Kızlar acil cevap verirmisniz kafam karıştı

Ben mfk bal karışımı kullandım bir de panacea kullandım eşim de fodega attı bikaç kez.
Peki siz bunu kendiniz mi araştırıp aldınız yoksa şikayetlerinize göre dokotorla konuşup bu takviyeyi kullanın mi diyor nasıl oluyor.aşılamam tutmazsa bende denemek istiyorum

Canııııım kıyamam üzülme hiç moralini de bozma, giden para olsun bir daha girmemek gereken bir kurum olduğunu öğrendin
Üstelik kimyasal da olsa gebe kalabiliyorsuuun
Benim annem verem atlattı ve 2 kız çocuğu var ben ve kardeşim. 3 doktorun gebe kalamaz raporu var. Doğal yollarla hamile kalmış sende lütfen stres yapma olur mu ? Bende çok heyecanlıyım ve beklentideyim sana stres yapma diyorum ama test sonucuma bir ikşi negatif dediği an hıçkırarak ağlıyorum ya akşam üzeri tekrar test yapacam yada kan vermeye gidecem dayanamıyorum artık beklemekten

Giden para olsun ama bizler güzel sonuçlar almak için elimizden geleni yapıyoruz bu konu bu kadar da paraya baglanmasa ya da ne bilim devlet hastahanesinde keşke yuzmuze bakan doktorlar olsa ozellerde gitmek zorunda kalmasak ins asılamadan güzel haberler alirim ins dlsende güzel haberler alırsın canım adetine kaç gün var canım ?geçmiş olsun canım doğru söylüyorsun sonuçda bize can veren var ol deyince olumsuzluklar engeller kalkiyor halimize şükür rabbim engelleri olumsuzluklar ins kaldırirverir ins pozitifleri görürüz bebeklerimizi kucaklariz

İnşallah canımmm benim asla umudunu kaybetme lütfen seni o kadar çok iyi anlıyorum kiii bana bildirim geldiği an bile yüreğim ağzıma geliyor heyecandan olumsuz yorumları görünce ağlıyorum öyle duygusallık yaşıyorum
Kuzum benim son adet 26 Ağustos, yumurtlama 8-9 Eylül adetim düzenli 24 ünde de adet olmam gerekiyor. Testimi yorumlarmısın senden rica etsem seyret idrarım da hiç çizgi görmedim(gece yoldan geldik sürekli WC çıktım) fakat idrarımı tutup tekrar yaptım öğleden sonra silik hayalet çizgi gördümm
Yorumunu bekliyorum balım

Eklentiler

• IMG_20220918_154005.jpg
    41,3 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20220918_154000.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_20220918_153952.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 80
Ağlama canım benim ins güzel haberle alcaz .sen ne zamandan beri bebek istiyosundegerlerinde bı sıkıntı varmı ? Canım testlerinde çok az bı gölge var bence sen sabah ilk idrar ile bı test yap varsa net cikar

Ağlama canım benim ins güzel haberle alcaz .sen ne zamandan beri bebek istiyosundegerlerinde bı sıkıntı varmı ? Canım testlerinde çok az bı gölge var bence sen sabah ilk idrar ile bı test yap varsa net cikar
Biz 5 yıldır beraberiz 2 yıldırda evliyiz. Fakat eşim hep hep olumsuz ve isteksizdi bebek konusunda hazır hissetmiyormuş kendisini, geçen yıl plansız gebelik ve 8 haftalık düşüğüm oldu kurban bayramında, o zamandan beri eşim prezervatif ile korunuyordu bu ay tüm günleri değerlendirdik gün aşırı ve olmazsa gerçekten yıkılırım bu defa
Sence hastaneye gidip kan versem çıkar mı?

Kanda daha erken çıkar canım kan vermeden ilk idrar ile yap testi sonrada kan verirsin.canim benim anlıyorum seni ama sabretcez

Peki siz bunu kendiniz mi araştırıp aldınız yoksa şikayetlerinize göre dokotorla konuşup bu takviyeyi kullanın mi diyor nasıl oluyor.aşılamam tutmazsa bende denemek istiyorum
Bana da bi arkadaşım tavsiye etti
Ki şimdiye kadar denememiştim ama ne kaybederm diye düşündüm , eczacı arkadaşları a sordum içeriği temiz dediler , ben kullandım bir de ilişki düzenine uyduk zaten düşük sonrası tedaviye yeniden başlıcam diye stres de olmamıştım ama Allahın mucizesi işte .biz sonucu görünce şok olduk çünkü benm normal yoldan nerdeyse imkansızdı . Çok şükür 29. Haftanın içine girdim

Neleri kullanmam gerektiğini canlı yayınları izledim baya , doktora da sordum ama çook yoğun hemen cevap alamıyosunız o yüzden dediğim gibi canlı yayınlar çok bilgilendirici

Sevindim senin adına canım ins sağlıklı şekilde alırsın kucağına .aşılamam tutmazsa tekrardan hsg çıkıp amh değerimi bakılacak esimede kendimiz DNA hasar testi yaptircaz değerleri çok güzel ama aklımızda kalmasın diye o süreçte bu mfk takviyelerini kullanabilirim yani Hsg çekildikten sonra tabi

Neleri kullanmam gerektiğini canlı yayınları izledim baya , doktora da sordum ama çook yoğun hemen cevap alamıyosunız o yüzden dediğim gibi canlı yayınlar çok bilgilendirici
Evet şimdi var canlı yayinı izliyorum baya herkese bilgi veriyor ve canlı yayına da alıyor

Amin canım ins çok umutsuzum asılamadan inanın hiç umudum yok
Aşilama bana biraz boş geliyor zaten dogal yontem olacak olsa normalde olur oyuzden asilama sansi %15 cok dusuk vakit kaybetmeden tup bebege gecilmeli ama devlet hastaneleri 2 asilama yapmadan da tup bebege gecmiyor
Bende 2 asilama 1 tup bebek yaptirdim tup bebek pozitif oldu ama 7.haftasinda kalbi durdu cok üzücü bir durum Allah güç versin bizlere

Hmdsarot merhaba antep te hangi Dr ya da hangi hastaneye gidiyorsunuz

Merhaba gebe kalabildinizmi

Alkol sigara var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…