- 29 Mayıs 2024
- 2.047
- 546
- 38
- 35
- Konu Sahibi Alev bulut
-
İnşallah hadi bakalım farklı marka ile dene bir de normal kaset test varsa çıkar onda kaset testlerde güvenilirYapicam inşallah vardir
İnşallah canım bu güzel gunlerin hürmetine
İnşallah canım inşallah vardır yarın kan verdikten sonra buraya yazıcam inşallah
10 geçti ve silik çizgi mi çıktıAdet günüm on gün geçti bilemedim yarın kan vericem
Yarın sabah gidip kan veriyim en doğru sonuçİnşallah hadi bakalım farklı marka ile dene bir de normal kaset test varsa çıkar onda kaset testlerde güvenilir
Evet10 geçti ve silik çizgi mi çıktı
benimde gecikmenin 7. günü silik çizgi çıktı hastaneye gittim 2.21 çıktı hcg 2 sonra tekrar gittim 10,65 çıktı
Maşallah Rabbim size bağışlasınbenimde gecikmenin 7. günü silik çizgi çıktı hastaneye gittim 2.21 çıktı hcg 2 sonra tekrar gittim 10,65 çıktı
Öncelikle inşallah seninki gerçekten pozitiftir ama bana ilk 5 dakikada silik çizgi çıkardı bi kaç gün sonra kaset test yaptım negatifGebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı?
amin 2 günde bir kan verip takip ediyoruz doktorlar böyle geç döllenmeler için kese görmeden hamilesin diyemiyolar bence en kısa zamanda sende git kan ver 2 günde bir değer takip edebilirsin İnşallah Hayırlısı olur Rabbim bir evlat verir sanaMaşallah Rabbim size bağışlasın
Evet kafam karıştı iyice bakalım yarın kan testinde net belli olurÖncelikle inşallah seninki gerçekten pozitiftir ama bana ilk 5 dakikada silik çizgi çıkardı bi kaç gün sonra kaset test yaptım negatif
2.21i test çıkarmaz bence size de yalancı pozitif gösterdi ama attı tuttu gibi olmuşbenimde gecikmenin 7. günü silik çizgi çıktı hastaneye gittim 2.21 çıktı hcg 2 sonra tekrar gittim 10,65 çıktı
Amin canımamin 2 günde bir kan verip takip ediyoruz doktorlar böyle geç döllenmeler için kese görmeden hamilesin diyemiyolar bence en kısa zamanda sende git kan ver 2 günde bir değer takip edebilirsin İnşallah Hayırlısı olur Rabbim bir evlat verir sana
İnşallah tutmuştur2.21i test çıkarmaz bence size de yalancı pozitif gösterdi ama attı tuttu gibi olmuş
İnşallaahİnşallah tutmuştur
Bunların içinde en iyisi hangisi acaba? Ben prodoctor aldım daArtımed için yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar. Başka marka alma şansın var mı? Predictor, awox ya da prodoctor gibi
zaten idrar testine güvenmediğim için hmen kan vermeye gittim ayın 16sından beri kan veriyorum düzenli şuan 384tü 2 gün önce en son2.21i test çıkarmaz bence size de yalancı pozitif gösterdi ama attı tuttu gibi olmuş
Hepsi iyi prodoctor da iyi bir test. Yarın ilk idrarla tekrar yap canımBunların içinde en iyisi hangisi acaba? Ben prodoctor aldım da
Evet pozitif görünüyor Hayırlısı olsunGebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı?
İnşallah canımEvet pozitif görünüyor Hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?