- 17 Ocak 2024
- 86
- 15
- 8
- Konu Sahibi Pomegranate1
-
Artimed ve freely geçen ay 3 pozitif gösterdi ve kanda çıkmadı o kadar ağladım ki bilgisizlikten tabi testte görünce sandım ki hamileyim ama. Bu testlerin bir çoğu yalan inşallah vardır ama.ne olur beta da görmeden umutlanmayin sonra çok acı oluyorKızlar merhaba pcosluyum, bu ay düzenli bir şekilde inositol takviyesi kullandım karın ağrısı, göğüs sertliği ve hassasiyeti, ve beş günlük adet gecikmesiyle şüphelenip test yaptım. En üstteki artimed erken gebelik, bir altındaki freely erken gebelik testi. İkisi de gördüğünüz gibi pozitif. En alttaki ikisi de hayatımda hiç duymadığım bir markaya ait normal kaset test adı Mimea. Onlarda pozitif görmedim. Yarın sabah kan testi vermeyi düşünüyorum ama bir buçuk yıldır heyecanla bekliyoruz o yüzden size sormak istedim üstteki iki test aynı anda yalancı pozitif çıkarır mı sizce
Kaset testler adetten en az bir hafta sonra pozitifi gösteriyor söylediğiniz markadan bi tek artımed kullandım oda yalancı pozitif çıkarıyor gerçekten ama sizinki çok net gibi görünüyor bilemedim o yüzden prodoctor erken gebelik testi bulursanız onunla deneyin onda yalancı pozitif çıkmıyor çünkü inşallah mutlu haberi alırsınızKızlar merhaba pcosluyum, bu ay düzenli bir şekilde inositol takviyesi kullandım karın ağrısı, göğüs sertliği ve hassasiyeti, ve beş günlük adet gecikmesiyle şüphelenip test yaptım. En üstteki artimed erken gebelik, bir altındaki freely erken gebelik testi. İkisi de gördüğünüz gibi pozitif. En alttaki ikisi de hayatımda hiç duymadığım bir markaya ait normal kaset test adı Mimea. Onlarda pozitif görmedim. Yarın sabah kan testi vermeyi düşünüyorum ama bir buçuk yıldır heyecanla bekliyoruz o yüzden size sormak istedim üstteki iki test aynı anda yalancı pozitif çıkarır mı sizce
Yaaa ben de biraz yalancı pozitiften şüphelendim ama inşallah değildir daha önce de çok kullandım bu markayı ama hiç yalancı çıkarmamıştı inşallah yıkılmam. Freely nasıl peki onda da pozitif görünüyor amaArtimed ve freely geçen ay 3 pozitif gösterdi ve kanda çıkmadı o kadar ağladım ki bilgisizlikten tabi testte görünce sandım ki hamileyim ama. Bu testlerin bir çoğu yalan inşallah vardır ama.ne olur beta da görmeden umutlanmayin sonra çok acı oluyor
O markayı bulamadım ama freely nasıl peki sizceKaset testler adetten en az bir hafta sonra pozitifi gösteriyor söylediğiniz markadan bi tek artımed kullandım oda yalancı pozitif çıkarıyor gerçekten ama sizinki çok net gibi görünüyor bilemedim o yüzden prodoctor erken gebelik testi bulursanız onunla deneyin onda yalancı pozitif çıkmıyor çünkü inşallah mutlu haberi alırsınız
Freely de barız koyu gösterdi kaç kez denedim artık kesin hamileyim diyordum bu kdr yalancı olamaz.diyordum kanda çıkmadı malesef benim yasadigim buydu inşallah hamilesindirYaaa ben de biraz yalancı pozitiften şüphelendim ama inşallah değildir daha önce de çok kullandım bu markayı ama hiç yalancı çıkarmamıştı inşallah yıkılmam. Freely nasıl peki onda da pozitif görünüyor ama
Onu hiç kullanmadım duymadım da açıkcası artımed ve days doctor yalancı pozitif çıkarıyor nimo kuruma çizgisi çıkarıyor prodoctor ve awox bu konuda gerçekten iyiO markayı bulamadım ama freely nasıl peki sizceçok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. İnşallah siz de en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınızFreely de barız koyu gösterdi kaç kez denedim artık kesin hamileyim diyordum bu kdr yalancı olamaz.diyordum kanda çıkmadı malesef benim yasadigim buydu inşallah hamilesindir
İnsallah inan bende o kadar düşünüyorum ki çalişmasam evde olsam muhtemelen kafayı yerdim bu duygu beklenti bambaşka yaşayan anlıyor Allah hepimize sağlıklı evlatlar versinÇok üzüldüm yaşadıklarınıza. İnşallah siz de en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınızgüzel dilekleriniz için teşekkür ederim amin İnşallah hamileyimdir çok bekledik
Aminİnsallah inan bende o kadar düşünüyorum ki çalişmasam evde olsam muhtemelen kafayı yerdim bu duygu beklenti bambaşka yaşayan anlıyor Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin
Sizi heveslendirmek istemem öncelikle şunu diyim freely çok sahte pozitif cikariyormus ama artimed beni suphelendirdi evet o da yalancı pozitif veriyor ama test baya koyu hafif olsa derim ki negatif yüksek ihtimal ama koyu olması bi suphelendirdi sen bence kan ver canımKızlar merhaba pcosluyum, bu ay düzenli bir şekilde inositol takviyesi kullandım karın ağrısı, göğüs sertliği ve hassasiyeti, ve beş günlük adet gecikmesiyle şüphelenip test yaptım. En üstteki artimed erken gebelik, bir altındaki freely erken gebelik testi. İkisi de gördüğünüz gibi pozitif. En alttaki ikisi de hayatımda hiç duymadığım bir markaya ait normal kaset test adı Mimea. Onlarda pozitif görmedim. Yarın sabah kan testi vermeyi düşünüyorum ama bir buçuk yıldır heyecanla bekliyoruz o yüzden size sormak istedim üstteki iki test aynı anda yalancı pozitif çıkarır mı sizce
Çok teşekkür ederim yarın sabah sağlık ocağında kan vereceğim inşallah aynı gün sonucu çıkarSizi heveslendirmek istemem öncelikle şunu diyim freely çok sahte pozitif cikariyormus ama artimed beni suphelendirdi evet o da yalancı pozitif veriyor ama test baya koyu hafif olsa derim ki negatif yüksek ihtimal ama koyu olması bi suphelendirdi sen bence kan ver canım
Amin canım haber verÇok teşekkür ederim yarın sabah sağlık ocağında kan vereceğim inşallah aynı gün sonucu çıkar
Tamamdır inşallah kan testi sonucu pozitif çıkar, sonucu mutlaka yazacağımAmin canım haber ver
Merhaba inşallah kanda da pozitif görürsünüzKızlar merhaba pcosluyum, bu ay düzenli bir şekilde inositol takviyesi kullandım karın ağrısı, göğüs sertliği ve hassasiyeti, ve beş günlük adet gecikmesiyle şüphelenip test yaptım. En üstteki artimed erken gebelik, bir altındaki freely erken gebelik testi. İkisi de gördüğünüz gibi pozitif. En alttaki ikisi de hayatımda hiç duymadığım bir markaya ait normal kaset test adı Mimea. Onlarda pozitif görmedim. Yarın sabah kan testi vermeyi düşünüyorum ama bir buçuk yıldır heyecanla bekliyoruz o yüzden size sormak istedim üstteki iki test aynı anda yalancı pozitif çıkarır mı sizce
Kan verdim şimdi bekliyorum. İnşallah pozitiftir ilk kez yalancı da olsa pozitifi görmüştüm çünküİnsallah yaniliyorumdur ama ikisi de yalanci pozitif gibi duruyor
Peki yalancı pozitif görüntüsü nasıl acaba neye bakarak anlıyoruz bir daha başıma gelirse bileyim en azındanİnsallah yaniliyorumdur ama ikisi de yalanci pozitif gibi duruyor
Merhaba inşallah aminMerhaba inşallah kanda da pozitif görürsünüzben de pcos teşhisi konuldu inositol olarak hangi markayı kullanıyorsunuz
Amin kuzum ben mor kapaklı test suphelendirdi umarım vardirTamamdır inşallah kan testi sonucu pozitif çıkar, sonucu mutlaka yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?