Bende gördüm çizgiyi, hayırlısı inşallah hakkınızda6 yıldır bebek hayali kuruyorum telaşımı mazur görün 1 başarısız aşılama 1 tüp bebek 9 haftalık kalp durması sonucu tam 1 yıl sonra bugün. Yarın regl günüm bianda sabah uyandım ve bı test yapayım dedim sonuç böyle çıktı hayalet bı çizgi var sizce olma ihtimali var mı başına gelen oldu mu. Her açıdan çektim vallahi hakkınızı helal edin
Ayyyy hiç umudum yok ya hiç 1 yıldır ilk kez test yaptım inşallah vardirİnşallah var gibi gözüküyor canim
Görüyorsunuz sizde dimi ben mi acaba yanlış görüyorum dedim ama kimseye söylemek istemiyorum kimseyi umitlendirmek istemediğim için buraya yazdimallah bilir ama var gibi
hayırlı olsun
Görüyorsunuz sizde dimi ben mi acaba yanlış görüyorum dedim ama kimseye söylemek istemiyorum kimseyi umitlendirmek istemediğim için buraya yazdim
Kan vermekte istemiyorum hiç daha önce çok zor süreçler geçirdim korkuyorum.tesekkur ederim desteğin içinHayırlı olsun kan verin netlessin inşallah
İnanamıyorum kabullenemiyorum ki hiç en iyisi reglimi bekliymHayırlı olsun kan verin netlessin inşallah
Ay inşallah yaaa bunca yıldır bekliyorumBence hamilelik bu benimde böyleydi
Evet kan vermek kesin sonuç ama benim umudum bile yok. Sizinde dediğiniz gibi daha net çizgi beklerdim ama olmasa neden bu çizgi çıksın diyorum hemen çıktı birde beklemedenBence kan ver kesin sonuc
İnşallah kan testi verip haber verrrrrAyyyy hiç umudum yok ya hiç 1 yıldır ilk kez test yaptım inşallah vardir
Adet gününü beklemene gerek yok ki kan verince netleşir işte rahat edersin insan zaten inanamiyor çok güzel bir duygu bunlarİnanamıyorum kabullenemiyorum ki hiç en iyisi reglimi bekliym
2 gün bekliym adet olmazsam yapicam haber veririm mutlakaİnşallah kan testi verip haber verrrrr
Çok zor süreçlerden geçtiğim için umitlenmek istemiyorumAdet gününü beklemene gerek yok ki kan verince netleşir işte rahat edersin insan zaten inanamiyor çok güzel bir duygu bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?