Kızlar acil taktik verin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

birkiz80

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2023
100
19
Şimdi kısaca anlatmak istiyorum kaynanam çok fesat çok kendini beğenmiş bir kadın bana demediği şey kalmadı hakaretler fln
En son olayda artık konuşmuyoruz eşim ise herşeyin farkında ama dediği şey çok mantıklı diyorki gel git yapmayalım ama adı küslük olmasın ve bana hak veriyor arkamdada duruyor
Şimdi biz barışmak istedik ama kaynanam yaklaşmadı neyse şimdi sorum şu bugün bi yere gidiyoruz orda eşimin aileside olacak sizce gidip kaynanamın elini öpüp eşimin gözünde ben yükselsem oda kesin yine bi saçmalık yapacak ve eşim de bunu görünce dahada soğuyacak annesinden gerçek yüzünü gösterecek çünkü sizce böylemi yapmalıyım
Yoksa hiçbişey yapmamam dahamı doğru
Şöyle eşim her olayda biraz daha gerçek yüzlerini görüyor o yüzden diyorum
Ve yarın öbürgün illaki barışmak zorunda kalacağız çünkü annesi evet gel git olmaz bayramdan bayrama fln ama ev ortamında barışmaktansa kalabalık bi ortamda barışsak daha mantıklı değilmi ev ortamında çünkü tekrardan konular gündeme gelir

Konuyu tam anlamadım ama kocanızın da gönlü olsun diye, kocanı seviyorsan eğer, göstermelik bi el öpersin. Ben küçüklüğümü bildim onlar da büyüklüğünü bilsin der susarsın. El öp çekil kenara 🌸

Bugün kaynana günü anlasılan:KK69: Kaynanalar derhal kapatılsın 🤭😁

Göstermelik öpün elini geçin yaa. Siz istediğinizi düşünün veya yapın günün sonunda o eşinizin annesi. Hangi yüzünü görürse görsün silecek değil annesini. Zaten annesini silen karısını da siler yarın başka bir sebepten. Bazı şeyleri -mış gibi yapıp geçmek en mantıklısı. Bide mesafe olursa ohhh tadından yenmez.

kocanızın gözünde nereye kadar yükselmeyi planlıyorsunuz?
barışmak istemişsiniz kabul etmemiş daha ne gidip elini öpeceksiniz anlamadım.
kocaya birşeyler ispatlamak gururdan daha önemli demek.
sizin gözünüzün bir kıymeti yok mu?

Sadece selam verin be öpmeye yaklaşın o da yaklaşırsa normal gibi selamlaşın. Elini öpüp özür dilerim gibi barışma triplerine girmeyin. Eğer barışacaksınız yavaş yavaş her iki tarafta sindirerek olsun. Bi anda barışan hemen en küçük olayda geri eski duruma dönüyor. Ağır olun etraf bilmesin ama mesafeli davranın.

Esinizi annesinden mi sogutacaksiniz? Cinsiyetleri degistirerek empati kuruyorum kocam beni babamdan sogutmaya calissa cok uzulurdum neden boyle kotucul bi bakis aciniz var? Kaynana kotuyse kotu, siz de mi kotusunuz?
Kaynanam bana iftira atar seni boşatırım diyorsa eşimi yönetmeye çalışıyorsa soğutmaya değil gerçek yüzünü göstermeye çalışıyorum

Bence esiniz cok mantikli soylemis gelip gitmeyin ama barisin...aksamda yanina gidin öpün elini tepki verirse verir...hi zaten elini öpmezseniz sizi daha da kötü etkileyecek seyler yapacaktir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X