Merhaba arkadaşlar polikistik overliyim 2 yıldır evliyim .iki defa yumurta takibi yaptık ikisi tuttu fakat düşükle sonuçlandı keseyi görüyoruz bi haftaya kanamam başlıyor düşük oluyor.gebeliklerden önce rahim filmi çekmiştim rahim hafif sağa dönük demişti doktorum gebeliğe engel değil dedi bu şekilde deneyelim olmazsa histereskopi ile duzeltiriz demişti. Nitekim öyle oldu oldu hamile kaldım ama düşük oluyordu neyse 2.düşükten sonra histereskopi ile düzelttik genetik testi de yaptık düşüklerden sonra pıhtılaşma sorunum yok çok şükür genetik testimiz de temiz çıktı 3. Yumurta takibini yaptık bu ay fakat tutmadı tutmayınca doktorum aşılama önerdi. Yine gebeliklerimden önce esim sperm testi vermişti sperm testi iyi çıkmıştı normaldi yani ama morfolojisi %2 olduğu için aşılama önerdi sperm testini de ta 2020 Aralık'ta yapmıştık ama bu ay ki çatlatma iğnesinin 14. günü adet oldum bu ay ara verelim kendiniz deneyin dedi olmazsa diğer ay aşılama yapalım dedi sizce yapmalı mıyım yoksa bir kez daha yumurta takibi mi yapmaliyim kafam çok karışık. Histereskopi den sonra yumurta takibinin tutmamasi ve doktorun histereskopiden hemen sonra aşılama onermesi kafamda soru işareti oluşturdu açıkçası sizce ne yapmalıyım bir kez daha yumurta takibi yapmalı mıyım