benim dun yumurtalarım toplandı
öğleden sonra kendime geldiğimde biraz yol yurudum eve geldim daha yavaş hareketler ettim
bugunde akşam yuruyuş yapsam rahmim için zararlı olur mu yuruyuşler
tempolu degil ama yavaş yavaş hava almak için
ruhum daralıyor çünkü
transfer perşembe gunu olucak
CANIM YA sen ne kadar sitreslisin öyle sakin ol.bak herşey yolunda gidiyor dahada güzel olacak,sen şimdiden herşeyi dert edrsen kafana takarsan 9 ayı nasıl bitireceksin.soruna gelince hiç birşey olmaz merak etme beni yumurta toplamadan sonra muayeneye çağırmışalrdı,senide çağırmışlardır orada dr.kafana takılanları bir bir sor,ama yavaş adımlarla yol yürümende hiç sakınca yok kendini yormadan yürü stres at merak etme herşey çok güzel olacak.:teselli:
Denizcim kendini yormiyacak şekilde hafifi yürüyüşler yapmanda hicbir sakınca yok. Ama şunlara dikkat et lutfen ağır kaldırma, ani hareketlerden kaçın, yuksek biryere uzanıp birşey alma hoplayıp zıplama :) moralini yüksek tut.....
ya ben pazar toplattım hala kendime gelemedim çok mu nazlıyım ki anesteziyi bi günde attım ancak bu gün bile karnım ağrıyo yarın da transferim var tırsıyoruuum
canım ben yumurtalar toplandıktan sonra çeşmeye tatile gittim bence bu günlerinin kıymetini bil çünkü transferden sonrası tam bir işkence.
benim 8 .günüm ölüp ölüp diriliyorummm...
canım zor olan transfer değil ondan sonra insanın beynini kemiren böcek gibi şüpheler..
amacım korkutmak değil ben çok stres yaptım sen ne olur aynı hatayı yapma çünkü yaşadığımız 1 dk yı bile geri dönüp değiştiremiyoruz..
allah yardımcımız olsun