• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil temizlikçi arıyorum.........lütfen yardım..............

RENAZ

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
373
0
116
Bursa
Bursa zümrütevlerde oturuyorum. evde derinlemesine bir temizlik istiyorum. bunun için bir yardımcıya ihtiyacım var. ilk defa bir temizlikçi alıyorum. ücreti nedir. hangi işleri yapıyorlar bilmek istiyorum. eğer memnun kalırsam ayda bir alablirim. ama bir an önce bulmam lazım.... evim çok pislendi :)

Camları,yerleri,koltukları,halıları siliyor banyo ne mutfak temizliyor aklına gelen her işi yapıyorlar,bana gelen vitrini indirip içinide temizliyodu.Arada bir alıyorum ben fiyat 70 benimki,ama ben izmirdeyim canım..

Pelinila onları 1 günde yapması imkansız sana gelenin kaç canı var merak ettim canım camları siliyorsa halıları silmez halıları siliyorsa camları silmez benim bildiğim 90 tl en az

canım şimdi nette baktım temizlik şirketleri var orayı arıyorsun oradan senin evine yolluyorlar temizlik için birini..fiyatını bilemem ama değişiyormu diye..

camları silecek, perdeleri takıcak, ütü yapacak, koltukları silecek, mutfak dolaplarının iç ve dış temizliği, vitrin iç ve dış temizliği, banyo wc temizliği, beyaz eşyaların temizliği,silme, süpürme, tam anlamıyla bir temizlik istiyorum

canım şimdi nette baktım temizlik şirketleri var orayı arıyorsun oradan senin evine yolluyorlar temizlik için birini..fiyatını bilemem ama değişiyormu diye..
doğru söylüyorsun canım ama ben tavsiye edilen birini istiyorum. yani daha önce herhangi birine gitmiş bir temizlikçi.şirketler hem pahalı oluyor hemde bazen dengesiz ve işten anlamayan insanları yollayabiliyorlar. bu sorunlarla karşılaşan çok arkadaşım oldu

Pelinila onları 1 günde yapması imkansız sana gelenin kaç canı var merak ettim canım camları siliyorsa halıları silmez halıları siliyorsa camları silmez benim bildiğim 90 tl en az

yalan yok doğru söylüyorum hepsini bir günde yaptı kadını annem yıllardır tanıyor harika.. ve evet 70 e geliyor,ve benim evimden daha büyük evide aynı şekilde temizliyor..bunları 1 günde yapmaları lazım zaten..yoksa bir anlamı kalmıyor..

Bursa zümrütevlerde oturuyorum. evde derinlemesine bir temizlik istiyorum. bunun için bir yardımcıya ihtiyacım var. ilk defa bir temizlikçi alıyorum. ücreti nedir. hangi işleri yapıyorlar bilmek istiyorum. eğer memnun kalırsam ayda bir alablirim. ama bir an önce bulmam lazım.... evim çok pislendi :) eğer menun kalırsam çok sık olmamakla beraber arasıra almayı düiünüyorum. fiyat ve yaptığınız işleri tek tek yazarsanız sevinirim.

inanın 1 günde gerçekten bitmiyor kendim bizzat şahit oldum 1 günde halı cam koltuk fayanslar dolplar yani dip temizlik yapan bir bayana üstünden yapıyor yaptığı yerleri inceldim pis kalmış böyle olunca yetiştirebiliyorlar. kendimde ev temizliğine gittim ve fazla titizim inanın 1 gün yetimiyor hepsi, mesela ütü var diyelim epeyce ..bi düşünün sizler nekadar zamanda ütü yapıp diğer yandan evin bütün işlerini yetiştirebilirsiniz / azsa sorun olmaz tabiki yetişir////daha önce gittiğim bi ev vardı devamlı haftanın 5 günü ütü öğleye kadar anca bitiyordu yani. birgün dolaplar birgün ütü birgün cam temizliği bunları kendimce planlayıp yapıyordum eve süpürge silmede var yanısra/hakkını vererek yapmak lazım..kendi evimizmiş gibi ...bu arada yemek hariç her işinize koşarım işe ihtiyacım var istanbul avrupa yakası ihtiyacı olan hanımlarımız cevaplarınızı bekliyorum

Back