vakka
netten bunlar çarptı gözüme
Göbek kordonunda aşağıdaki bulguları gördüğünüzde doktorunuza danışın:

• Kanamanın devam etmesi,

• Göbek güdüğü etrafında kızarıklık ve şişlik,

• Göbek kordonundan, sarı-yeşil akıntı ve pis koku gelmesi durumlarında, mutlaka doktorunuza başvurun.

canım geçmiş olsun. bildiğim kadarıyla rutin hergün yapılan batikonla pansumana devam edip göbeğinin üstünü sargı beziyle kapamayın ki hava alsın benim kızımında göbeği düştükten sonra birkaç gün yeşil akıntısı devam etmişti sonra kendiliğinden geçti. tabi en iyisini yine doktorunuz bilir...

batıkon artık sürülmüyor..alkolle temizlik yapılıyor çünkü alkol T3 T4 hormonlarını artırıyor.

geçmiş olsun canım bizimde başımıza geldi maalesef bi koca karı ilacı yok 2 3 gün nomal dediler bizde yeşile dönünce gittik doktora ve çocuk cerrahına yolladı orada yakma diye bişey yapıyolar ilaçlıyolar yani korkmayın bebişin canı hiç acımıyo bizimki bir ilaçlatmada geçti ama geçmezse 2 güne bir getir ilaçlayalım gene geçmezse ameliyatla içinden parçayı alıcaz demişti yani önemli bir durum arkadaşım doktor şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…