Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet tarihin nezamanBen bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum kızlar iğnenin 12. Günü test yaptım negatif sizce erken mi
26 sıAdet tarihin nezaman
Daha erken 2 gün geçsin varsa cikar
Hadi ya çokta umutlanmıştımOlsaydı çıkardı büyük ihtimalle.![]()
canım catlatma ıgnesı hemen o an catlatmıyo kı yumurtayı benım bıldıgım 36 saat falan sonra oluyo.eger dogru bılıyorsam o yuzden 2 gun daha sabret bence :)Ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum kızlar iğnenin 12. Günü test yaptım negatif sizce erken mi
Tamam canımDaha erken 2 gün geçsin varsa cikar
evet erken oldu sanırımcanım catlatma ıgnesı hemen o an catlatmıyo kı yumurtayı benım bıldıgım 36 saat falan sonra oluyo.eger dogru bılıyorsam o yuzden 2 gun daha sabret bence :)
rabbım hayırlısını versın ^^ sabır zor bılırım :)) uzulme . denemekten yılmak yok hem :))evet erken oldu sanırımama işte insan bekleyemiyorda beklemeyincede böyle üzülüyor
![]()
Ben de 4 ay klomen kullandım. Yani 2. Çizgi iğne etkisiyle çıkar ilk zamanlar. Çizgi kaybolup sonradan beliren hiç göremedim. İnşallah vardır tabi ki.Hadi ya çokta umutlanmıştım![]()
İnşallah da genede umutlanmıyım o zamanBen de 4 ay klomen kullandım. Yani 2. Çizgi iğne etkisiyle çıkar ilk zamanlar. Çizgi kaybolup sonradan beliren hiç göremedim. İnşallah vardır tabi ki.
Amin hepimize inşallahrabbım hayırlısını versın ^^ sabır zor bılırım :)) uzulme . denemekten yılmak yok hem :))
Ay umutlan ya umut kırıcı olmak hiç istemem. Ben burda genelde kötü şeyleri biri söylemesi gerekirse söyleyen kişi olmayı tercih ediyorum. Ama her zaman regl gelene kadar umut devam etmeli.İnşallah da genede umutlanmıyım o zaman
Bakalım biraz bekleyeyimAy umutlan ya umut kırıcı olmak hiç istemem. Ben burda genelde kötü şeyleri biri söylemesi gerekirse söyleyen kişi olmayı tercih ediyorum. Ama her zaman regl gelene kadar umut devam etmeli.