Kızlar Acil Göğüs hassasiyeti

burcu55____

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
5
0
1
28
Kızlar 11 haftalık gebeyim 8. Haftada kalp atışını duyduk bundan önce 2 düşüğüm oldu kalp atışı duyamadan şu an 11+5 im ve sabah göğüs acımın geçtiğini gördüm doktor randevuma 2 gün var bu normal mi yaşayan ve sağlıklı gebelik geçiren varsa yazsın lütfen ççok korkuyorum bi şey oldu mu diye internette kalp durması falan yazıyor

Korkmayın lütfen. Ağrılar zaman zaman azalır artar. Bazen tamamen geçer birkaç gün sonra tekrar başlar. Bir çok gebe bazen günlerce ağrı çekerken, bir sabah uyanıp hamile değilmiş gibi rahatlamış olabilir. Normal bir süreç. Olmaması gereken şey stres. Hamileliğinizin tadını çıkarın🌸

Korkmayın lütfen. Ağrılar zaman zaman azalır artar. Bazen tamamen geçer birkaç gün sonra tekrar başlar. Bir çok gebe bazen günlerce ağrı çekerken, bir sabah uyanıp hamile değilmiş gibi rahatlamış olabilir. Normal bir süreç. Olmaması gereken şey stres. Hamileliğinizin tadını çıkarın🌸
Teşekkür ederim cevabınız için daha önce kayıplarım olduğu için korkuyorum kan sulandırıcı 0.4 oksapar coraspirin 100 ve progestan fitil verdi doktor düzenli kullanıyorum ama yinede bi tedirgin oldum şimdide acımaya başladı demeniz gibi gidip gelicek sanırsam içimi rahatlattınız teşekkürler 🙏🏻

Back
X