Kızlar acil kilo vermem lazım 15 kilo 1 ayda biliyorum fazla ama elbet yapan vardır biriniz yardımcı olsun ne olur

Mülakata girmem lazım istedikleri kilodan 15 kilo fazlam
Mülakata girmem lazım istedikleri kilodan 15 kilo fazlam var ne olur destek cıkın bu sürede bu kiloyu verenler neler yaptınız
merhaba. zayıflama takımlarında motivasyon daha güzel oluyor. ben 10. takımdayım. aşağıya linkini bırakıyorum. tıklayıp gelebilirsin.

Bu senin için çok zor bir süreç bol spor ve protein ağırlıklı sıfır şeker, tuz ve karbonhidrat olarak bir menü hazırlaman lazım
protein olarak ben çok et sevmiyorum buna alternatif ne tüketebilirim acaba yada bol spor derken 2 saat yürüyüş etkili olurmu

Valla kadınların isteyipte başaramadığı bişey yoktur 6 dan sonra bişey yemiceksin ve bol bol spor yapacaksın 1 ayda 15 kilo zor ama dene inşallah verirsin
Valla kadınların isteyipte başaramadığı bişey yoktur 6 dan sonra bişey yemiceksin ve bol bol spor yapacaksın 1 ayda 15 kilo zor ama dene inşallah verirsin
Yaa desteğin için çok teşekkür ederim bunu söylemen yetti bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…